🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 65 357
  • 2 102
  •   34
Отговори
# 495

Напротив, няма розов балон. То и за това успешна женска коалиция няма. Или е веднъж на високосна...
Нали уж Шермин и Бланко са първи дружки? Навсякъде заедно. Когато Шермин се сдърпа на плажа с Дениз, Бланко взе нейната страна. Но сега я кове зад гърба пред Краси. Много е грозно. Защо не и го каже в очите? Защо е все с нея, а после я обижда? Това с мъже трудно ще се получи. Не че го няма разбира се, но е впъти по-рядко.
Визирам ако има истинско приятелство.
В такова предаване приятелство между жени няма как да има. 😃 Габи Бланко може да защитава Шерминката пред и от други жени, но пред мъжете, особено пред Краси, няма как да каже на черното - бяло! 😁

# 496
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ох, това с праха и Емили беше култово. Ама като не знаят останалите истинската цел на това действие я натириха като досадна муха.
Искам да пуснат пранете на Емилито на Шърми като е на градус, според мен и самия Радо Тушев трудно ще спаси Красимир тогава.

# 497
  • Сф
Има гледаемост, ама постно седи в сравнение с предните сезони. Дори ДиК имаха по- разнообразни срещи. В прайтайма на национална телевизия, могат да се постараят повече

Много ме кефи как тънко минава продукцията този сезон- 2 вили, походни шегла, срещите по 1 одеяло, чепка грозде и бутилка вино. Няма яхти, парапланери, вечери, чудесии... стагнация
И пак им се получава, има гледаемост, има коментари. Към деня на премиерата имаха около 5к харесвания на страницата във ФБ, в момента надминава 47к, като съм убедена, че достига поне до едно 2 милиона души...

Успяват да постигнат целта си с по-голяма печалба и без нещо изискано, но името на сезона грам не му отива.

# 498
Тая татуировка на гърба на Виктор е просто абсурдна. Само заради нея не мога да го възприема насериозно.
Боже, ама това татус ли е?! 🤦♀ Аз се чудех какво е това и как не му е минало вече толкова време, а то какво било…отврат.

Близнаците са топ, срещата с Криси също беше приятна. Тя е супер мацка, ще видим какво ще се случи.

Шефранката е абсурдно неприятна, не разбирам какво й ходят по гайдата. Красива била, “външния ми вид” та “външния ми вид”. Ама какъв ти е вида с тая дълга, жълта пирга.. нито чар, нито нежност. Нищо. Само мрън мрън. Напрягам се да я слушам.

# 499
На мен този формат на срещите повече ми харесва - някак по-човешки ми е. Парапланерите и хеликоптерите за мен бяха изхвърляне, което не придаваше никаква добавена стойност на отношенията и опознаването между участниците.

Джани Пармиджани с всеки следващ епизод успява да изкопае ново дъно, на дъното да направи мазе и т.н. Ама днес вече копае не с лопатата, а с багер. Иска ми се да вярвам, че родителите му се срамуват от това, което се излъчва. Ако съм майка на Габриела, ще и обърша няколко шамара да се осъзнае, при все, че съм твърдо против насилието.

Красьо... завалията, направо го съжалих. Чак симпатичен взе да ми става. Много търпелив човек излезе. Аз Шерминатора повече от 5 минути няма да мога да го понеса.

# 500
Искам да пуснат пранете на Емилито на Шърми като е на градус, според мен и самия Радо Тушев трудно ще спаси Красимир тогава.
Ако няма частна застраховка срещу Шърмита, по-добре да не рискува, тогава ще видят що е то Шърман в действие! Joy

# 501
Тоя на Габа, забравих му името като женска клюкарка изказа Емито хъхъхъ пред дубайската принцеса.

# 502
Ама какви приятели, тя се познава с Краси в реалния живот, ако има позитивни впечатления много ясно, че ще е предпочете него пред Шърми. Още повече, че Краската си беше прав на 90% Joy
Божкеее, Краси защитавам. Габа я харесвам от преди - виждам потенциал. Аххаха

Джанко тази вечер се закопа тотално, ама е, на на Габче не й пречи да чисти с прахосмукачка и да носи ядене.

# 503
  • София
Рейтингите са много слаби, та тази гледаемост е някакъв мираж.
Има много голяма разлика между коментирано и гледано предаване. Понякога когато гледаш едно нещо нямаш нужда да пишеш много за него. И обратното.

# 504
Тоя на Габа, забравих му името като женска клюкарка изказа Емито хъхъхъ пред дубайската принцеса.
Не я ли изказа Йово?

# 505
Кога ще си влизат нови хора?

# 506
  • София

В такова предаване приятелство между жени няма как да има. 😃 Габи Бланко може да защитава Шерминката пред и от други жени, но пред мъжете, особено пред Краси, няма как да каже на черното - бяло! 😁

Между мъжете има.
Бланко е същата като Шермин. Разликата е, че едната оперира само в България и е ходила при по-неможещ касапин, който я е окепазил брутално.

# 507
Рейтингите са много слаби, та тази гледаемост е някакъв мираж.
Има много голяма разлика между коментирано и гледано предаване. Понякога когато гледаш едно нещо нямаш нужда да пишеш много за него. И обратното.

То не е и много коментирано, влизам в края на епизода и има 35 коментара - слаба ракия

# 508
Йовица беше. То с такова име направо му ходи да е клюкарка.

# 509

Йовица беше това

Общи условия

Активация на акаунт