🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 9 868
  • 346
  •   62
Отговори
# 270
Вальо, миличкия, вместо 35, само 3 лицеви опори му признаха и много, много страда за победа. Емили го саботира заради Лили...

# 271
  • Viena
Обаче мис Златен скункс е за мрънкалото с 5 езика.Една и съща плоча пуска всеки ден...как издържат съквартирантите направо незнам.

# 272
Петър как изтресе за Кристина, че е "малоумна". Меко казано е злобничък

# 273

Прост е. Или и двете. Което само по себе си е ужасна комбинация.

# 274

Прост е. Или и двете. Което само по себе си е ужасна комбинация.

Да си прост и злобен е наистина много гадна комбинация. Тя Кристина спомена няколко пъти, че не се отпуска покрай него, защото бил фалшив и се прави пред камерите... и явно е била права. Според мен се изпусна без да иска, но си показа лицето.

# 275
Тази Габриела е с хубаво тяло, но като заговори, трябва да спирам телевизора. От къде беше това момиче, не мога да разбера диалект ли е или  е за  логопед?

Шермин: за неуспешното и вдигане пак набеди Краси. Тя си била наред, въпреки, че е отпусната като дроб, колко момичета преди нея видя, как не си затвори тия крака във въздуха. Ама липсвала им комуникация и др. глупости. Това момиче не може да се извинява, все другите и виновни.

# 276
  • Melmak
Тази Габриела е с хубаво тяло, но като заговори, трябва да спирам телевизора. От къде беше това момиче, не мога да разбера диалект ли е или  е за  логопед?

За логопед е.
Външността ѝ е ок (макар че за мен тия очи са като черни дупки), обаче отвори ли си устата.. припадам всеки път! Любен Дилов-син успя, и тя може!!!!

# 277
Мда, кофти е много говора. Наистина трябва да отиде на логопед.

# 278
Тази Габриела е с хубаво тяло, но като заговори, трябва да спирам телевизора. От къде беше това момиче, не мога да разбера диалект ли е или  е за  логопед?

Шермин: за неуспешното и вдигане пак набеди Краси. Тя си била наред, въпреки, че е отпусната като дроб, колко момичета преди нея видя, как не си затвори тия крака във въздуха. Ама липсвала им комуникация и др. глупости. Това момиче не може да се извинява, все другите и виновни.

Да, там тя го провали, но той пък и тоя е като Габриела безгласна буква. Да и беше казал, че тя не може да се стегне, какво само мига на парцали.

# 279
  • Melmak
На Габриела не е проблема само в Р-то. Има си говорен дефект и не се разбира какво говори. Сигурно за това мълчи толкова.

Аз не разбирам семейството бижутери, явно не са без финанси, гледана щерка работи в семейния бизнес и не се сетиха това дете 20 г на един логопед да го пратят…

# 280
Пфу..."моята жена", че и ревнуват, все едно жените са им собственост.
Габи трябва да се откачи от тази отрепка, която я манипулира. Дано се осъзнае и в реала да бяга от такива.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 13:53 от babian

# 281
Габриела явно и извън предаването си е останала с Джани. Прегледах им фейсбук профилите и той чак е последвал семейният ѝ бизнес, добавил е родителите ѝ, реагират си по постове. Жалко за момичето.

А тази Лили колкото повече стои в предаването, толкова повече ѝ излиза злобата наяве и се показва в истинска светлина. Все пак трябваше да се предположи, че не е читава след като е толкова близка с Бланко и Шермин извън шоуто.
Интересно защо продуцента не ѝ дръпна една морална лекция и на нея, след като нарича Орлин женчо и ползва други подобни епитети.

# 282
  • here and now
.... Тя е ескорт, ама така ли мрънка на плащащите??????
Тук не плащат, а тя не е свикнала така... Затова мрънка Mr. Green

# 283
И аз, като чуя възрастен човек с говорни дефекти, все си мисля, че  родители,  не са обърнали внимание на детето.
И също мисля, че затова е толкова срамежлива; няма как да не се отрази на психиката на детето. Тя просто има късмет, че е толкова красива; ако беше и грозничка, никой нямаше да я пощади от подигравки. Дори като възрастен човек вече. Добре, че живеем в толкова повърхностно общество , където подутите устни и силикона са по-важни от това да си оправиш обратната захапка или говорните дефекти.
Много се шокирах от Петър! Браво! Не, че имах очаквания от фейк човек като него, но той ме изненада на съвсем друг левъл! Никога, за целият ми активен живот, не ми се е случвало някой да ми държи такава жалка реч, каквато той дръпна на Кристина. А аз досега си живеех с мисълта, че съм видяла всякакви идиоти, особено познавайки вкуса си за мъже… Smiley Явно има още какво да науча.
Винаги коментирам всичко, което намирам за красиво, дали с моя си мъж, дали с приятелки. Красивите неща ме впечатляват и винаги го отбелязвам - красив мъж, жена, дете, храст, облак… Никой не ми е правил забележка досега. Тоя ме утрепа тотално. Не знам какво да кажа за това мъжеподобие. Че и “съвет” й давал, той само! Лелеее, моите “anger issues” щяха да му отвърнат също със един съвет, който няма да забрави.
Лили е страшна отрова! Страшна! Иначе я харесвам, просто това ме дразни, но явно са си достатъчно близки с малката, че да си позволява да я трови така. Малката и тя е палавница, искала да тества кметчето, нека. И защо в стаята на момчетата се свири на китара и се правят шоу програми, явно? А на нас Орлин ни го представят само как дремуца и прави йога. За разлика от тая досадница, която или сама си плаща, за да ни я набутват постоянно, или я готвят нещо да продава след това… Не знам. Но ако не си изпълни заканата да си ходи, аз лично повече няма да го гледам това.
Игрите много ми харесаха, браво на Краси, много голямо бреме може да  носи това момче, надявам се и той да бъде освободен от досадният товар в най-скоро време, но надали.

# 284

Да, там тя го провали, но той пък и тоя е като Габриела безгласна буква. Да и беше казал, че тя не може да се стегне, какво само мига на парцали.
Съгласна съм, Краси можеше да и дава някои напътствия "обърни се, стегни се"... Публиката беше по-активна от него. Като е голям спортист, трябва да каже как му е удобно да я вдигне.  Ама трябваше да пази и силиконите...

Общи условия

Активация на акаунт