🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 8 961
  • 335
  •   88
Отговори
# 240
Да, малоумница я нарече.
Беше грозно, но и очаквано, Петър не струва и цент. (И не е хубав дори).

# 241
Всички са в роля. И повечето се познават отвън. Бижутерката и тя ли е от Пловдив?
От Пазарджик.
Интересен беше епизодът. И игрите ми харесаха - със смяната на партньори, с предизвикателството към действителните физически качества (анаболите се изпонатръшкаха в пясъка), както и към психическата им устойчивост. Пожелавам си следващата да е поне малко и за интелект.
Накараха ме отново с глас да се смея, благодарско.
Близнаците избраха каките за срещи, а малката, под влияние на кака си Лили, май се беше наджуджила да ги пробва.
Забелязахте ли, че Криси се смееше на срещата в промото!!! До сега изцеждаше скъпернически усмивчичка, най-много зъбки да покаже и до там.
Шермин иска в Дубай да си ходи, май няма да преглътне, че никой от новите не ѝ обръща внимание. Тя - най-красивата, интелигентна, лека, дето на пет езика могат да я боготворят да седи в миманса! Не, достатъчно е огрявала тези тъмни балкански субекти, ще ходи чужденец "да си хване" (цитирам). Отиде рейтингът на предаването!

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 04:00 от usmihni_mi_se

# 242
Забавно беше как по време на състезанието оставиха Шармин да обясни, че е най-леката, след това някакъв мъж каза, че ако иска да е най-лесно, ще вземе Кристина, защото е най-леката, Шармин отново обяснява, че е най-леката, последва друг мъж, който обяснява, че Кристина е най-леката... така няколко пъти.

# 243
Петър ми даваше вайб на топ комплексар още от началото. Благ, смирен, но много прикрит, прекомпенсиращ с хумора в търсене на внимание. Адски грозно впечатление ми направи определението за Криси, което използва пред Виктор. Да кажем, че е валидно да му стане неприятно от демонстрирания интерес, но чак такива драми вече от него и другите мъже, все едно на вратовете на новите са се метнали... Толкова да нямаш вяра в себе си, чак е смешно. Един човек с реална преценка за това, което представлява, и възможностите си, както казва Криси, ще може да разбере, че другият "има очи". Голямата работа, дето е станала. ДМ няма какво да го коментирам, но Петър и Виктор имат претенции, че са повече. От приматите е очаквано.

# 244
Много хубаво Шерминката нареди Джан Микелето. Той е пълен комплексар, токсичен човек и ревнивец.

На Габи коментарите са право в целта винаги.

На мен по външен вид (и не само) пък ми харесва Шерминката, само косата ѝ не.

# 245
В този епизод Шермин се държа по-мъжки от мъжете там и си каза всичко директно на Джан Микеле.  Едва ли някой мъж ще си позволи такова отношение към него. А за Краси нямам думи, грам мъжко поведение не виждам в него.
Интересно ще е да видим какво ще се случи в утрешния епизод на срещите на близнаците. Според мен при Кристина и единия близнак би се получило нещо, но при Денис и другия не. Предполагам тя ще продължи с Виктор.
Откакто намалиха екранното време на Емили предаването стана по-интересно и по-лесно за гледане.

# 246
Имам чувството, че понякога разтеглят ненужно във времето епизода и има сцени само за пълнеж, но предаването все пак стана доста по-интересно. Незабравима сцена е погледът на Краси, когато Шермин му говореше. Беше като обобщен образ на мъката на зрителя:)

# 247
Искам някой близнак да покани Габриела.

# 248
  • София
Искам да влезе някое копие на Красимир, но с повече пари и Шърмито до му скочи.

# 249
В другия епизод двамата отсвирени баджанаци Виктор и Петър ще пият водка с утеха.
Хахаха ще си загубят момите.

# 250
Не мога да повярвам, че ще го напиша, но Бланко в този сезон ме кефи.

# 251
… и е нежна, но много умна и самочувствието и е с покритие… Пропуснах ли нещо?
Сакралните числа 48 и 5 пропусна.
….😉И числото 3- трите религии!!!!

На Ана ѝ трябват провокации, провокативни моменти, ситуации в които да се покаже морална, вътрешно красива и съдържателна😵💫😵💫😵💫- според нейните критерии, разбира се. За това си търси “диалози” - с Натали, с ДжанМи…. Не вярвам в нейното свободолюбие, еманципация… Ако в реалния си Дубайски мир попадне на високо състоятелен емоционален паразит  катоДжан Микеле, АнаШ. едва ли би се отказала от “общуване”.

# 252
Да, и на мен ми е симпатична Бланко. Народен човек е. Изключително комуникативна.

# 253
Ох, изпуснах ги снощи, ама като гледам по известията от темата +200 бр. е имало пак филми. Grinning

# 254
Относно облеклото на дамите - възможно е да са им забранили да влизат в предаването с маркови дрехи. Най-вероятно, за да не правят реклама. Друго обяснение нямам за масовите дрехи от Шейн на всички моми в предаването още от миналия сезон.

И да изкоментирам малоумното поведение на Джани, когато даваха различни сцени с него, как крещи около мъжете и на балкона. Този трябва да спре стероидите, защото изобщо не му понасят.

Общи условия

Активация на акаунт