🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 9 272
  • 340
  •   96
Отговори
# 315
Лили за мен си падна по единя близнак, незнам дали си пада по Натали, защото ,ако е така, нямаше да й говори само спрямо Орилн ,а спрямо всички мъже, а тя я навиваваше за Калоян и сега за близнаците.
Според мен не си пада по нея, по-скоро както писахи по-горе има нещо лично към Орлин-може да го подозира в различна сексуална ориентация например, за това намеците колко е женствен (за мен момчето си е хетеро)

# 316
Ама го говорния дефект и кривия нос намат нищо общо…
Като бях студентка се коментираше и диалекта на колегите. Насърчаваха да се изчисти, пък който иска да си го има за индивидуалност. Обаче в тв и радио ако мякаш или си с говорен дефект, не става. В логопеда няма абсолютно нищо срамно. Все едно да е срамно ходенето на лекар.

Скрит текст:
На Натали вече ми е ясна работата, щом има гадже навън. Хванала е най-големия пухльо в предаването. Иначе за мен и тя е от най-красивите жени в предаването, но очевидно има да работи върху предното зъбче. Не е особено голям дефект, сигурно всеки зъболекар може да даде решение на проблема.
Явно с близнаците къщата е тясна. Тия хора са наблъскани като риби в консерва! Кога ще влизат нови жени?
Да, така е нямат нищо общо  .. просто го споделих като нещо, което съм забелязала.
За логопедите - да така е, те вършат страхотна работа. Но искам да кажа, че ние не знаем тя дали е работила с логопед и че е възможно да е ходила, но просто да й е много трудно да го промени и от такава гледна точка казвам, че някои дефекти според мен просто трябва да се приемат, ако не могат да се променят. Нямам предвид, че не трябва да се прави опит да се промени, ако има желание.

# 317
Петър нарече Криси "Тая МАЛОУМНИЦА".  Аз съм в потрес. Някой беше писал, че Калоян казал за Натали " егати ку***а", когато избра Орлин но аз това не съм го чула. Петър обаче го чух. Той просто се изпусна , осъзна го и млъкна. Виктор се опита да го провокира да продължи с нападките, каза  "Говори ми...и аз съм бесен" ама оня се усети и каза, че е толкова ядосан, че не му се говори. Мисля, че Виктор го хлъзгаше да се доизложи съвсем. Но то беше достатъчно. Почти съм сигурна, че го е изпял на Дениз. Той също е подличък.
На въпрос на Туджаров към Виктор да опише жената на мечтите си с 3 думи той казва " скромна, ПОКОРНА и красива". Дениз със сигурност не отговаря на тези критерии. Поне на първите два.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 14:24 от pandorina

# 318
  • Варна
Не успях да догледам снощи. Какво е казал Джани на Шермин? Обида за облеклото ли? Дали не си връща, че Шармин нарече Габриела дрипла?

# 319
На мен говорния дефект на Габриела въобще не ми пречи, дори нямаше да обърна внимание, че има такъв, ако не се обсъждаше толкова. Оставете хората да имат по някой дефект. Може да е работила с логопед, може да не може да го поправи, а може и да не й пречи. Всички вече станаха толкова перфектни външно, че е само фалш.. Понякога чак се радвам като видя, някой с не перфектни или леко криви зъби или с нос, който не е супер типичен ( не говоря за тежки случаи), но все пак човекът го е запазил и не е решил да изтрие всяка част, която му носи някаква индивидуалност.
Перфектността не е красива и чаровна така или иначе. Smile Справка Шермин, издялкала се е според всички идеали за красота и пак не става.
На мен Краси грам не ми харесваше като влезе, но вече ми е симпатичен, всичкото дуднене на мис Шермин  стоически го понася. Нея не я виждам с друг, може би доктора би я изтърпял, но той пък хептен не е чел книги. Joy
При Лили има нещо, тя си няма мач, влизат двама готини пича и тя веднага привиква Натали да и каже да вземе единия. Не е ли по-нормално тя да го иска? Joy Или си пада по Натали или по Орлин. Даже не бих се учудила да е имала нещо с Орлинчо, тази злоба към него е прекалена.

# 320
  • Melmak
Профилите им сигурно са заключени с цел не просто да ги цъкаме и да гледаме сеир, а да ги следваме, за да виждаме какво става.

Габриела не знам защо е влязла в това предаване. Повечето за известност. Тя за любов ли? Не разбирам това момиче, наистина! Ако навън е с Джани, просто и за съжаление не е!

Аз това от Петър не съм го чула, че обижда Кристина на малоумница, но и не съм гледала съвсем внимателно. Тъпо от негова страна. Явно не я понася, а кеси там, колкото да удължи престоя си. Сигурно е там, за да натрупа известност и последователи. За младите актьори е трудно, завършат Академията и после ги пратят в някоя дълбока провинция със заплата 1200 лв. Ако нямат реклама тук-там или участие в сериал, просто няма да има как да живеят. Това, разбира се, не му дава право да обижда Кристина. Но цялото нещо с негодуванието му към близнаците беше театър, продуциран от Тушев.

# 321
Благодаря за темата!

Близнаците май се оказаха забранения плод. Нямам търпение да видя как ще се развият нещата, но прогнозирам, че Криси и Петър скоро ще приключат отношения.

В анкетата, на въпроса за най-неприятни участници посочих Лили, Шермин, Краси и Микиле. Намирам Лили за интригантка, не мога да разбера какво толкова не харесва на Орлин и защо се опитва да "спаси" Натали. Коментарът й за йогата и това, че трябва Орлин трябва да ходи да тренира "мъжки" спортове беше изключително грозен и излишен. Според мен той просто е проявил желание, защото Натали ходи на йога и е искал да го направи като жест към нея, да покаже, че се интересува от нейните интереси.

Шермин мисля, че няма нужда да коментирам. Само ще й дам кредит за това как постави Микеле на мястото му.

Кадрите, на които Микеле крещи като някаква горила (макар, че не искам да обиждам горилите) потвърдиха мнението ми за него - рамапитек.

На въпросът дали гледам в реално време - да, старая се винаги да гледам в реално време.

# 322
Лили за мен си падна по единя близнак, незнам дали си пада по Натали, защото ,ако е така, нямаше да й говори само спрямо Орилн ,а спрямо всички мъже, а тя я навиваваше за Калоян и сега за близнаците.
Според мен не си пада по нея, по-скоро както писахи по-горе има нещо лично към Орлин-може да го подозира в различна сексуална ориентация например, за това намеците колко е женствен (за мен момчето си е хетеро)

Аз мисля, че те по-скоро се познават в реалния живот

Мисля, че Шермин харесва външно Джани, той е неин тип, само дето не е богат. Тя си мечтае за някой мускулест, който може да поеме някаква инициатива

# 323
Странно. Красимир е лихвар, а пък избягва конфронтация.
Явно Шермин изсмуква цялата му енергия и живец.
Не, просто Краси е водолей. Изобщо не му дреме колкото и да тартанисва Шермин. Просто в един момент ще я разкара без право на завръщане - рязко и окончателно и няма да ѝ даде никакво обяснение.
Отново да потвърдя, че един Водолей ще се държи точно така и би те отсвирил точно по описания начин и без обяснение. Аз самата се хващам как го правя, Водолей съм, а сега и на няколко пъти виждам хора в темата, че преценят Водолеите по същия начин. До скоро си мислех, че това си е моя личностна черта просто, но може би играе роля и зодията.
От Джани направо тръпки ме побиват, психопат е в истинския смисъл на думата. На тези години дето съм, 37, веднага ще позная нарцистичния му нрав и че е опасен, може би като по-млада не бих могла веднага. На колко всъщност е Габриела? Не разбирам каква би могла да е нейната травма, освен, че е много млада и неопитна, че да не го разпознае. Този си плаче за ограничителна заповед.
И малко офтопик, днес видях в един от моловете Косарка с майка й, много е красива тази Косара на живо, язък, че интелекта липсваше.

# 324
Да бе, да не е луд Красьо да се набива между шамарите. После мис Желе ще му мели поне 100 години в допълнение на 48-те кг, Дубай и 5 езика, къв не мъж е, да нИ моЙ я вдигнА без нейна помощ. Тя все му мрънка, че само ядял и тренирал , само това му липсва …
Тази Габриела е с хубаво тяло, но като заговори, трябва да спирам телевизора. От къде беше това момиче, не мога да разбера диалект ли е или  е за  логопед?

Шермин: за неуспешното и вдигане пак набеди Краси. Тя си била наред, въпреки, че е отпусната като дроб, колко момичета преди нея видя, как не си затвори тия крака във въздуха. Ама липсвала им комуникация и др. глупости. Това момиче не може да се извинява, все другите и виновни.

Да, там тя го провали, но той пък и тоя е като Габриела безгласна буква. Да и беше казал, че тя не може да се стегне, какво само мига на парцали.
Съгласна съм, Краси можеше да и дава някои напътствия "обърни се, стегни се"... Публиката беше по-активна от него. Като е голям спортист, трябва да каже как му е удобно да я вдигне.  Ама трябваше да пази и силиконите...

# 325
И малко офтопик, днес видях в един от моловете Косарка с майка й, много е красива тази Косара на живо, язък, че интелекта липсваше.
[/quote]
Щом не е 48 кг, не говори 5 езика и не е израснала между 3 религии въобще не ми я хвали🤣
Ай по сИрьозно, такава жена не може да бъде красива!🤣

# 326
На мен говорния дефект на Габриела въобще не ми пречи, дори нямаше да обърна внимание, че има такъв, ако не се обсъждаше толкова. Оставете хората да имат по някой дефект. Може да е работила с логопед, може да не може да го поправи, а може и да не й пречи. Всички вече станаха толкова перфектни външно, че е само фалш.. Понякога чак се радвам като видя, някой с не перфектни или леко криви зъби или с нос, който не е супер типичен ( не говоря за тежки случаи), но все пак човекът го е запазил и не е решил да изтрие всяка част, която му носи някаква индивидуалност.
Перфектността не е красива и чаровна така или иначе. Smile Справка Шермин, издялкала се е според всички идеали за красота и пак не става.
На мен Краси грам не ми харесваше като влезе, но вече ми е симпатичен, всичкото дуднене на мис Шермин  стоически го понася. Нея не я виждам с друг, може би доктора би я изтърпял, но той пък хептен не е чел книги. Joy
При Лили има нещо, тя си няма мач, влизат двама готини пича и тя веднага привиква Натали да и каже да вземе единия. Не е ли по-нормално тя да го иска? Joy Или си пада по Натали или по Орлин. Даже не бих се учудила да е имала нещо с Орлинчо, тази злоба към него е прекалена.

Нали са двама, единия за нея, други за Натали.
Нямала е нищо с този Орлин, Лили според мен.

# 327
Здравейте дами. Присъединявам се към темата. От града с най-много участници в Ергенът съм... хахах... то не знам да се срамувам ли да се хваля ли..Току що изгледах снощния епизод и понеже никой около мен не гледа предаването, много ми се прииска да споделя колко неприятен, досаден, нарцистичен, надут, въздух под налягане е този Джан Микеле, който незнайно защо се определя като предприемач, той е една местна бръмчалка, която гледа да се закачи някъде в някоя компания с по-вървежни хора.Не знам това момиче Габи какво прави с него, види ми се интелигентна и приятна, не знам как такава жена би могла да е с този смешник. Сякаш изпитва някакъв страх да се заяви или прекалено е възпитана, не знам как да я определя.

# 328
Краси в началото ми бе отблъскващ, но изпитвам възхищение към търпението му и започнах да го харесвам 😀.
Най-нетърпим ми е Джанката, ниска и комплексирана тапа, и е грозноват. Нагледно се видя, че цялото инжектиране на анаболи и тестостерони не прави едно мъжко тяло силно и издръжливо.

# 329
  • В Града на Липите
Здравейте дами. Присъединявам се към темата. От града с най-много участници в Ергенът съм... хахах... то не знам да се срамувам ли да се хваля ли..
И мен ме беше срам, ама сега се успокоявам, че поне Джанко ни е спестен. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт