🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 32 842
  • 1 132
  •   92
Отговори
# 960
Защо от старите момичета вкарват? Киара по-висок рейтинг ли носи на предаването от една Филипа, Натали и др. малко по-неизвестни? Сигурно нямат други от кастинга.
Реално този формат “Bachelor in Paradise” в другите държави е All Stars за всички участници от Ергенът. Просто в България нямаме “Момата” и няма как да запълнят мъжката квота. Затова са го направили общ микс от известни и неизвестни.

# 961
  • София
Крайно време е да вкарат някоя, която да ги отвори, че освен прах за пране, трябва и омекотител 🤣
Ако бях на мястото на екипа щях да слагам масло в огъня и да подпомагам за сценария, щеше да се получи по-добре и повече на място.

Днес Шермин пропусна да спомене, че говори пет езика... ми бива ли такива работи 🙃
Аз не я чух и за 48кг да каже нещо, може би виното е било малко.

# 962
  • here and now
Според мен монтажистите са решили да ни пожалят и  са отрязали инфото с езиците, килограмите и религиите, но пък ни напомниха, че е живяла в няколко държави...

# 963
Наблюдавах тази вечер Габриела. Очите и са блудкави като на човек със зависимост (имам зависим в семейството от 25 години и цьл живот съм по сбирки, сред зависими, и отлично ги разпознавам) - или е на наркотици или на силни успокоителни/анти депресанти. От там е и неадекватното и поведение и вероятно говорния дефект. Говори по-скоро забавено, точно като човек, който е под влиянието на нещо. Има сериозен проблем това момиче, сигурна съм

# 964
Заболя ме главата от ултра богатия речник на жабо-джуджака. Трябваше да изброя колко пъти използва фалшиво и нейни производни, като нищо би на Шерминатора 5-те езика и 48кг… Страшен интелект, сигурно е с IQ200 тоз гномчо.
За бижутерската хич не ми е жал, как ехидно се подхилкваше и тя.

# 965
Женската къща е пълна мизерия!

Мъжката къща обратно!

# 966
Наблюдавах тази вечер Габриела. Очите и са блудкави като на човек със зависимост (имам зависим в семейството от 25 години и цьл живот съм по сбирки, сред зависими, и отлично ги разпознавам) - или е на наркотици или на силни успокоителни/анти депресанти. От там е и неадекватното и поведение и вероятно говорния дефект. Говори по-скоро забавено, точно като човек, който е под влиянието на нещо. Има сериозен проблем това момиче, сигурна съм

Има и една глухота в говора й, едва я чувам, а гледам епизодите с най-висок клас слушалки.
Това силно говори точно за някаква зависимост Sad

# 967
Краси няма шанс да хареса Киара, той си пада по големи силиконови Сиси.
Шермин забрави да каже колко е умна.

# 968
  • Варна
Габриела, че не е стока, не е, но и че Емили направи сравнение между отношенията си с Валентин (които са изцяло сексуални) и тези между Габриела и баща ѝ, си е факт. Доста грозно и без да става дума за починал човек, а и си беше напълно нарочно. После щастливо подскачаше и си пееше, че успя да провокира Габриела, така че нейното извинение може със същия успех и в тоалетната да го пуснеш.
Не мисля, че бащата беше със сексуален подтекст. Искаше да намекне на Габа, че никой мъж не я е харесвал.

# 969
При Красимир и Емили е текло 10 г.    и никой отдвамата няма желание да го прекрати за сега, така че където е текло и сега ще тече.

# 970
Женската къща е пълна мизерия!

Мъжката къща обратно!

Джани коментира женската къща, че е под всякаква критика.
Единствено видях Кристина... да вади някакви чинии от миялната.
Не бих се учудил, ако някои от участниците живеят още с родителите си.
Някой трябва да прислужва на такива готованки като Шермин.

Тук е прав Джани, някои от тези жени не стават за майки.

# 971

Има и една глухота в говора й, едва я чувам и разбирам, а гледам епизодите с най-висок клас слушалки.
Това силно говори точно за някаква зависимост Sad
Точно, но погледът най-много издава. Един разфокусиран, все едно гледа през теб. Това са наркотици или вероятно са силни успокоителни и АД, защото предполагам ги следят за наркотици от продукцията. Човек на два клонарекса изглежда точно като нея.

# 972
Крайно време е да вкарат някоя, която да ги отвори, че освен прах за пране, трябва и омекотител 🤣
хахах май на знаеш вица : - абе жена с какво переш моите гащи?
- как с какво, с прах за пране.
- а омекотител слагаш ли?
-слагам естествено
- е, тогава да не му се чудеш що ми е мек!

-
Те и без това нали уж никой не би правил охо бохо там😃 Само Краси, ма те сигурно перат с много концентриран прах и Емилито е добарала и 1 Калгон за добавка 🤣

# 973
Този познат ли ви е? 😁

А на Пепито му прощавам тъпотата само заради тези снимки! 😍
Скрит текст:
И да вземе да се преквалифицира във ветеринар!

# 974
Ауу много сладки снимки на Пепи.

Общи условия

Активация на акаунт