🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 46 927
  • 1 585
  •   94
Отговори
# 1 155
Йовчо вчера се захили на масата, много е зле със зъбите, клетника.. не само липсващ зъб е

# 1 156
  • София
Естествено, че ще го изложи! Рейна, чете ли на детето на глас 10 страници от книгата на ивритЪ? Не си. Еми нищо не си свършила...
Не съм, то детето вече е голямо, следва магистратура и му се налага да си чете самО. Joy
Но и като беше малка не съм й чела особено, защото тя се научи да чете на 3 години и не ми е ползвала услугите много-много. А ивритЪ не говоря. Ужас, няма такъв срам!
Добре де, как мога да се класирам? Фактически съм 45 кг, висшистка съм, готвя вкусно и мога да чистя, говоря 5 езика, но не и иврит. Пълен провал съм значи! Cry

А, да, и ММ очевидно е доволен, щом ме търпи толкова години. Щях да кажа даже, че ме носи на ръце, ама сега се замислих, че ми позволява да си имам собствено мнение, позволява ми да си говоря с неговите приятели без проблем, а и да говоря по принцип, та започвам да се чудя обича ли ме въобще тоя човек. Joy

Между другото Джанито явно ни чете, защото коментарът ми е изтрит. Чебурашка следи да не му съсипваме реномето, да знаете. Joy

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 12:15 от Reinа

# 1 157
Някъде четох, че Шермин е била в Дубай като ескорт на повикване. Впрочем, тя не е и толкова красива, за колкото се мисли.
Верно ли?! Laughing

# 1 158
Йовчо вчера се захили на масата, много е зле със зъбите, клетника.. не само липсващ зъб е
Направо ми стана лошо и отвърнах глава. Представям си как смърди тази болна уста.
Лили също е беззъба.

Някъде четох, че Шермин е била в Дубай като ескорт на повикване. Впрочем, тя не е и толкова красива, за колкото се мисли.
Верно ли?! Laughing
Верно ли?! Laughing
Не, не, слухове са това. Тя е най, най, 5 езика говори, между 3 религии израстнала, такива пошли неща сега, моля ви се. Не е истина.

# 1 159
Верно ли?! Laughing
Има и още по-шокираща новина - тя говори пет езика.

# 1 160
Да, и Лили има проблем със зъбите, както и малката Натали, единия преден зъб е с променен цвят и вероятно е мъртъв.

# 1 161
  • Варна
Емили също не е в безопасност от Габи-булито както си я знаем. На няколко пъти й повтори, че ще съжалява. Това е батка в женски род - Габито ..
При един ръкопашен бой аз залагам за Емили, Габи няма грам мускул.
Ъ- кането на Шарми е останало от преди езиковата реформа 😀. Между другото в този край си ъ-кат масово - главътъ/ главатъ, ръкътъ/ръкатъ и т.н.
Диалектът няма нищо общо, може да заменят А с Ъ, но не и да добавят Ъ след последна съгласна.

# 1 162
Шерминатор говори с менн, проблемъмм, Красимиръ, виждаммъ.. то дори не може и да се изпише..

# 1 163
В последното промо Лили изглежда като героите от "Обратен завой", "Живите мъртви" е да не изброявам повече...Много зле изглежда - тен, коса...

# 1 164
Шерминатор говори с менн, проблемъмм, Красимиръ, виждаммъ.. то дори не може и да се изпише..
Това е запазен диалект с еровете в северозападните и централни северни региони на България.

# 1 165
Вместо да сте благодарни, че самата Афродита ви е научила езика, че той е един от петте, които нейно божество говори, вие косур за акцент намерихте... Неблагодарници.

# 1 166
Емили също не е в безопасност от Габи-булито както си я знаем. На няколко пъти й повтори, че ще съжалява. Това е батка в женски род - Габито ..
Аз се чудя защо Габи каза на Емили да не се унижава.
Не беше ли логично да й каже, ако щеш в краката ми се търкаляй, унижава се колкото искаш, но ще ти го върна.
А, тя хем не я трае, хем я заплашва, хем я блъсна, а й каза да не се унищожава, когато Емили клекна до нея.
Противоречива е наистина/има някаква доброта в нея, но не достатъчно, за да се отърси от булито в себе си явно/, но Габи си тръгна от вечерята, не за друго, а защото осъзна своята реакция, която ще бъде показана и това я връща в първи клас т.е. в сезон 2, от който получи голям гейт поради същата причина, а иска имидж да лъска тук в този сезон.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 19:24 от a.vasileva

# 1 167
  • Варна
Да, вече на синхрони изглеждаше доста по спокойна, непростила, но по спокойна.

Абе, Лили как я мие тая коса, изобщо може ли тая коса да се измие 🤣

# 1 168
Не знам дали се е споменавало, Туджаров каза, че Габриела като се появи камера и си гълта граматиката и млъква. А без камери е разговорлива. Затова не я показват, не за да засилят образа на Джанката, а защото сигурно нямат кадри с нея. От последните епизоди (не съм гледала вчеращния още) всичките й синхрони са от едно и също място, тя е облечена еднакво. Сигурно тогава продуцент я е хванал в по-разговорлив период и е трябвало наведнъж да съберат синхрони за много сцени.

Ако има подобен проблем ГабриелаДжанМикеле, 😵💫😵💫😵💫защо изобщо са я взели във формата? Още на кастингите са интервюирани пред камери- притеснява се, ерго не е за “ по телевизора “😉
Някой от Продукцията, разбирайки че Габриела е лесно податлива на манипулации, че е незряла или пък търсеща Доминантът, отлично се е възползвал. Имали са Полубога полутурчин/полу италианец и хоп- намерили са му Полубогинята в лицето на Габриела.

Тъжни примери са и двамата за объркани и заблудени хора, тъжен и реален пример за отровна манипулативна връзка. Нито е любов, нито “териториалност”- абсолютен пример за склонност към патологично обсебване от единия и допускаме/харесване на такова от другия.

# 1 169
Естествено, че ще го изложи! Рейна, чете ли на детето на глас 10 страници от книгата на ивритЪ? Не си. Еми нищо не си свършила...
Не съм, то детето вече е голямо, следва магистратура. Но и като беше малка не съм й чела много, защото тя се научи да чете на 3 години и не ми е ползвала услугите много-много. А ивритЪ не говоря. Ужас, срам! Добре де, как мога да се класирам? Фактически съм 45 кг, висшистка съм, готвя вкусно и мога да чистя, говоря 5 езика, но не и иврит. Cry

Между другото Джанито явно ни чете, защото коментарът ми е изтрит. Чебурашка следи да не му съсипваме реномето, да знаете. Joy

Чак на 3 ли е започнала? ШЕРМИТО на 2 вече е знаела минимум на три езика да чете 🤣🤣🤣

Значи Габа не познава миналото на Емили щом се пъчи да я бие, да не получи и тя тръбъ в главатъ....

Общи условия

Активация на акаунт