🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 32 866
  • 1 132
  •   90
Отговори
# 120
Дениз пък кога е била толкова възхитена от близнаците? Аз къде блях...

# 121
  • В Града на Липите
Виктор и той си препикава територията, обаче с толкова дълги и сложни изречения, че ме загуби още в прелюдията Grinning

# 122
Тея пА и двамата - Петър Виктор , какви са тия сметки … мале

# 123
На говорещата 5 езика ѝ пролича, че не спортува особено, а разчита на процедури. Явно не е най.

Петър и Виктор нещо са слънчасали

# 124
Този Петър много се излага. Виктор е ясен

# 125
  • Бургас
Джани и Габриела ли са на балкона с близнаците?

# 126
Отвратирелно е тези двамата как дуднат. Бих ги изритала веднага ако ми го причинят.

# 127
Всички мъже в Ергена се чувствали толкова здраво обвързани и в двойки, ти да видиш!
Големи обяснения изискват от тези половинки преди още дори да се целунали.

Калоян и той разцепи мрака:Къде сте бе, палавници малки?

# 128
Този Петър много се излага. Виктор е ясен
Петър е направо неадекватен! Какво изисква от момичето?! Нито са гаджета, нито Криси нещо му е обещавала... Не мога да си представя, ако сега (когато реално не са обвързани все още) и прави такива ревниви сцени без повод, то какво би ли било когато са във връзка. Че Кристина трябва да се затвори вкъщи, че случайно да не погледне някой мъж по улицата, че на Петърчо ще му падне егото.... Scream Scream Scream

# 129
Красимир толкова неумело въртя най-леката над главата си, че очаквах по невнимание да развърже и връзките на бикините ѝ.
И да я обеси с тях.

# 130
Аз ли съм бъгната? Моногамна съм, но не виждам нищо лошо да кажа пред мъжа ми, че някой е добре изглеждащ, ако се заговорим за него. Особено в компания. Или пък той да ми каже “Тази е готина мацка”. Не сме слепи все пак. Или трябва да се лъжем? Изневярата е друго, но защо да казваме на черното - бяло?

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 23:11 от Lilly_85

# 131
  • В Града на Липите
При Петър не е ревност. Явно не вижда с кого друг ще се задържи още на екрана. Човека иска да навърти повече серии, а може и победа да му се върти в главата.

# 132
Таман щях да хваля Петър колко е жилав и здрав, докато държеше момичето в басейна и ооооп, той изкара неподозирана ориенталска черта на преден план.

# 133
  • София
Кристина може да има сила да разкара този, но Габриела с Джани битката е загубена. Красива жена, която доброволно се подлага на такова отношение.

# 134
  • here and now
Аз ли съм бъгната? Моногамна съм, но не виждам нищо лошо да кажа пред мъжа ми, че някой е добре изглеждащ, ако се заговорим за него. Особено в компания. Или пък той да ми каже “Тази готина мацка”. Не сме слепи все пак. Или трябва за се лъжем? Изневярата е друго, но защо да казваме на черното - бялп?
Петър си призна, че егото му е по-важно от искреността в отношенията...
По мои наблюдения най-ревниви са точно най-изневеряващите..

Общи условия

Активация на акаунт