🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 39 011
  • 1 396
  •   200
Отговори
# 1 095
Емито след като ходила всеки ден по 10-на пъти да търси прах за пране в къщата на мъжете, дали вече не е препрала поне няколко пъти с Краси или някой друг и Стоя Ву да иска и той ама да не намазва и затова да се дразни. Това момче и в началото и към днешна дата ми е супер неприятно.

# 1 096
И градинския гном чете, а.к.а. Хъмпти Дъмпти Kissing Face

# 1 097
Не знам дали се е споменавало, Туджаров каза, че Габриела като се появи камера и си гълта граматиката и млъква. А без камери е разговорлива. Затова не я показват, не за да засилят образа на Джанката, а защото сигурно нямат кадри с нея. От последните епизоди (не съм гледала вчеращния още) всичките й синхрони са от едно и също място, тя е облечена еднакво. Сигурно тогава продуцент я е хванал в по-разговорлив период и е трябвало наведнъж да съберат синхрони за много сцени.
Айде, спичала се от камери! И къде е отишла, знае ли? В ТВ предаване, което го снимат С камери. Кога го е разбрала това? След като е влязла? Ако е така... капацитета ѝ напълно отговаря на това с кого се вкара във "връзка". Но аз съм сигурна, че не е така. Така че, да не търсят тъпи оправдания, на които няма кой да хване декиш.

# 1 098
  • На морето!
Днес цял ден пускам прахосмукачки /надявам се, правилно/, бърша прах, готвя, чета френска класика в оригинал, а и детето си съм отгледала, смея да твърдя, превъзходно. И се чудя дали това оправдава съществуването ми?
Много ми е тревожно какво би казал Джани Селянджани.
Ще каже че го излагаш Grinning
Естествено, че ще го изложи! Рейна, чете ли на детето на глас 10 страници от книгата на ивритЪ? Не си. Еми нищо не си свършила...
Най-важното задължение забравяте- Мъжът щастлив ли е? Това е преди всичко, Мъжът, Човекът в къщата да е щастлив и да се гордее с порядъчната си домакиня-майка, останалото е фалшиво.

# 1 099
peaches, на Виктор бил по-евтин, а и бизнесите са му съмнителни, най-известният е с шоколадите с афродизиак и този бизнес го продава. Не знам дали е успял.
Не знам дали тук е споменавано , но се сетих ,че съм гледала Виктор в шоуто , където Рая Пеева е водеща .Тогава разбрах за шоколадите с афродизиак . Не знам колко сериозен бизнесмен е щом иска да го дават по телевизията . Но пък може и да си рекламира продукта , който е интересен ,впрочем.

Виктор през 2023 г. е класиран от Форбс БГ в класацията "30 под 30"  сред най-успешните бизнесмени в България.
Просто не е видна батка, такава каквато търсят кърпените джукеси.
Към момента Виктор ми е по-скоро положителен образ, макар и с някои червени флагове (просто в сравнение...), та идеята ми не е да го принизя, но повечето хора в бизнес средите знаят, че за тази класация си плащаш. Та изобщо не трябва да се приема като доказателство за успех. Аз имах един съученик в чужбина, който непрекъснато си пускаше сторита на кое място го били класирали, а "бизнесите" едни измислени... да не кажа направо - кухи фронтове.

# 1 100
Гледам предаването а и ви чета, но рядко пиша. Понеже Джан Микеле се изявява напоследък и тук доста се обсъжда. Но съм впечатлена с колко много имена, нарицания и прякори има тук и няма обединение около едно .Бих му дала награда хахаха за брой имена
От последните страници реших да си изкарам списък с всички тях. Обаче съм убедена че са повече. Но дори неизчерпателен, списъка е внушителен.

· Джанката
· Джан
· ПатлаДжан
· Патладжанът
· Дон Патладжан
· Джанкарло Джанини
· Джани Моранди
· Микеле
· Пармиджани
· Джеронимо
· Хуан Пабло
· Примата

Бонус:
· дагестанеца
· гномчо
- тапишонка

Има и още.. Сигурна съм че съм мяркала поне Джани Родари и не знам какво още..

Покрай Шермин също има бая творчество но нямам лист хах.

Сложи от мен и "ДЖАНго с окови" (за Габриела).

Леле пак съм пропуснала интересното - Емили по организъм! За онази Киара не ща и да се сещам, много тъпо парче. Ву, близнаците и доктора също станаха фикуси, язък!

# 1 101
  • Варна
Естествено, че ще го изложи! Рейна, чете ли на детето на глас 10 страници от книгата на ивритЪ? Не си. Еми нищо не си свършила...
Оххх, снощи ШерминЪ пет пъти каза КрасимирЪ, първият път се зачудих коя е Красимира. Joy

# 1 102
От близо знам как се класират - Лекар на годината и Студент на годината, та ....Виктор вероятно така са го класирали.

# 1 103
Ето и Шарнир чете тук хахах

# 1 104
  • Сф
Радва ме Цитиридката как я хлъзна 😄

# 1 105
Ето и Шарнир чете тук хахах
Чете тя, кой знае как я хранят и по групите.
Между другото, някой спомена, че италианците слагат Ъ след дума, която завършва на съгласна. Така е, днес слушах реклама на пицарията на Лео Бианки и той слагаше Ъ на поне 2/3 от думите, завършващи със съгласна. Шавармичке, ако инаистина четеш тук, ето ти идея да рекламираш и 6-ти езикЪ!

# 1 106
Радва ме Цитиридката как я хлъзна 😄

Поне разбрахме от къде са тоалетитеЪ на Шамшолина- от цирка!!!

# 1 107
Представям си във ФБ как ги нареждат. Тук сме все културни хора, има и цензура...

# 1 108
  • Варна
Лили започва много да ме дразни. Не я намирам дори за симпатична, тембъра й ме дразни също.

Мисля, че всички вкупом не са и подозирали, че така ще бъдат сглобени кадрите, че Емили ще изнася сезона и ще й е отредено много екранно време.

Затова на предния банкет Лили каза на Емили - ти пък що си мислиш, че цяла България тебе ще гледа?

Е, на, ква стана тя, изненадана...
Ти ли ще кажеш на Тушев кой ще гледа цяла България? Той ще каже!

# 1 109
Мен ме е яд, че не вкарват някакви нормални жени в това предаване. Ето, близнаците са готини и харизматични, и направиха фурор с влизането си. Истината е, че ако бяха влезли в началото, заедно с останалите, двойките щяха да са съвсем различни. Но както и да е. Друго имах предвид - да вкарат някакви нормални жени, които да могат да си паснат евентуално с тях или с Ву, който също ми се струва готин. Те вкарали Киара - че какво точно се очаква, че ще направи тази Киара? Тя е Шермин 2 - същото тъпо парче с претенции. Разликата е, че говора й не е чак толкова дразнещ и е по-красива от желираната дубайска принцеса. Иначе са на едно ниво. Сигурно очакват да се получи нещо с Краси, но тогава се чудя, защо изобщо вкараха близнаците и Ву, като очеизвадно те не си падат по разни пластмасови кухи лейки.

Общи условия

Активация на акаунт