🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 66 031
  • 2 112
  •   52
Отговори
# 1 725
Изгониха колоритните за сметка на фалшиви двойки.
Телевизиите винаги изстискват интересните да се изложат на макс и после бързо ги изхвърлят.

# 1 726
Тези тричките са като .трите злобарки от филма Mean Girls. Шермин в ролята на Реджина Джордж.

# 1 727
Тази Хени е много тъпа “Казарма в Израел, оооо, това е супер!” Тая не може да е по-глупава!

Точно това идвах да напиша 😃😃😃, тази е много проста жена. Изобщо сигурно не е чула, чв е война там.  Изключително просто същество, изгониха Емили да остане тая къркана фризьорка да я гледаме как пие и се хили само. За Шерма да не споменавам, че се надява да дойде някой на нейното ниво. Чудела се защо и завиждат, аз не видях никоя да и завижда ама хайде.

# 1 728
  • На морето!
В братята имаше още хляб.
Следващия път направо на себе си да дават ако си се харесват и да го превръщат в ББ.

# 1 729
Как може ШерминЪ като има друга държава и там я чакат чужденци, да се навира 2 пъти в българско реалити да се търси български мъж ... Горката...

# 1 730
  • В Града на Липите
А защо Ш остана? Нали се отказа от розата??
Не посмяха да й кажат да си ходи. Можеше и тях да подпука.
Направо ми паднаха вибрациите от тия сценарни еквилибристики.

# 1 731
Това с розата много нагласено и скандално. Две я пипат, за да останат, едната побутната от продукцията и тя я дава на третата, явно от продукцията така са осигурили оставането на клакьорките на Маман Исраел. Сякаш Тушев иска с този сезон да си подпише оставката като продуцент на шоуто и му е все тая вече.
Очаквах Лили да си тръгне.

# 1 732
Гледам ББ, а Ергенът си го пускам после. Но като разбрах, че са махнали едни от най-колоритните участници, вече не знам дали има смисъл да продължавам да гледам. Шермин трябваше да си ходи!

# 1 733
Начи, продуцентите трябва да разберат, че за да харесва публиката един герой, той трябва или да прави шоу/сеир/интриги, или да е много забавен, или да е красив/секси, или да е убедителна жертва (Александра, Елена), или чисто, невинно момиче (Валерия).

Филипа и Йовица не са нищо от тези. Просто един произволен човек от спирката на тролея и една рошава библиотекарка. Като вайбс, сега ясно, че са си нормални и стойностни хора в реала.

# 1 734
В братята имаше още хляб.
Следващия път направо на себе си да дават ако си се харесват и да го превръщат в ББ.
Близнаците бяха скучни фигуранти. Дори не разбрахме кой кой е.
И другите май се поизчерпаха. Емили показа сисите, явно от продукцията се уплашиха да не покаже и попския ръкав.

# 1 735
Няма ли шанс да върнат Емили?

# 1 736
Добре, като е нагласено, да го нагласят така че да останат Емили, батката, пепи- те гърмят всички забавни на едно за сметка на Лили и Хени дето само злобеят. Сега и смях няма да има, с толкова много жени ще е само жлъч

# 1 737
Как може ШерминЪ като има друга държава и там я чакат чужденци, да се навира 2 пъти в българско реалити да се търси български мъж ... Горката...

и аз това се чудя.. много ме забавлява как се надъхва сама нон-стоп, иска себе си да убеди в небивалиците си.

# 1 738
Аз не разбрах, розата, която даде Лили на Хени, признание за ориентация ли се явява, защото ако е само за приятелство, базирано единствено на клюкарските им интереси, нас какво ни касае .

# 1 739
Много ме е яд, че махнаха Емили, но най-вероятно е по-добре за нея.

Общи условия

Активация на акаунт