🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 57 202
  • 1 920
  •   78
Отговори
# 480
  • София
Шермин направо 'гола' влезе пред всички. :о

Всички много се дръгляват сега, но на церемонията ще видим кой ще излезе с поне мъничко чест от цялата тази пародия или им е скъпо екранното време на всяка цена и ще забравят набързо за този 'семеен скандал'

# 481
Виктор изглежда като някой, който сто процента е бил на пикап курсове- изоползва "топло-студено" и други подобни тактийки за начинаещи манипулатори.

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 23:09 от Когнитивен надзор

# 482
Тая татуировка на гърба на Виктор е просто абсурдна. Само заради нея не мога да го възприема насериозно.

# 483
Стоян защо така се подразни от Емили, че ходи с тубата прах за пране в стаята им? Май и той е един "дребен" мъж.

# 484
Стоян защо така се подразни от Емили, че ходи с тубата прах за пране в стаята им? Май и той е един "дребен" мъж.
Така като го гледам май изобщо не се чувства комфортно в женска компания и не търси никаква комуникация с жените.

# 485
Непопулярно мнение, но Кристина може да не е толкова отпусната с Петър, защото го харесва, а с Атанас да е по-отпусната, защото не смята да завързва по-сериозни отношения. Иначе си подхождат с Атанас, хубава среща имаха.

# 486
Ще падна от 😂 😂 😂. Емили в мъжката къща, реплика към нея "аре, вземи го тоя прах" 😆

# 487
Какво по-романтично от цапотене с кал 🤪

# 488
Какво по-романтично от цапотене с кал 🤪
А как мирише това нещо...

# 489
Виктор негодувание изпитва, направо ревност.

# 490
  • София
Иначе чухте ли я Бланкото как кове приятелката си пред Краси?
Много подла жена. Отвратително е това. Няма значение дали е права или не. Това само показва що за човек си.
Това между мъже никога няма да се види. Т.е. така Краси да кове Джан Микеле или той него.
Ти си живееш в някакъв розов балон, да ти кажа... Grinning

Напротив, няма розов балон. То и за това успешна женска коалиция няма. Или е веднъж на високосна...
Нали уж Шермин и Бланко са първи дружки? Навсякъде заедно. Когато Шермин се сдърпа на плажа с Дениз, Бланко взе нейната страна. Но сега я кове зад гърба пред Краси. Много е грозно. Защо не и го каже в очите? Защо е все с нея, а после я обижда? Това с мъже трудно ще се получи. Не че го няма разбира се, но е впъти по-рядко.
Визирам ако има истинско приятелство.

# 491
  • Сф
Много ме кефи как тънко минава продукцията този сезон- 2 вили, походни шегла, срещите по 1 одеяло, чепка грозде и бутилка вино. Няма яхти, парапланери, вечери, чудесии... стагнация

# 492
Много ме кефи как тънко минава продукцията този сезон- 2 вили, походни шегла, срещите по 1 одеяло, чепка грозде и бутилка вино. Няма яхти, парапланери, вечери, чудесии... стагнация
И аз си го мислех.Кибичат там , никакво разнообразие, никаква смяна.

# 493
  • София
И пак им се получава, има гледаемост, има коментари. Към деня на премиерата имаха около 5к харесвания на страницата във ФБ, в момента надминава 47к, като съм убедена, че достига поне до едно 2 милиона души...

Успяват да постигнат целта си с по-голяма печалба и без нещо изискано, но името на сезона грам не му отива.

# 494
Виктор да беше питал Шеребетка да му прави компания за пиенето, а не Петър .

Общи условия

Активация на акаунт