🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 39 445
  • 1 398
  •   99
Отговори
# 1 155
Ъ- кането на Шарми е останало от преди езиковата реформа 😀. Между другото в този край си ъ-кат масово - главътъ/ главатъ, ръкътъ/ръкатъ и т.н.

# 1 156
  • Варна
Емили също не е в безопасност от Габи-булито както си я знаем. На няколко пъти й повтори, че ще съжалява. Това е батка в женски род - Габито ..
Аз се чудя защо Габи каза на Емили да не се унижава.
Не беше ли логично да й каже, ако щеш в краката ми се търкаляй, унижава се колкото искаш, но ще ти го върна.
А, тя хем не я трае, хем я заплашва, хем я блъсна, а й каза да не се унищожава, когато Емили клекна до нея.

# 1 157
  • Street of Dreams
Аз мисля, че близнаците са леко глуповати и се опитват да го прикриват, но просто имат много беден речник…
Аз съм на същото мнение. Атанас поне се държи премерено, уважителен е, докато Стефан ми е много противен с това грамадно самочувствие.

Боже, аз не мога да различна мъжете един от друг, а вие различавате двамата близнаци 😄

Един ми стана симпатичен като излъчване, но носеше много странна обица и беше в странен костюм в цвят сьомга. 🙄

# 1 158
Йовчо вчера се захили на масата, много е зле със зъбите, клетника.. не само липсващ зъб е

# 1 159
  • София
Естествено, че ще го изложи! Рейна, чете ли на детето на глас 10 страници от книгата на ивритЪ? Не си. Еми нищо не си свършила...
Не съм, то детето вече е голямо, следва магистратура и му се налага само да си чете. Joy
Но и като беше малка не съм й чела много, защото тя се научи да чете на 3 години и не ми е ползвала услугите много-много. А ивритЪ не говоря. Ужас, срам! Добре де, как мога да се класирам? Фактически съм 45 кг, висшистка съм, готвя вкусно и мога да чистя, говоря 5 езика, но не и иврит. Пълен провал съм! Cry

А, да, и ММ е доволен, щом ме търпи толкова години. Щях да кажа даже, че ме носи на ръце, ама се замислих, че ми позволява да си говоря с неговите приятели без проблем, а и да говоря по принцип, та започвам да се чудя обича ли ме въобще тоя човек. Joy

Между другото Джанито явно ни чете, защото коментарът ми е изтрит. Чебурашка следи да не му съсипваме реномето, да знаете. Joy

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 19:57 от Reinа

# 1 160
Някъде четох, че Шермин е била в Дубай като ескорт на повикване. Впрочем, тя не е и толкова красива, за колкото се мисли.
Верно ли?! Laughing

# 1 161
Йовчо вчера се захили на масата, много е зле със зъбите, клетника.. не само липсващ зъб е
Направо ми стана лошо и отвърнах глава. Представям си как смърди тази болна уста.
Лили също е беззъба.

Някъде четох, че Шермин е била в Дубай като ескорт на повикване. Впрочем, тя не е и толкова красива, за колкото се мисли.
Верно ли?! Laughing
Верно ли?! Laughing
Не, не, слухове са това. Тя е най, най, 5 езика говори, между 3 религии израстнала, такива пошли неща сега, моля ви се. Не е истина.

# 1 162
Верно ли?! Laughing
Има и още по-шокираща новина - тя говори пет езика.

# 1 163
Да, и Лили има проблем със зъбите, както и малката Натали, единия преден зъб е с променен цвят и вероятно е мъртъв.

# 1 164
  • Варна
Емили също не е в безопасност от Габи-булито както си я знаем. На няколко пъти й повтори, че ще съжалява. Това е батка в женски род - Габито ..
При един ръкопашен бой аз залагам за Емили, Габи няма грам мускул.
Ъ- кането на Шарми е останало от преди езиковата реформа 😀. Между другото в този край си ъ-кат масово - главътъ/ главатъ, ръкътъ/ръкатъ и т.н.
Диалектът няма нищо общо, може да заменят А с Ъ, но не и да добавят Ъ след последна съгласна.

# 1 165
Шерминатор говори с менн, проблемъмм, Красимиръ, виждаммъ.. то дори не може и да се изпише..

# 1 166
В последното промо Лили изглежда като героите от "Обратен завой", "Живите мъртви" е да не изброявам повече...Много зле изглежда - тен, коса...

# 1 167
Шерминатор говори с менн, проблемъмм, Красимиръ, виждаммъ.. то дори не може и да се изпише..
Това е запазен диалект с еровете в северозападните и централни северни региони на България.

# 1 168
Вместо да сте благодарни, че самата Афродита ви е научила езика, че той е един от петте, които нейно божество говори, вие косур за акцент намерихте... Неблагодарници.

# 1 169
Аз се чудя защо Габи каза на Емили да не се унижава.
Не беше ли логично да й каже, ако щеш в краката ми се търкаляй, унижава се колкото искаш, но ще ти го върна.
А, тя хем не я трае, хем я заплашва, хем я блъсна, а й каза да не се унищожава, когато Емили клекна до нея.
Противоречива е наистина/има някаква доброта в нея, но не достатъчно, за да се отърси от булито в себе си явно/, но Габи си тръгна от вечерята, не за друго, а защото осъзна своята реакция, която ще бъде показана и това я връща в първи клас т.е. в сезон 2, от който получи голям гейт поради същата причина, а иска имидж да лъска тук в този сезон.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 19:24 от a.vasileva

Общи условия

Активация на акаунт