🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 57 874
  • 1 939
  •   97
Отговори
# 1 605
А травестит ли ще има в каста? На мен Лили ми бие доста на такъв

# 1 606
  • Варна
Тука малко да си помечтая обаче… ами ако Шербетка е травестита? Само толкова злобен може да бъде един дребен мъж😅
Невъзможно е мъж да няма грам мускул и в тяло да е като медуза.

# 1 607
Днес да разбирам, че ще има жени, които няма да могат да дават роза ли? Итрересно...8 рози. Как ли ще решават коя да дава и коя не. И колко мъжаги ще изпидуркат? А може би днес най-накрая ще дадат от златните рози 🤔

# 1 608
  • София
И аз мисля, че ШерминЪ си измисли това, че й е писал Красимир. Тя си го набеляза, защото някой подметна още в началото, че бил единствения вътре с пари.

# 1 609
Вие пак не разбрахте, че Шермине не се вълнува дали има пари, а търси качества у един мъж 😆.

Тя цитираше Даниела Рупецова, едно към едно!!! Но Даниела има добре наизустен изказ, владее се, няма пошлост и грозно, изпърдяно виме, чете, търпи някакво развитие все пак. А туй туркинче повтаря, без да вниква в смисъла на онова, което казва.

# 1 610
  • София
А сисите на Емили защо ги пренебрегнаха 🤣

Според мен бяха скрити и няма да има глоба.
Щото Шермине също слага по две миниатюрни парцалчета и целия бюст реално е напълно видим.
според мен не бяха...на моменти си личаха някои детайли... Тези от бТВ ни върнаха в първите Брадъри Close
Ще взема да пиша и аз - не знаех че може да се пише до СЕМ.

# 1 611
Недейте писа, забавно е!
Просто нека мъжът Ви или децата не гледат.. Simple Smile

# 1 612
Нямат база за сравнение Шермин и Даниела. Рупецова е на светлинни години не само пред нея , пред всички от тоя сезон.

# 1 613
Доктора се наплаши от тези кикимори, гледа си кефа, хапва на аванта и въобще не иска да ходи на срещи. Satisfied

# 1 614
Браво Пенко! 😃

# 1 615
Егати грозното отношение от всички "възвишени" към Пенко... Отвратителна работа.
А Бат Краси пропи.

# 1 616
Много са ми сладки тази вечер компанията начело с Пепи и Киара! Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 617
Киара по-добре да мълчи. Почна с изтърканите лафчета и превзети физиономии.
Не случайно беше в групата на Барбара и страдалИците в трети сезон.

# 1 618
Лили голямо нахъсване на Краси прави да ходи да си вземе сакото. 😄

# 1 619
Шерминатора заградила близнака, той завалията се чуди как да я резне.

Общи условия

Активация на акаунт