Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 4 053
  • 172
  •   1
Отговори
# 120

Привет и хубав ден!

# 121
Привет, момичета прекрасни! Flowers Fallen LeafFlowers Maple LeafFlowers Fallen Leaf

Днес се навършват 8 години от старта на Чукур. Hands Muscle

Липсват ми тези сериали от преди години, на новите сякаш нещо все им липсва. Не лоши идеи, ама разпиляни, размити, повърхностно реализирани, предвидими... Едни зарибяващи фрагове и после мудни серии. Иска ми се да си имам нова голяма тръпка, ама не става на сила, за съжаление. Simple Smile
Нашите хора си бачкат тихичко, ще чакаме да видим резултите. Искрено се надявам Арас да поразнообрази рекамите и с някое проектче, нямам претенции какво.
Тези дни можем да се насладим на най-хубавото лице на есента - слъчеви часове и красиви багри, така че ви желая един приятен и вдъхновяващ ден с любими хора и животинки, разбира се. Hug

# 122
Привет и от мен, момичета!💐💞
 Тук във Варна днес времето е сравнително приятно, чак ми залипсва моренцето, чудя се дали да не се пусна за едно кафенце на плажа.🤭
Пожелавам ви прекрасен ден!🤗🥰
Стори от Мелис:

Jessy честит ни Чукурден! ᑅ ᐧ ᑀ
 Благодаря,че го отбеляза!🫶

Много си права за новите филми и тръпката, която ще те залепи на екрана...Нещо все липсва.😏
В момента за мен Мечтата на Ешреф изпъква, но аз съм си така вече 8 години:

На мен ми е направило впечатление,че след всеки проект, Арас бей всякаш си разпуска с участие в реклами.
Може и да не е така, мое виждане.🙂

Много ми е готина Мелис в рекламата на Sleepy, много е непринудена и сладка.🩷

Нямам търпение вече да разберем и видим повече за новите проекти на Мелис и Арас.🫶

Послание от стените на Чукур:

"Губиш не когато губиш, а когато се откажеш."

Редактирам се, за да споделя,че Гьокхан аби също отбеляза 8 години от началото на Чукур.

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 14:00 от bebè ∞

# 123
Здравейте, момичета!

Не мога да подмина годишнината от старта на Чукур сериал, за който всички говорят с възторг.
Цитат
Show TV

Всички се връщат в #Чукур един ден <•••> #tbt

Феноменалният сериал на Show TV „Чукур“ се състоя премиерата му преди 8 години днес! 

Много ми харесват посланията от стените на Чукур.
Лори, надявам се, че ги имаш събрани на едно място. Живот и здраве, когато изпишем тази тема, ще те помоля да ми ги изпратиш на лични, за да ги сложа на титулната страница.

Цитат
AY YAPIM

Просто непринуден разговор с брат ми! 🤭

#tbt #Ayyapim #Çukur @cukurdizi @ShowTV #SinanÖztürk @gokhan_horzum @Aras_B_iynemli @erkankeka

Желая ви спокойна и уютна вечер!

# 124
Еми, имам ги записани да.Колко съм давала на пауза, за да ги снимам...
Мъжо се ядосваше, че спирам филма.🤭
Заради песните, заради посланията по стените, постоянно бях на пауза, или връщане назад.😀
Ще ти ги изпратя, когато кажеш, няма никакъв проблем.🙃

Мелис сторита🙃:

Послание от стените на Чукур:

"Разочарованието е крайната дестинация на тези, които игнорират всичко за собствена изгода."

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 21:05 от bebè ∞

# 125
А вижте кой се появи най-накрая. 🙃
Арасчека на премиерата на книгата Сонгюл Йоден
https://x.com/imdevdehaa/status/1981440017697214595?t=ncFwKpfQt5JwS9BtN2lK6Q&s=19

# 126
Все едно Мете в Заманкито видях божеее това момче не остарява.

# 127
А вижте кой се появи най-накрая. 🙃
Арасчека на премиерата на книгата Сонгюл Йоден
https://x.com/imdevdehaa/status/1981440017697214595?t=ncFwKpfQt5JwS9BtN2lK6Q&s=19
Диди, аз също в първия момент реших, че това е старо видео.

# 128
Хубавото е,че се завърна.. Много добре изглежда, визията му ми напомня на младежките му години Hug Да си беше взел и дама...
Нищо не може да замени ИмДев. Heart

https://www.instagram.com/reel/DQCD7dUjDpi/?igsh=ZjdkeW94ZmF2d3Q=

# 129
Все едно Мете в Заманкито видях божеее това момче не остарява.
Същото си помислих и аз. 🙂
Дано излязат още снимки от събитието да му се порадваме най-накрая малко.

Илкер и Назлъ се зареждат...

# 130
https://x.com/DTural/status/1981465152898945187

Сонгето и Булут

Джесом Долунай с валидола ще го пускаш бисмиляяях.. Heart

# 131
https://x.com/DTural/status/1981465152898945187

Сонгето и Булут

Джесом Долунай с валидола ще го пускаш бисмиляяях.. Heart
Много я харесвам Сонгюл.

# 132
Леле, момичета, аз също мислех, че са стари тези  снимки. 😮
Трябваше да се поровя, да видя и Сонгюл, та чак тогава разбрах че е било днес събитието.
Ейй, този Арас бей, хамелеон на екран, хамелеон и в живота...🤌💙
Сонгюл пък е в страхотна форма.🤩
Миналата година май стана Мама, или се бъркам?

Дон Хамелеоне 🤌🥰

Мерт в Ичерде... 🥰

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 03:19 от bebè ∞

# 133
Сонгето ми е слабост първата турска актриса която съм харесала бяха ме покорили с Киво навремето бях пощръкляла с тях и тогава нямахме нет вкъщи бяха най-чистите ми времена защото си гледах Перлата и се вълнувах без да знам какво ще се случи. Мисля ,че в Ататюрк играха заедно ,но е прекрасно това ,че се поддържат колегите и Мерал е там.

# 134
Наистина много приятна изненадан от Арас, не помня вече от кога не се беше вясвал на някакво светско събитие. Изгежда в чудесна форма и настроение. Heart Eyes
Таби готвят парти вдругиден, 26-ти. Доста наши хора ще се съберат на едно място, дано ни зарадват със снимки и хубави вести. Blush

Приятен петък да имате! Kiss

Общи условия

Активация на акаунт