🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 60 592
  • 2 023
  •   69
Отговори
# 1 875
Хора отраснали в лукс 🤣🤣🤣
Луксозна мивка
И луксозно мръсни чорапи

# 1 876
Празнуват на Бланко рожден ден в Пловдив. Има доста сторита. От предавснето видях да присъстват Киара , единия близнак, Виктор, Дениз, Калоян, Кристина. Може и др да има

Киарчето гледам много се снима с единия близнак.
Даже Виктор беше качил стори за тях двамата.

# 1 877
  • Варна
Ще ми липсва Емили. За сметка на това оставиха алкохолизираната Хени и грозната и лицемерна Лили. Близнаците също бяха интересни.
Искам Киара да избута онова чучело с метла вместо коса.

# 1 878
Качете някоя и друга снимка от нета от РД

# 1 879
Заповядай!
Скрит текст:

# 1 880
Близнаците са готини и разсъдливи мъже, но играта им беше прекалено политически коректна, а такива във форматите на Тушев нямат работа. Те не дадоха повод за нито един скандал или интрига, нито пък се заиграха с някое от свободните момичета, за да има за какво да стоят. Аз даже не помня някой друг да е излизал от Ергена с толкова положителен имидж, колкото техния.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 11:18 от FelicityB

# 1 881
  • Варна
Чудя се защо Емили се отказа да даде роза на Краси . Нали каза че е влюбена в него . Много лесно се отказа .

# 1 882
  • Варна
Явно няма да пуснат на Шермин прането между Краси и Емили.
Вече няма смисъл.
Или нарочно не са го пуснали по време на заснемато на реалитито, защото предполагам е много гадно да се защитаваш с някакви сторита и участие в кастове, след дъжд качулка.
Отнемат на шермин удоволствието да ги нареди в "ефир", на любимите й синхрони.

# 1 883
За политеческата кариера на Джолан Микеле 😁
https://www.facebook.com/share/r/1Lzp91i6dB/

# 1 884
Мисля че тази вечер предаването приключи! Такава простотия сами да си осакатят шоуто няма.. А Шермин защо остана като не подари роза?
Има още 20 човека да влизат.
Не са 20, а 14 остава да влязат.

# 1 885
DiaMia, благодаря!
Да ви кажа честно дожаля ми за Шермин след като чух разказа за семейството и.  За мен това е нещастен човек. И както се вижда направо лети към пълна деградация с тоя алкохол. Тя стана за подигравка сред мъжете, не по-различна от Емили. Никой не я взема на сериозно. И с това участие в шоуто съвсем ще се дозакопае. Тъжно.

# 1 886
  • Melmak
Вече не намирам смисъл да гледам предаването! То по-зле от някакъв нискобюджетен биг брадър. Да гледам леля Криси и чичо Пешо как търкат диваните, заедно с оня кък Виктор и света вода ненапита Дениз. А Орлин и Натали не знам какво правят там още, да ходят да си мяукат в Монтана.
Йово о Филипа са страшни бавняри, а другия бавен - Калоян направо ме изнервя да го слушам.

Пенко пускаше тънки усмивки и чакаше роза от Лили.. ама не!
Аз през цялото време бях сигурна, че ще даде на жена. Гледах надкаст със Симона и тя каза, че за нея Хени не е бисексуална. А като гледам с Лилето така добре си пасват!

Тоя евтин курорт е много ниска топка! Моля Тушев, откажи се, не се получава. Дай правата на Павел и Ицака, по-добре ще се справят!!!

# 1 887
На мен ми стана едно такова криво като каза,че се е заела да издържа семейството. Майка й и брат й..
Със сигурност не са беднячки на улицата и за толкова години бракове,майката ще е съумяла да прибере някой друг лев от мъжете й,но те готовите пари бързо свършват.

Разбрахме поне,че Шермин предпочита да оперира на Бг земя и затова си търси български спонсор,който обаче да й бъде на интелектуалното ниво,каквото и да значи това за нея.
Затова и вчера на басейна каза,че винаги има опцията да замине за Дубай и да работи там. (ако не намери бг балама).
А тази майка на Ана, която видяхме и на снимки, е здрава и млада жена, не може ли да работи нещо?! Някаква човешка работа, за заплата, някакъв свой бизнес- за печалба?!..
Или ѝ е най- удобно в ролята на неработеща гледана и глезена съпруга?
Шермин опитва да играе по линия на състрадание, емпатия…Трудно ще ѝ се получи😉
В Бг работа има, с  пет езика!🤣 А работа има и в други държави, с толкова ум, “емоционална интелигенция”🤣
И сега сюжетът- безпомощната вдовица- о, ужас- след поредния съпруг, дъщерята да я издържа😵💫🙃😱 малко нелеп идва, виждайки Ван Клифовете на дъщерята, нали - оригинални при това😜

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 13:54 от ellis

# 1 888
  • Варна
Чудя се защо Емили се отказа да даде роза на Краси . Нали каза че е влюбена в него . Много лесно се отказа .
Емили се качи на терасата. Филипа отиде при нея и Емили й каза, че само плаче.
Филипа успя да я убеди да слезе и Емили отиде при Краси търсейки ръката му, да я хване, но той не го направи.

За мен тогава й стана окончателно ясно, че няма смисъл да стои вътре заради него.

Близнаците казаха, че тя нищо не била разбрала какво й казват относно на кой да си даде розата, но явно много добре е разбрала, че няма смисъл да прави на някой от двамата услуга да остане той и тя да продължи да реве вътре.

# 1 889
Още няколко
Скрит текст:
Качете някоя и друга снимка от нета от РД

Общи условия

Активация на акаунт