🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 39 011
  • 1 396
  •   200
Отговори
# 1 080
Това което ми прави най ужасно впечатление, е изолацията на Габриела от всички останали. Тя винаги трябва да е на разположение на любимия си. Няма да я видите да се смее или забавлява с другите момичета, тя винаги трябва да е до онзи псевдо мачо, за да му носи сокчета и да гали плешивата му глава. На вечерята тя не каза и думичка, седеше там само за да се усмихва подкрепящо на онова подобие на мъж. Защото не е човешко същество, а територия. Прави точно това, което правят всички жертви на психическо или физическо насилие. А още дори не са започнали да живеят заедно.
Всъщност Джани я обработва малко или много и я изолира, но и изолира тях двамата от всички останали, не само нея, а и себе си. Повтаря й, че другите са фалшиви, че те 'другите' нямат истинската връзка, която те двамата имат, че те не чувстват истинските чувства, които те имат помежду си. По този начин Джани обяснява действията си спрямо Габриела като истинска любов и един вид аз затова съм толкова ревнив и те ограничавам, защото наистина те обичам, а останалите не правят като мен, защото нямат истински чувства или не са толкова "достойни" и принципни, колкото съм аз.. Това е манипулация и е с цел да я задържи, да я омае, да я държи в неведение, че той действително я ограничава и си позволява много, а нещата, които си позволява да прави нямат нищо общо с истинската любов, това е само неговата представа за нея и той просто я налага върху Габриела.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 15:39 от BobbyDyl

# 1 081
  • В Града на Липите
Днес цял ден пускам прахосмукачки /надявам се, правилно/, бърша прах, готвя, чета френска класика в оригинал, а и детето си съм отгледала, смея да твърдя, превъзходно. И се чудя дали това оправдава съществуването ми?
Много ми е тревожно какво би казал Джани Селянджани.
Ще каже че го излагаш Grinning

# 1 082
Сега доглеждам края на снощния епизод. Хареса ми разговора между Шермин и Краси, докато не почна да я пързаля по 'с нашите скандали радваш другите' даже си мислех, че са били искрени и истински Joy

# 1 083
Днес цял ден пускам прахосмукачки /надявам се, правилно/, бърша прах, готвя, чета френска класика в оригинал, а и детето си съм отгледала, смея да твърдя, превъзходно. И се чудя дали това оправдава съществуването ми?
Много ми е тревожно какво би казал Джани Селянджани. Този е пълен Чебурашка! Италианец друг път, чист турбо селинджър с анадолски разбирания. Никога не съм срещала човек с подобни схващания /и слава Богу, де/, въпреки че не съм от тези, които ще се сварят в първата вода. Все едно сме се върнали назад с векове.

Харесва ми - Джани Селяджани.
Добавете го към списъкът с прякорите му хахаха

# 1 084
Не знам дали се е споменавало, Туджаров каза, че Габриела като се появи камера и си гълта граматиката и млъква. А без камери е разговорлива. Затова не я показват, не за да засилят образа на Джанката, а защото сигурно нямат кадри с нея. От последните епизоди (не съм гледала вчеращния още) всичките й синхрони са от едно и също място, тя е облечена еднакво. Сигурно тогава продуцент я е хванал в по-разговорлив период и е трябвало наведнъж да съберат синхрони за много сцени.

# 1 085
Аз се надявам родителите на Габи да имат повече акъл от нея и да разкарат тоя румънски Ромео.

# 1 086
Те и да имат повече акъл, ако тя не иска, как ще го разкарат. Тя е голям човек с глава на раменете УЖ Grinning

# 1 087
  • у дома...
Естествено, че ще го изложи! Рейна, чете ли на детето на глас 10 страници от книгата на ивритЪ? Не си. Еми нищо не си свършила...

# 1 088
Искам да коментирам, ама нямам желание

# 1 089
  • Street of Dreams
Направо напразно живея аз тука с лаптопа и капучиното си, сред възглавниците на дивана, по сатенена нощничка. Прахосмукачка даже нямам, но робота надявам се да го пускам правилно.

# 1 090
  • Melmak
Боже, Сармата ни чете…

# 1 091
  • В Града на Липите
Естествено, че ще го изложи! Рейна, чете ли на детето на глас 10 страници от книгата на ивритЪ? Не си. Еми нищо не си свършила...

Да не говорим, че бг-мама сигурно ще е табу. Grinning Как ще чете и пише в такъв форум?!?  Вместо да избърше подметките на обувките и прозорците минимум два пъти ще си губи времето с някакакви там събрани от къде ли не? И френската класика няма да я спаси.

# 1 092
Искам да коментирам, ама нямам желание

Тя изглежда по-обиколена от 40+ държави...

# 1 093
peaches, на Виктор бил по-евтин, а и бизнесите са му съмнителни, най-известният е с шоколадите с афродизиак и този бизнес го продава. Не знам дали е успял. На Краси бизнесите са по-стабилни откъм доходи, освен официалните, нали се спекулира и за странични.

И аз мисля, че Орлин има пари, но те го подценяват заради външния вид. Като го е чула, че помага в аптеката на майка си в Монтана, повече не е слушала.
Не знам дали тук е споменавано , но се сетих ,че съм гледала Виктор в шоуто , където Рая Пеева е водеща .Тогава разбрах за шоколадите с афродизиак . Не знам колко сериозен бизнесмен е щом иска да го дават по телевизията . Но пък може и да си рекламира продукта , който е интересен ,впрочем.

Мхм а Джанката може да е прибягвал до шоколадче предвид негативното влияние на стероиди върху потентността и оттам да е убеден във фалша на Виктор...има логика Laughing

# 1 094
Много интересно какви моми ще им изберат на новите ергени.

Мислех да се запиша за кастинг, да ходя малко да редя луканки, обаче ме отказаха набързо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт