🌹 Ергенът: Любов в рая 🌹Тема #3

• 86 694
  • 2 595
  •   18
Отговори
# 2 355
  • В Града на Липите
На КрасимирЪ дано му плащат хонорар или някакви вредни, щото това безплатно просто не се издържа..
 Innocent Stuck Out Tongue Winking Eye
Съмнявам се от продукцията да са го задължили да е вързан за нея. Голям мъж е, а и има избор. Хени и тя го харесва. Киара засега също. Просто си е навил на пръста да си окачи скалпа на Шармин на колана и драпа да го получи, но подхода му е грешен.

Аз съм доста назад, макар да прескочих срещата на Калоян и Габриела Simple Smile Играта ми е гнусна.

# 2 356
Хипотетична ситуация: същият спор, само че между Мартин от предния сезон и Шибаину.

# 2 357
"Примат", "балканец", "типичен българин", "не си мъж на място"... Satisfied

# 2 358
Тушев няма да ѝ вкара олд мъни англичанин, вместо това ще направи собствено нейно предаване “Търси се олд мъни мъж за Шермин”

# 2 359
  • Пловдив
И не носи Loro Piana, ужас!
"Примат", "балканец", "типичен българин", "не си мъж на място"... Satisfied

# 2 360
Шерминаторът с тези приказки започна да обижда цялата нация, да не кажа полуостров, мина всякакви граници. Дали може да се разхожда спокойно по улиците в момента? Женско токсично поведение по учебник. Гроздето е кисело.

# 2 361
Хипотетична ситуация: същият спор, само че между Мартин от предния сезон и Шибаину.
Мартин отдавна щеше да я унижил и натирил тъй, както и клиентите в Дубай не са. На Данка ѝ се получи, защото не е изфалцетила нито веднъж.

# 2 362
Бе какъв old money милионер, те такива нея ще я видят само като call girl, sorry.

# 2 363
Замечтала Шермин за Абатство Даунтън и олд мъни стайл, а влязла в българско шоу да пили нервите на тоя нещастен балкански субект, на когото свалям шапка за търпението.
Църка ли, църка тая самозвана ловешка мишка, не му се изтощи батерията на  това 48килограмово тяло.

# 2 364
Всичко, което не й изнася е "двойни стандарти" Satisfied
Сега стана и защитничка на неоправданите жени в България Satisfied

# 2 365
Тия са като малките деца. 😂😂😂
Не ми дреме, на мене два пъти, на мен пък три пъти. 😂

# 2 366
Те Дюбайските мъже се славят с моногамността си. 😁

# 2 367
Даже КрасимирЪ става симпатичен покрай ШерминЪ.
Абе бая олеква, ако не й бие шута до 2 дни Simple Smile

# 2 368
Марто Елвиса е олд мъни 😃 , че и гелосан както го иска , интересно дали щеше да я изтърпи

# 2 369
Шерми не пада по гръб Joy или грам не разбира какво й се казва

Общи условия

Активация на акаунт