🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 14 811
  • 554
  •   121
Отговори
# 330
Може да сте коментирали вече и да съм изпуснала, за което се извинявам, но вчера ми попадна в тикток видео на Анджела Ташева, която говореше за снимки и видеа, които сега се вихрели в социалните мрежи с нейна бивша приятелка (гадже), която е влязла в Ергена. Не споменаваше имена, но в коментарите пишеха, че е Лили. Явно става въпрос за онлифенс съдържание, защото разправяше Анджела, че въпросното момиче е подписвало декларации, че е съгласно Joy Отделно в коментарите се пишеше, че въпросното момиче явно чисти имидж и било глупаво да си мисли, че никой няма да си спомни постъпките и от преди няколко години спрямо Анджела (явно е имало някоя драма). Доколкото разбрах от видеото, това се случва някъде 2023 г.

# 331
От сигурен източник знам, че Филипа е била сама на почивка в Гърция съвсем наскоро. Вероятно не са останали заедно с Йовица след предаването.
Те така или иначе явно нямат клаузи да се крият след като Дениз и Виктор обиколиха всички курорти заедно като двойка без да се притесняват.

А за Калоян дочух, че излизал с Екатерина от 3 сезон. Ако е вярно те двамата доста си подхождат визуално.

# 332
  • Melmak
Екатерина и Калоян са супер, такива мудни заедно! Като две бебета телета. 😆😆😆

# 333
Много вяло събират последователи новите инфлуенсъри от този сезон, явно пазара се е пренаситил вече. С изключение на Габа, даже Шеребетка губи а не завъжда нови.
Ами те поне половината участници са си заключили профилите. Реално само Натали “инфлуенства” другите не си дават много зор.
Помня във втори сезон как Бланко, Елисавета, Валерия и тн постоянно висяха по лайвове и правеха мега скандали. Пам и Мони също много шум вдигаха около участието им.
Людмила, Дениз, Александра, Виктория и тн също много скандали правеха по лайвове в първи сезон.

Мен Шерминката ме е блокирала, направо се чувствам поласкана, че дубайската принцеса ми е обърнала внимание. Ако така блокира всички с негативни коментари то по-добре да си закрие акаунта.

# 334
Може да сте коментирали вече и да съм изпуснала, за което се извинявам, но вчера ми попадна в тикток видео на Анджела Ташева, която говореше за снимки и видеа, които сега се вихрели в социалните мрежи с нейна бивша приятелка (гадже), която е влязла в Ергена. Не споменаваше имена, но в коментарите пишеха, че е Лили. Явно става въпрос за онлифенс съдържание, защото разправяше Анджела, че въпросното момиче е подписвало декларации, че е съгласно Joy Отделно в коментарите се пишеше, че въпросното момиче явно чисти имидж и било глупаво да си мисли, че никой няма да си спомни постъпките и от преди няколко години спрямо Анджела (явно е имало някоя драма). Доколкото разбрах от видеото, това се случва някъде 2023 г.

Да не е Дениз Grinning

# 335
Скрит текст:
Много вяло събират последователи новите инфлуенсъри от този сезон, явно пазара се е пренаситил вече. С изключение на Габа, даже Шеребетка губи а не завъжда нови.
Ами те поне половината участници са си заключили профилите. Реално само Натали “инфлуенства” другите не си дават много зор.
Помня във втори сезон как Бланко, Елисавета, Валерия и тн постоянно висяха по лайвове и правеха мега скандали. Пам и Мони също много шум вдигаха около участието им.
Людмила, Дениз, Александра, Виктория и тн също много скандали правеха по лайвове в първи сезон.
Мен Шерминката ме е блокирала, направо се чувствам поласкана, че дубайската принцеса ми е обърнала внимание. Ако така блокира всички с негативни коментари то по-добре да си закрие акаунта.
[/quote]

Сериозно ли?? Scream Мъка....
Явно наистина ще се окаже мноого неуверено и нарцистично създание Weary

# 336
Петър съвсем се сгромоляса, не се усеща че го снимат ли? Интересно Кристина като гледа сега, дали ще си промени отношението към него.

Хени някой не разбра ли какво й е реалното име, не вярвам да не е псевдоним това.

# 337
... много ми се прииска да споделя колко неприятен, досаден, нарцистичен, надут, въздух под налягане е този Джан Микеле, който незнайно защо се определя като предприемач, той е една местна бръмчалка, която гледа да се закачи някъде в някоя компания с по-вървежни хора.
Ами предприемач си е. Предприема всякакви действия и се вре навсякъде да стане известен. 😆 Е, стана! Известен е с това колко е противен.

# 338
Петър съвсем се сгромоляса, не се усеща че го снимат ли? Интересно Кристина като гледа сега, дали ще си промени отношението към него.

Хени някой не разбра ли какво й е реалното име, не вярвам да не е псевдоним това.
Просто Хени.
Аз в първи епизод чух, че е ХениЯ и така съм я писала, но сега проверих и си е просто Хени.

# 339
Как може да си кръстиш детето почти Хиена, а тя и се гордее, че няма  друга. Ама айде това да и е кусура. Само, че тя си и прилича на хиена в устата и зъбите..направо си е страшничка.

# 340
Снощи докато гледам "Ергенът" минава синът ми в 5 клас и чете - Джан Микеле - предприемач съответно възкликва - "В училище имаме технологии и предприемачество и аз ли съм предприемач?" 😃

# 341
  • Be realistic - plan for a miracle.
[

Мен така миналата година Мая Паунова си беше направила труда да ми отговори в стори на една критика, която бях писала тук Grinning Е, не ми отговори поименно, де, ама то беше толкова очевидно - аз бях постнала да им се смея, че въртят гъзовете на чалга "златните момичета", а тя след няколко часа беше постнала пак на стори нещо от сорта "Вече само Моцарт ще слушаме" (перифразирам). Та да, правят си труда и мноооогоо им пука Grinning Тъжно е.

# 342
Странно. Красимир е лихвар, а пък избягва конфронтация.
Явно Шермин изсмуква цялата му енергия и живец.
Не, просто Краси е водолей. Изобщо не му дреме колкото и да тартанисва Шермин. Просто в един момент ще я разкара без право на завръщане - рязко и окончателно и няма да ѝ даде никакво обяснение.
Отново да потвърдя, че един Водолей ще се държи точно така и би те отсвирил точно по описания начин и без обяснение. Аз самата се хващам как го правя, Водолей съм, а сега и на няколко пъти виждам хора в темата, че преценят Водолеите по същия начин. До скоро си мислех, че това си е моя личностна черта просто, но може би играе роля и зодията.
От Джани направо тръпки ме побиват, психопат е в истинския смисъл на думата. На тези години дето съм, 37, веднага ще позная нарцистичния му нрав и че е опасен, може би като по-млада не бих могла веднага. На колко всъщност е Габриела? Не разбирам каква би могла да е нейната травма, освен, че е много млада и неопитна, че да не го разпознае. Този си плаче за ограничителна заповед.
И малко офтопик, днес видях в един от моловете Косарка с майка й, много е красива тази Косара на живо, язък, че интелекта липсваше.

И аз съм Водолей и потвърждавам. Слушам и накрая отсвирвам без никакви обяснения и потвърждения. Не си падам особено по конфронтациите, въпреки че жените Водолеи се различаваме от мъжете доста.
Не съм чак толкова търпелива като Краси, ама го отдавам на това че е пред камери все пак и сигурно иска да изкара повече време в предаването.

# 343
Габриела е някъде около 30-те, или е много глупава и не разбира или и аз не знам.. вероятно й харесва, счита го за проява на силна любов и това я ласкае.
Искрено се надявам след формата да е приключила с този дребен, вреден и грозен агресор.

# 344
[

Мен така миналата година Мая Паунова си беше направила труда да ми отговори в стори на една критика, която бях писала тук Grinning Е, не ми отговори поименно, де, ама то беше толкова очевидно - аз бях постнала да им се смея, че въртят гъзовете на чалга "златните момичета", а тя след няколко часа беше постнала пак на стори нещо от сорта "Вече само Моцарт ще слушаме" (перифразирам). Та да, правят си труда и мноооогоо им пука Grinning Тъжно е.

Те според мен всички четат тук, но няма как да ни спрат да пишем, не могат и да ни блокират хахахах, единственият им вариант е блок в инстаграм на които имат профил там

Общи условия

Активация на акаунт