🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 27 208
  • 983
  •   27
Отговори
# 255
Ами не са им забранили марки и маркови дрехи, според мен-Кристина беше с гердан и обеци на Chanel,😉 много от останалите са с прословутите бижута на VC&A.
Просто това им е нивото-семпло, като поведение, като интелект..
Относно облеклото на дамите - възможно е да са им забранили да влизат в предаването с маркови дрехи. Най-вероятно, за да не правят реклама. Друго обяснение нямам за масовите дрехи от Шейн на всички моми в предаването още от миналия сезон.

….

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 09:40 от ellis

# 256
"Не съм ревнив, аз съм протективен."

# 257
О да бе..още някой синоним няма ли да измислят вместо РЕВНИВЕЦ? То не бяха териториални, протективни ..айде давайте...още думички. Между другото Петър освен териториалнопротективноревнив е и подлец. Как може да нарече "неговото момиче " малоумница. Пълен кретен. Изобщо отбора на кретените набъбва.

# 258
Направи ми впечатление, че от както се появиха близнаците, Джани започна да налита да цалува Габриела пред всички. Вчера няколко пъти го направи. Ясно е, че маркира територия, обаче ми е малко смешно. И уж не ги трае, обаче после на терасата, прегърнал Габриела се лепна за тях. Голям зор да демонстрира, че това е неговата жена. Аз залагам, обаче че до края на сезона ще му е била шута - ако не заради някой от близнаците, то заради някой друг, който тепърва ще влезе. Защото, ако вкарат още някой готин мъж, Джани съвсем ще превърти.

Габриела и Калоян много ме радват. Изключително лоялни са един към друг.

От промото - браво на Краси. Явно ще бие шута на този мрънкалник и то пред цяла България. Е това вече ще я разбие. Жена 48 кг, говореща 5 езика, пътувала и имала интересен живот, най-най-най-красивата в предаването и накрая - шут Joy

# 259
"Кажи ми кои са приятелите ти, за да ти кажа какъв си" ...
Петър <-> Буков, това е достатъчно
Забравих да кажа, че такива момченца, които с нищо не впечатляват на вид, но се имат за страхотни мъжкари, са си въобразили, че на тях им се полагат най-красивите жени, най-умните, най-секси, абе всичко най им се полага. А то... ако трябва да степенувам мъжете там по хубост от женска гледна точка, леле мале, остана си ми празна класацийката.

# 260
  • В Града на Липите
По темата Петър - Кристина.
За мен тяхното не е връзка. Стоят един до друг, като истукани. Нито в неговите очи виждам някаква тръпка, нито в нейните. Химията е на замръзване.
Ако един себеуважаващ се мъж иска и другите да го уважават, няма да се държи толкова егоцентрично и претенциозно в началото на една зараждаща се връзка. Първо била студена, после ултиматуми, ако не се стопли, ще я сменя, после мрънкане и обиди зад гърба... Че то един Пенко, който има поведение на каруцар, като изключим расистката му изцепка има по-уважително отношение към жените.
Петър е актьор, камерите ще му избодат очите, а допусна да си изиграе ролята по най-тъпия начин. Можеше да е Ергена на сезона, но явно сценария, който си е написал не става.
Няма нормална жена, висяща с дни по тези дивани, да не прояви интерес, към току-що пристигнали хора, в случая мъже. Другото за мен е лицемерно. А и те не скочиха да се усукват около тях, а проявиха любопитство. Все едно мъжете не оглеждат новите жени... Grinning
При Дениз и Виктор ми се иска да видя, как ще се развият нещата. Има някакъв потенциал, ако той си преглътне девствените предразсъдъци.

# 261
Лили постоянно говори срещу Орлин, постоянно се опитва да махне Натали от него и това прави много грозно впечатление. На мен пък Орлин ми се струва съвсем нормално, кротко и възпитано момченце. А и е симпатяга. Да, инфантилен е, но тя и Натали не е много зряла. ИДеални са си един за друг. Един зрял, стабилен мъж не би изтърпял Натали за дълго време, така че не виждам каква работа има Лили постоянно да се намесва между тях.

# 262
След този епизод ще взема да харесам госпожица 48 кг и 5 езика.
Тази Габриела толкова ли е безхарактерна? Типичната жертва, която си казва "аз съм виновна,  защото бях с къса пола". Започва да ме дразни най-много от жените.
Кристина 100% ще му бие шута на Петър, седи си, колкото да е на екран.

# 263
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не ви ли стана ясно, че Габито е от типа "който бие - обича" още след като мачо-орангутан истерично изхвърли леда от чашата, а после загледан в точка й подаде ръка и тя положи без колебание своята в неговата?

# 264
Направи ми впечатление, че от както се появиха близнаците, Джани започна да налита да цалува Габриела пред всички. Вчера няколко пъти го направи. Ясно е, че маркира територия, обаче ми е малко смешно. И уж не ги трае, обаче после на терасата, прегърнал Габриела се лепна за тях. Голям зор да демонстрира, че това е неговата жена. Аз залагам, обаче че до края на сезона ще му е била шута - ако не заради някой от близнаците, то заради някой друг, който тепърва ще влезе. Защото, ако вкарат още някой готин мъж, Джани съвсем ще превърти.

Габриела и Калоян много ме радват. Изключително лоялни са един към друг.

От промото - браво на Краси. Явно ще бие шута на този мрънкалник и то пред цяла България. Е това вече ще я разбие. Жена 48 кг, говореща 5 езика, пътувала и имала интересен живот, най-най-най-красивата в предаването и накрая - шут Joy

Дано най-после се разтурят и тая да си ходи, че направо е нетърпима. Ако чете тук има още един повод за гордост- най-нехаресваната. И с това, че е най-леката беше много права- само дето не е за килограмите. Тя е и най-ниската, та и още едно най.....

# 265
Моля някой да затвори летищата! Шермин ще ни избяга! Недопустимо е да изпуснем такъв ценен кадър да си тръгне от България!

# 266
Българо-италианския индивид успя да се изложи повече от Емили. Не разбирам как жена може да се впечатли от визия ала "яйцето от Шрек", с мутренски маниер, без врат, без възпитание, мислещ се за най-велик от всички. Безгласната буква до него след предаването я виждам поступвана поне 2-3 пъти седмично.
48-килограмовата добре се аргументира срещу него, но иначе всичко останало е леш при нея. Най-много това, че слага буквата "ъ" в края на почти всяка дума, без никаква нужда ("наблагодаренъ").
Болшинството от мъжки пол имат собственическо поведение и е по-добре да махнат доктора и да им сложат нотариус, за да удостоверява, когато някоя жена е станала нечия.

# 267
  • Варна
Шермин, Хини, Лили и Валентин ме дразнят и не ги харесвам.

Лили според мен харесва Натали.

Благодаря за темата, Кло 🌹

# 268
  • Melmak
Гледах вчера, но не писах.
ПатлаДжан много зле! И двмата стероидни окапаха, а с Пенко се смях наистина, като народна песен се влачеше.

По темата Бижутерката- Турско-италианския мачо - не разбирам защо това момиче е някаква безгласна буква. Глас има ли, характер има ли? Казваш “не влизам в басейна” и да ходи да се трепе тоя… а тя го и целува и умилква!

Буря в чаша вода е скандалът Петър- Кристина, мисля, че е игра, също и това между Виктор и Дениз, за да има някакво раздвижване с близнаците.

Мм ми каза, че преди 1-2 г е попадал на видеа в yt на Натали и е запомнил кофти зъбчето. Това ми го каза преди седмица, а вчера видяхме и на камера, че не го е оправила.

Шерминатора най-слаба, ама мускул няма! Това е много гадно. Хени (не я харесвам), обаче беше като струна в басейна, Дениз също. А Сармата е .. дроб сарма!

Хубаво насоли ПатлаДжан, но само за да си отмъсти за неговия коментар. А Краси просто е водолей и се отнася някъде, за да не слуша каква досада е това същество до него! Направо не знам как иначе може да се изтрае. Тя е ескорт, ама така ли мрънка на плащащите??????

# 269
На триетлона само Габи беше опакована с клин   и дълъг ръкав.

Лили също.

Не ви ли стана ясно, че Габито е от типа "който бие - обича" още след като мачо-орангутан истерично изхвърли леда от чашата, а после загледан в точка й подаде ръка и тя положи без колебание своята в неговата?

След толкова много показани кадри на токсичност (защото със сигурност има и спестени ни такива), няма как да харесам и грам Габриела. Язък ѝ за хубавата визия, но това не е най- важното. Тя ако в едно предаване, където е ясно, че няма да се допусне насилие няма "топките" да си събере чукалата и да си тръгне от подобен примат, не ми се мисли в реала какво мекотело е в това отношение.
Само в очите на австралопитек подобно отношение поставя жената на пиедестал. Нещастник!

Дениз доста добра коремна преса показа. Браво! Преди и тя беше skinny- fat, личи се, че в последните години се е попотила в залата.

Общи условия

Активация на акаунт