🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 27 134
  • 983
  •   48
Отговори
# 540
  • В Града на Липите
Той се стресна че Емили ще му даде роза и втори брак, веднага след развода вече щеше да го накара да пропие.

# 541
  • София
А на какъв език беше книгата , която се диреше ? Wink

# 542
Дано Габи се махне и да вкарат някое приятно и хубаво момиче за Калоян , което не е изкривено от  ботокс.

# 543
Хиалуронът ѝ е в повече, ботоксът обикновено не изкривява нищо, ако изкриви става сериозна травма.

# 544
Добре де, аз сега разгледах профила на майката на Джани - ами, не изглежда да са семейство, дето тя е робинята, а пък мъжете - царе! Напротив, много яка мадама е! Той откъде е придобил тия кофти разсъждения, не знам! 🧐

# 545
За разлика от повечето коментирали срещата на Криси и Атанас не ми хареса. Атанас декламираше заучени  реплики, разменяха се клишета , имаше една неестественост и Кристина си беше все така студена и формално любезна. Доста по-добре им се получи на Стефан и Дениз. Там имаше доста еротика, много повече естественост и смях. Дениз си е майсторка на флирта.    Ама и Стефчо не си поплюва. От него зависела връзката между Виктор и Дениз. Много самонадеян.

# 546
Оф, реших да позяпам малко инстаграми и видях, че мои познати (чужденци) следват Шермин (пък не са лоши момчета и имат хубави професии) и тя също ги следва, та отивам да си посипя главата с пепел. И да науча 5 езика.

# 547
Петър какво общо има с Евгени? Сторито му е от сцената, с някаква слушалка е
Скрит текст:

# 548
  • Stockholm
Аз дори и не искам да коментирам Шермин. Изключително деградирала със сериозен алкохолен проблем. Тялото ѝ е слабо , но ужасно отпуснато. Устните- отвратителни. Освен това има нарцистично личностно разстройство, много токсична личност и партньор.
Все още може да бъде ескорт известно време, но след това си идва сериозна житейска криза.
Освен това никой няма да се ожени за нея заради алкохола и токсичността.

# 549
  • София
Вальо дава акъл на Краси, че е по- достойно да си тръгне, вместо да се бута на  жените за роза. Раздвоение на личността или просто иска да разкара конкуренцията, че Емили ако даде роза на Краси, той е пътник.

# 550
Миналия епизод едва го изтраях от дудненето на Шермин 30 минути как тя е номер 1. Нали се беше оплакала, че в миналия сезон нямала екранно време. Сега има предостатъчно.
 Срещата на Дениз и близнака не ми хареса.
Не знам дали видяхте, но на Дениз й се видя оназ работа, а на близнака му се поду банския дооооста.
Нали с Емили и Краси само звуци чухме, ноо днес просто бях в шок от котето на Денизката Joy

# 551
Да, понадникна ѝ шушанката изпод банския Simple Smile

# 552
Дениз била майсторка на флирта Grin
На евтиното поведение може, но не и на фирма. И тя показа, че си е същата шафрантия от миналия сезон Grin
Това с мазането беше супер криндж

# 553
Дениз била майсторка на флирта Grin
На евтиното поведение може, но не и на фирма. И тя показа, че си е същата шафрантия от миналия сезон Grin
Това с мазането беше супер криндж

Да, ужасна ...
Да ти го измия ли му вика!? И се хихика

# 554
Феновете на Габа напомпаната джука сега доволни ли сте. Лъсна и истинското лице. Емили стана да и се извини, но онова квартално гаменче не знае друго, освен да обижда.

Срещите бяха скучнички. Леля Криси едва бута, да свърши тоя сезон. Супер отегчена.
Другия близнак веднага разконспирира Дениз че я бива в съблазняването.

Първия изгонен след последните събития трябва да е Шерминета. Иначе ще фалира продукцията с това пиене в промишлени количества.

Общи условия

Активация на акаунт