🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 56 157
  • 1 878
  •   76
Отговори
# 1 860
Аз не мога да схвана, защо двойките продължават да седят? Какъв е смисъла, да гледаме Пешо и Кристина как висят на дивана по цял ден и Джан и Габриела? Като сте двойка, предаването свършва за вас, изживявайте си “любовта” навън и да вкарват нови.
Същата работа като скучните Марто и Даниела.

# 1 861
  • у нас
Споделям горните мнения. Не очаквах такъв развой на предаването.
Ш е изтъкана от злоба, до костите си. Наистина голям комплекс за носа си е имала и затова се вглежда първо в носа на всяка. Кой дубаец или който и да е, би я траял?

# 1 862
От снощния епизод разбрах само, че Анифе Метушева май не е имала онзи лъскав живот в иСраел , за който си мечтае. Единствено и лъснаха детските травми .И сега със зъби и нокти си пази клиентите. Да си ходи по -скоро и да потърси помощ!!!

# 1 863
  • Варна
Сетих се евентуално причина защо продукцията се стиска и няма яхти, хеликоптери, скъпи вили, хубав пясъчен плаж.

Симона каза, че докато чакала в хотела в изолация да влезе се сприятелила с хиената.
Както и че не знаела, че вътре ще има доста хора, които са вътре по отдавна и вече в сформирани двойки.
Това да не би да означава, че всичките които чакат да влязат стоят седмици наред в хотел и продукцията плаща...

Едва ли, много скъпо ми се струва, ако е така. Родос е близо и може би ги привикват два, три дни по рано докато на конкретния нов участник му дойде времето да изгрее 🤣

# 1 864
Сигурно аз не разбирам предаването, но не беше ли по-логично тези, които вече са се влюбили да излязат и да дойдат нови лица. Виктор аха да ревне, че с Дениз ще си тръгнат поотделно, че все едно в София не могат да се намерят. Накрая ще има двойка, която печели награда ли какво?

# 1 865
Не търсете смисъл в това предаване...

# 1 866
Напоследък Ергенът се е превърнал във формат за търсене на Жених параван за застаряващи и захабени бивши отхвърлени любовници, жрици от страната и чужбина, поп фолк танцьорки и прочие като Магдалена, Даниела,
Шермин, Дениз, Габриела, Лили, Хени.. Слава Богу близнаците се спасиха от това пошло унизително предаване на обиграни мъже и жени с голямо Минало 😏 Апропо браво и на Алек трети, че се измъкна по терлици от този капан

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 10:10 от Catfish

# 1 867
Стигам до извода, че в тия държави явно нямат гримьори. Гледам Кристина в Светът на Ванката, нищо общо с тия бабешки визии. Дениз е единствената добре гримирана, вероятно защото си се гримира сама.

# 1 868
Не гледах, но се радвам, че Емили се махна, само можеше да вземе със себе си още няколко човека, барабар с Шермин и Красимир.

# 1 869
Ето ви малко за спомен от Пепито, че ще липсва тоя колорит незабравим 😆
https://www.facebook.com/share/v/17RqzuAidP/
https://www.facebook.com/share/v/1DJ5rAeRpk/

Емили ще е новия хит в рекламите на перилни препарати 😂
https://www.facebook.com/share/v/1BHH1sQ4yj/

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 10:15 от DiaMia

# 1 870
Според мен Близнаците са искали да си ходят и затова беше тази голяма гонка. Помните как в сезон 3 Шермин искаше да се маха и покрай нея изгоряха още 2 жени, за да е логично отпадането ѝ.
С тях отпаднаха 3 изчерпани образа и Ву, който не си пасна с никоя. Мисля, че в следващата седмица ще се развие отпадането на Шермин.

# 1 871
Идеята е да намери причина Шерката да злобее против свежата конкуренция. Дълбоко ме съмнява Ван Клийфа на Шермин да е оригинален. Дори и да са ѝ подарявали такъв, тя отдавна го е шитнала, че има 3 гърла да храни, а 4-5 бона са си 4-5 бона.

# 1 872
Идеята е да намери причина Шерката да злобее против свежата конкуренция. Дълбоко ме съмнява Ван Клийфа на Шермин да е оригинален. Дори и да са ѝ подарявали такъв, тя отдавна го е шитнала, че има 3 гърла да храни, а 4-5 бона са си 4-5 бона.
И брат  дезертьор от израелската армия.

# 1 873
Aз пък много си харесвам предаването. Grinning  Вярно, отпаднаха Пенко и Емили, ама... То беше ясно. Ще вкарат по-големи "цирки". Изобщо не се и замислям да прехвърля на Биг Брадър.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 10:27 от RoseofVersailles

# 1 874
Аз си мисля че Емили, Ву и Близнаците са искали да си ходят. Но Валентин и Петко не вярвам да са искали. Оставиха ни лесбо двойката да си търси мъж, а Пенко и Валентин не могат да си търсят жена.
Кристина и Петър много ми опротивяха последния епидод, не ми се гледат жалките им опити за любов. ПатлаДжана и неговата преспокойно можеше да си ги пратят вкъщи, да си играят на семейство. Единствено при Краси и Шерминъ има някаква интрига, другите са безкрайно скучни.

Общи условия

Активация на акаунт