🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 47 595
  • 1 608
  •   113
Отговори
# 1 110
  • Street of Dreams

Между другото, някой спомена, че италианците слагат Ъ след дума, която завършва на съгласна. Така е, днес слушах реклама на пицарията на Лео Бианки и той слагаше Ъ на поне 2/3 от думите, завършващи със съгласна. Шавармичке, ако инаистина четеш тук, ето ти идея да рекламираш и 6-ти езикЪ!

Това е нормално, защото в италианския език почти няма дума, която да завършва на съгласна. Не знам обаче за Ъ, на немски на всичко слагат Е накрая Grinning

# 1 111
Аз мисля, че близнаците са леко глуповати и се опитват да го прикриват, но просто имат много беден речник…

# 1 112
Направо искам да влезе Силви с хармониката да разведри обстановката 😄

Мисля, че на продуцентите им е разрешено да вкарват само по 1 откачалка на сезон. Та този сезон е Емили и няма как да вкарат и Силви.  Защото или ще се избият една друга, или ще се съюзат и ще избият останалите Joy

E Шермин да не би да е нормална? Тук са събрани най-ненормалните от всички сезони.

# 1 113
Емили: Тук съм за любов.
Петър: И прах за пране.
Култово!! И най якото е, че той май не осъзна пълния мащаб на шегата си. Или пък Краси се е похвалил на всички мъже??

# 1 114
  • Варна
Емили: Тук съм за любов.
Петър: И прах за пране.
Култово!! И най якото е, че той май не осъзна пълния мащаб на шегата си. Или пък Краси се е похвалил на всички мъже??
Aбсурд! Просто постоянно е в къщата на мъжете да взима праха за пране, Петър не подозира  как е нацелил.Laughing

# 1 115
Със сигурност не осъзна Grinning

Краси нищо не е казал, срам го е

# 1 116
Кога ли ще им покажат запис от прането?

# 1 117
Направо искам да влезе Силви с хармониката да разведри обстановката 😄

Мисля, че на продуцентите им е разрешено да вкарват само по 1 откачалка на сезон. Та този сезон е Емили и няма как да вкарат и Силви.  Защото или ще се избият една друга, или ще се съюзат и ще избият останалите Joy

E Шермин да не би да е нормална? Тук са събрани най-ненормалните от всички сезони.

Шермин е кротко ненормална. Емили, с този психопатски поглед, който вади от време на време, изглежда така, сякаш всеки момент ще извади някакъв голям нож и ще го удари на масово клане Joy

# 1 118
Почвам да си мисля вече, че няма да го пуснат... то като че ли отмина момента

# 1 119
Краси колкото пъти чу фразата "прах за пране" толкова пъти се препоти 😂

# 1 120

Много ме хвана яд, че на въпроса дали е имало с.кс в къщата, Емили не се изправи, за да обяви пред всички, че е правила нещо подобно с Краси Joy

# 1 121
Сега и Цитиридката ще влезе в графата Ганьо и тъмен балкански субект… това някой чужденец от ДубайЪ никога нямаше да го каже, най малко щеше да купи поне един часовник и да благодари за идеята🤣🤣

# 1 122

Много ме хвана яд, че на въпроса дали е имало с.кс в къщата, Емили не се изправи, за да обяви пред всички, че е правила нещо подобно с Краси Joy

Мда, аз го очаквах. Според мен и Краси го очакваше хахаха, личеше си напрежението.
Колкото до този въпрос, Джанго беше доста категоричен, обаче мен ме съмнява, мисля че с Габриела са правили вече.

# 1 123

Ангелите на Чарли 😏

# 1 124
А защо праха за пране е в мъжката къща? Може би защото знаят от продукцията, че принцесите не перат и няма да им трябва...

Общи условия

Активация на акаунт