🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 59 656
  • 2 002
  •   88
Отговори
# 1 740
  • София
Не че сте ми на нивото, пък и сте с големи носове, но да кажа, че доктор Пенко притежава зрелостта на 3-годишно - "Ама аз искам", "Направих минимален жест, пък тя не го оцени", "Да, обидих я, но нали се извиних, не е честно"... Rolling Eyes
Стига му толкова море, казвам аз. Да си ходи вкъщи да се възстановява от това, че снощи Емили му събори девствения прашец от раменете като се появи топлес. Joy

А Хени е проста като гъба, направо се чудя как диша самостоятелно - супер било в израелската армия. Close

# 1 741
  • густо майна Филибето
И как пък никоя от девойките не пожела да си тръгне с любимия? Извън предаването няма любов?

# 1 742
Не ми е ясно още защо го направиха цялото това нещо.
Единственото логично донякъде е заради вкарването на още хора.
А хода Лили да даде роза на Хени ми беше нелеп и не схванах с каква цел!
На Шермин нямам търпение да видя епизода в който тя отпада...мега противната жена!

# 1 743
Пенко си мислеше, че този 'добър и стойностен' човек е той. Не можеше да проумее как Лили няма да му даде роза, един вид като да е длъжна?

Жалко за близнаците- тъкмо започнаха да разместват двойките.
Ще чакаме златната роза. Вероятно за Емили.
По сценарий ще слушаме Ана.

# 1 744
Ох, голяма психоложка тая Лили, как прозряла Хиената изотвътре, а ние нииищо не виждаме!

# 1 745
  • софия
НЕЕЕМА ОТЪРВАНЕ!! За момент се размечтах ,че ще се махне това плашило, ни нее...
Но поне едни разбрах-ЧУЖДЕНЕЦ!!
Гоним ги тези Ганьовци и намираме...като Джсни или Йовица...чужденци!
Това те прави елитна дама!
И само някак разбра ли се какво точно работи тази Шермин..щото нали , майка и и брат и на нея разчитат.
т.е. на тези пирги и импланти...

# 1 746
Ако вкарат нови и има наистина бури в рая може и да му дам шанс, но ако ще гледаме тези скучни двойки и крякащата Ана до края на сезона ще е скука.

Само една Киара според мен няма да успее да направи достатъчно интересно шоуто, повечето двойки са като женени вече.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 23:33 от skodafan

# 1 747
Роза за приятелство..ох, мале, супер, колко интересно. Поне да бяха гей. HushedBlushSmiley

# 1 748
Ох, каква огромна Тъпня за миг направиха сценаристи, продуценти и всякакви други умници Гюровци! Гледах Ергеня за забава, а за един миг стана такава скука и дисадааа! Няма шоу, няма смях, няма интриги, шоуто на Шермин и псевдо влюбените 🤮 🤮 🤮 Мисля да си лягам, лека нощ на продукцията

# 1 749
Какъв беше този nonsence ?  Трябва да се докоснеш до розата, за да останеш ? Шермин се отказва да даде роза и водещата решава, че е ред на Лили ? На какъв принцип избра точно нея ? Аз ли изтървах нещо ? Лили дава роза на друга жена, вместо да я докосне и даде шанс на другите жени също да я докоснат и да останат и така скъпата и Хени пак щеше да остане ?! И от кога може да дадеш роза на човек от собствения си пол ?

# 1 750
"За малко цвят" не беше учтиво точно на Лили да го каже Киара Satisfied Satisfied Satisfied

# 1 751
В братята имаше още хляб.
Следващия път направо на себе си да дават ако си се харесват и да го превръщат в ББ.
Близнаците бяха скучни фигуранти. Дори не разбрахме кой кой е.
И другите май се поизчерпаха. Емили показа сисите, явно от продукцията се уплашиха да не покаже и попския ръкав.

Скучни за теб . Топ си бяха близнаците и направо модели за съзерцаване пред останалите  мъжлета там.

Сега ще умираме от скука с безличните Йовици, Калояновци и Хенита там.
Само Киара ако раздвижи динамиката там ще бъде интересно.

# 1 752
  • В Града на Липите
И само някак разбра ли се какво точно работи тази Шермин..щото нали , майка и и брат и на нея разчитат.
т.е. на тези пирги и импланти...

Май се е обявила, като модел. Не знам на какво.

# 1 753
Аз съм гледала няколко сезона на игри на волята, свикнала съм вече с плаващи правила от продукцията, свиквайте и вие, и не търсете много смисъл Joy

# 1 754
  • На морето!
Ще влизат ли още нови хора?

Общи условия

Активация на акаунт