🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 27 693
  • 989
  •   67
Отговори
# 195
Да вземе да й купи един часовник за 150 хил, та да млъкне малко, ако не едно тиксо да й залепи.

# 196
От какво да я защитава...
Джанко я обиди на разпуснат тоалет, а Краси реши да не лицемерничи и не се обади. То какво можеше да каже човека, те двете с Емили са много минималистични.
И на Бланко дрехите са два размера по-тесни.

# 197
  • В Града на Липите
Вярно Grinning Обаче до тези двете, направо не бие на очи.

# 198
Този Петър много се излага. Виктор е ясен
Петър е направо неадекватен! Какво изисква от момичето?! Нито са гаджета, нито Криси нещо му е обещавала... Не мога да си представя, ако сега (когато реално не са обвързани все още) и прави такива ревниви сцени без повод, то какво би ли било когато са във връзка. Че Кристина трябва да се затвори вкъщи, че случайно да не погледне някой мъж по улицата, че на Петърчо ще му падне егото.... Scream Scream Scream
Според мен това на Петър не е ревност, а гордост. Той така го и обясни - да не го излага. Горд е, че се е хванал с хубава жена и много се страхува да не го злепостави. Зер, цяла България го гледа. Виктор пък да не остане по-назад. И двамата не им са момите болката, а егото.
Много са смешни като си мислят, че щом камерите не са им навряни в лицата в кухнята, значи не съществуват.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 00:25 от usmihni_mi_se

# 199
Габа и Калоян ли са отсреща?

# 200
  • # супернатурална #
Абсурд Анчето да е компаньонка, по-скоро биха си плащали да НЕ са със нея. Това може да го търпи мъж един на милион, и май го е намерила. Стискай и не пускай, Анче! Познавам такива двойки-досадно, претенциизно мрънкало и мъж, който притежава умението да се изключва. Според мен имат бъдеще.
Ама пък ме изкефи най-леката, какво е злпаметно и отмъстително зверче.

# 201
Срам ме е да кажа, но в случая подкрепям Шермин 🫣🤣 бате Краси седя като статуя и мълча, съжалявам, но дори и да смятам, че жена ми не е права, навън пред хората ще я защитя, а после у дома ще се разправям с нея.

За мен италианеца с привкус на индийските братя симулираше травмата си, всичко ми бе прекалено преиграно с цел да се покаже какъв е герой и да събере овациите.

Петър според мен го каза интелигентно в началото да не бъркат добротата му, но последващите обяснения бяха излишни. А откровено казано Кристина изобщо не е заинтерсована от него. По-скоро й е все тая.

# 202
Пак половината промо е било за следващия епизод.

# 203
Интересното е, че Бланко е шернала клипче на Чакала, който коментира снощния епизод на Биг Брадър. За тези, които не гледат предаването - коментарът е за участниците и започва със снимка на Цецо, който се появи в рокля с шипове (абсурдна е, но всъщност се оказа мил човек). Един вид коментарът беше класическото “На това ли учим децата си”. Хах. Точно пък ТЯ да критикува?!

# 204
Лили пак не пропусна да поучи Натали да опита и др. мъже (кои други освен новите)... Нещо има тук.

# 205
В следващия епизод ще има гръм в рая Grinning

# 206
Красимир: Мрънкане, мрънкане, мрънкане, мрънкане... Satisfied

Шермин пак се отказа от българите. Утре националният флаг да се спусне наполовина.

# 207
В другия епизод двамата отсвирени баджанаци Виктор и Петър ще пият водка с утеха.

# 208
Интересното е, че Бланко е шернала клипче на Чакала, който коментира снощния епизод на Биг Брадър. За тези, които не гледат предаването - коментарът е за участниците и започва със снимка на Цецо, който се появи в рокля с шипове (абсурдна е, но всъщност се оказа мил човек). Един вид коментарът беше класическото “На това ли учим децата си”. Хах. Точно пък ТЯ да критикува?!
Ако си допуснал децата ти да гледат Биг Брадър и очакваш да се учат... Си много добър аргумент "за абортите", just saying... Добре че Чакала няма деца.

# 209
А откровено казано Кристина изобщо не е заинтерсована от него. По-скоро й е все тая.
Абсолютно! Много си пролича по начина, по който му отговаряше докато той бълваше ревностната си реч. На нея окото ѝ не мигна за неговите трепети!

Общи условия

Активация на акаунт