🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 15 841
  • 564
  •   49
Отговори
# 300
Петър е страшно досаден и постоянно се прави на клоун. Кристина даже е твърде търпелива с него. Винаги шегите му са на неин гръб - това не би било приятно на никоя жена. Не мога да си представя някоя друга от участничките така да стои и да слуша как той при всеки удобен момент споменава, че е студена кучка.
Кристина наистина се заинтересова от близнаците защото те се държат обрано и имат различна осанка от Петър. На нея това повече би ѝ подхождало на характера.

# 301
Стана ми смешно как пък мечтата ѝ на Кристина напълно съвпадна с тази на близнака, с когото е на среща. 😃 С Пешо общи мечти не намериха! 😆

# 302
  • София
Благодаря за темата.
Малко са ми 4 гласа. Щях да нашаря голяма част от каста. Но гласувах само за Шермин, Краси, Джан Милеле и Емили.

Играта няма смисъл да я коментирам. Щях, ако бяхме в Игри на волята, но не сме.

Разбрах нещо сигурно за Натали. Не това, че е бисексуална (признато лично от нея в подкаст), а че явно си има мъж в живота, някаква назобана и мощна батка с татуси. Имала е много снимки с него и всичко е изтрито след като я обявяват за Ергенът. Така че това момиче е влязло за последователи и нищо повече. И разиграва Орлин и всички бъдещи мъже вътре, които биха и се хванали на номерата. Тя е малка, но е много обиграна. А и новото 22, не е като старото...

Надявах се, че Габриела ще намери удобен момент да разкара Джан Микеле с влизането на близнаците, но тя явно си го харесва такъв какъвто е. Шумен и опасен като един малък павиан. Честито. Ами тя си го избра. Да се оправя. По всичко изглежда, че или се харесват или са решили да го играят за пред камерите. Ако има истинска любов ще се разбере след края на предаването, но аз вече тази двойка я броя бетон до финала. Той е крещящ червен флаг, а тя не смее една дума да каже навъпреки. Така че няма смисъл да ги обсъждам повече. Те си се харесват такива каквито са, ами да са живи и здрави, желая им щастие и любов. Все пак нали това е главната цел в това шоу.

Хареса ми как Шермин нареди Джан, но ми хареса само в тази конкретна ситуация. Генерално не ми е променила мнението за себе си. Това е мисия невъзможна. Дано наистина зареже Краси както се закани в промото и да избяга в Дубай, за да си хваща чужденец. Таман няма да се налага да я слушам и гледам повече.

Писах вече за Петър. Не искам да се повтарям ама той е фейк отвсякъде. Когато и да го зареже Криси все ще е късно. Това момче не спря да търси камерите с периферния поглед. Непопулярен актьор, който търси любовта в риалити шоу. Що е то? Е, то само това изречение е достатъчно, за да се разбере какъв мошеник е този и за какво е влязъл.

Според мен има продуцентска намеса близнаците да поканят точно Дениз и Криси, защото те се оказаха с ревниви партньори, а и явно редактори и продуценти са решили, че там нещо може да се случи. Не са подшушнали за Габриела, защото може да се стигне до бой и да им отиде сезона и една сигурна двойка за финал, а и може да са видели, че Габриела не се поддава и е твърдо зад Микелето. Визирам неизлъчени за нас разговори. Отделно от всичко това, според мен самите продуценти пазят образа на Габриела. Дават я възможно най-малко да говори, заради говорния и дефект и не искат да я излагат. Ако излезе на среща с някой от близнаците ще и се наложи да говори, а това е мъка за сетивата. На 99.9% Джани и Габриела ще са заедно до финала. Жалко, но за нея. Но ако се обичат, кои сме ние да критикуваме. Тя ще се налага да го търпи в живота. Живи и здрави.

Според мен Криси ще смени партньора. Дениз не.

# 303
С изключение на Габа и Шермин(мазни и отпуснати), всички останали показаха много стегнати и оформени тела - браво на девойките!
Анаболистите за пореден път доказаха липса на сила и издръжливост,направо НУЛА. А и при тях винаги има риск от контузии.

# 304
Да, Габриела наистина не е лошо да поработи с логопед, в това няма нищо срамно (е, естествено, в България все още се приема за срамно...). Това обаче в момента е последният ѝ проблем. Тази безхарактерност нейната ме отблъсква. Как ли пък ще го търпя този напомпан неандерталец, да, бе.
На Кристина ѝ трябва улегнал мъж, по - голям от нея, с добри професия и образование,и познания в различни сфери. Някак си така го виждам.

# 305
За мъжете писах сега за жените. За мен Лили си пада по Натали и са имали някакви отношения. Тя много различна като застана да нея и се гледаха точно като хора, които крият някаква тайна дето само те си знаят. Натали в началото ми беше красива. Но нещо се развали..изпъпчи се, косата и нещо много зле..сякаш е и подпухнала.. а се обезличи покрай Орлин. Шермин в тоя епизод ме накефи като захапа патладжани.
Габриела вече и свикнах на говора, но не и на безгласното отношение към патладжани. Но допускам, че тук има пръст и продукцията. Може да не им разрешават да късат..Джани се изложи с реакцията си, но Петър го би по излагация. Защото освен комплексар е и подмолен. Искам един шут за него. Мисля, че Виктор ще сподели с Дениз за "маалоумншца" и това ще стигне до Криси.    Искам да го зареже още довечера и да се хване с близнака.
Виктор и той се беше наежил, така че много ме съмнява да изпее Петър, пък и те май го раздават приятелчета, което е доста показателно. Но ми направи впечатление, че с Криси не се следват, докато тя и Атанас се. Така че истинското му лице е лъснало по един или друг начин.

# 306
На мен говорния дефект на Габриела въобще не ми пречи, дори нямаше да обърна внимание, че има такъв, ако не се обсъждаше толкова. Оставете хората да имат по някой дефект. Може да е работила с логопед, може да не може да го поправи, а може и да не й пречи. Всички вече станаха толкова перфектни външно, че е само фалш.. Понякога чак се радвам като видя, някой с не перфектни или леко криви зъби или с нос, който не е супер типичен ( не говоря за тежки случаи), но все пак човекът го е запазил и не е решил да изтрие всяка част, която му носи някаква индивидуалност.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 14:16 от BobbyDyl

# 307
  • Melmak
Ама го говорния дефект и кривия нос намат нищо общо…
Като бях студентка се коментираше и диалекта на колегите. Насърчаваха да се изчисти, пък който иска да си го има за индивидуалност. Обаче в тв и радио ако мякаш или си с говорен дефект, не става. В логопеда няма абсолютно нищо срамно. Все едно да е срамно ходенето на лекар.

На Натали вече ми е ясна работата, щом има гадже навън. Хванала е най-големия пухльо в предаването. Иначе за мен и тя е от най-красивите жени в предаването, но очевидно има да работи върху предното зъбче. Не е особено голям дефект, сигурно всеки зъболекар може да даде решение на проблема.

Явно с близнаците къщата е тясна. Тия хора са наблъскани като риби в консерва! Кога ще влизат нови жени?

# 308
Какво е казал Петър за Кристина, аз съм изпуснала? Чух ти, че се разправят за тия близнаци, но това е 100% режисирано. Личеше му как се чуди какво да каже вече по въпроса. Но пък съм съгласна, че не може да седи до него и той я прегърнал и да каже колко са сладки близнаците. И тя се държи доста неадекватно на моменти.

# 309
Орлин като малък
Скрит текст:

# 310
Какво е казал Петър за Кристина, аз съм изпуснала? Чух ти, че се разправят за тия близнаци, но това е 100% режисирано. Личеше му как се чуди какво да каже вече по въпроса. Но пък съм съгласна, че не може да седи до него и той я прегърнал и да каже колко са сладки близнаците. И тя се държи доста неадекватно на моменти.

Каза нещо от сорта "Как ме изнерви тази малоумната" на Виктор и Орлин...
УЖАС

# 311
Много вяло събират последователи новите инфлуенсъри от този сезон, явно пазара се е пренаситил вече. С изключение на Габа, даже Шеребетка губи а не завъжда нови.

# 312
Ама вие сериозно ли си мислехте, че Габриела ще разкара Джани ? Че тя е безгласна буква, типична жертва.

Петър и Кристина няма как да ги бъде, тази линия даже не е интересна, те дори не се и харесват и си личи, там е игра.

Близнаците не са ми читави, най-обикновени женкари са според мен и далеч не са там да търсят любов.

Шермин ми хареса как закопа Джани и е права, че Краси вместо да мълчи като г*з и в двете ситуации, можеше поне културно да покаже, че я подкрепя.

# 313
  • София
Досега се надявах, че Габриела просто за първи път се сблъсква с такова токсично поведение и затова е объркана и й трябва време да го осмисли и да се отдръпне. Но ако наистина и навън е с Джани Моранди, то напълно си заслужава съдбата и май няма нужда да я съжаляваме.
Философията на Джанито - готов съм да я пребия, само и само да й покажа какъв мъжкар съм. Rolling Eyes Логиката трябва да си я търсим сами.
Също Джани: "Цялата конфликсация..." Сигурно така пише в двата вагона книги, които е прочел. Joy

Някои от мъжете явно ги е напекло повече слънцето, Петър и Виктор съвсем изплискаха легена. Петър яко е влязъл в образ, но страшно предОбря, а и това нездраво его, което демонстрира така щедро, не го прави по-симпатичен в очите на зрителите, ако това си мисли. Голямо държане на сметки и лекции за някаква минимална интеракция с новодошлите. Баси ориенталските нрави!

Не мога да повярвам, че ще го напиша, но Шерминката беше абсолютно права за Джани Версаче, че е пълен комплексар и въздухар. Че даже и за това, че Красимир не я защити, но на него просто му е през Патек Филип-а за нея. Хванал се е там на хорото, защото трябва да участва, обаче едвам я търпи. То не е и за търпене де, тази е като разстройство.

Болят ме пръстите, докато го пиша това, но Габи в този сезон ми прави добро впечатление - има точни наблюдения и адекватни включвания.

П.П.: И държа да ви анонсирамЪ, че съм най-леката сред васЪ. Да си знаете и да не си правите някакви илюзии. Мерси!

# 314
Много вяло събират последователи новите инфлуенсъри от този сезон, явно пазара се е пренаситил вече. С изключение на Габа, даже Шеребетка губи а не завъжда нови.
Ами те поне половината участници са си заключили профилите. Реално само Натали “инфлуенства” другите не си дават много зор.
Помня във втори сезон как Бланко, Елисавета, Валерия и тн постоянно висяха по лайвове и правеха мега скандали. Пам и Мони също много шум вдигаха около участието им.
Людмила, Дениз, Александра, Виктория и тн също много скандали правеха по лайвове в първи сезон.

Общи условия

Активация на акаунт