Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 4 053
  • 172
  •   1
Отговори
# 135
Black Rose, дните в които чакахме пред тв-то  Перла...🤌🥰 И аз много я харесвам Сонгюл.❤️
Права си, много е хубаво да се подкрепят като колеги.🙃
Jessy , на това парти ще са все готини хора. Дано обсъдят някой друг съвместен проект.🤭
Арас Хамелеонов го обожавам, с каквато и визия да е, усмивката не слиза от лицето му.😍

Момичета, да подкрепим и тук нашите хора.🥰 Аз гласувах вече за Мелис и Арас. 🙃 Жалко,че може само по веднъж да се гласува...😏

Мелис е номинирана в три категории:

"Най-добра актриса на годината",
"Най-добра филмова актриса на годината",
"Най-добра телевизионна двойка на годината(Имре&Девран)"

Категориите в които е номиниран Арас:

"Най-добър актьор на годината",
"Най-добра телевизионна двойка на годината(Девран&Имре)",
"Най-добра телевизионна двойка на годината(Девран&Есме)"

Оставям ви линк тук:
https://www.altin61odulleri.org/contact-8

Днес е мрачно навън, но пък е петък... Хубави почивни дни ви желая!🥰

Послание от стените на Чукур:
"На всеки ямата му е дълбока по своему."

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 13:37 от bebè ∞

# 136
Всякаш беше вчера, радвахме се на снимки, а днес и на рекламата .

Цитат
Пътуване до сърцето на Анадола с Мелис Сезен: Kahramanmara ş. C Turkish Airlines културата, вкуса и гостоприемството се събират заедно.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 18:13 от Nina_Richi

# 137
Цитат
Пътуване до сърцето на Анадола с Мелис Сезен: Kahramanmara ş. C Turkish Airlines културата, вкуса и гостоприемството се събират заедно.

Много въздействаща реклама. Допадна ми, а Мелис ѝ придава такава свежест и елегантност, че ти се иска веднага да отлетиш за Анадола.
Нинка, благодаря ти, че сподели видеото с нас!

# 138
Много хубав клип, турците умеят да рекламират страната си, с финес превръщат малко познати места в атрактивни дестинации. А аурата на нашето момиче е идеално съчетана с красотите на региона. ❤️

✈️

🫶

Непрежалимите ми ИмДев ☺️

# 139
Мелисче Heart много красива много.
Бебче абсолютно ти казвам ,че се вълнувах за всичко и като пуснаха едни дъвки бях си направила колекция със снимки и си спомням ,че само снимки на Мемо и Инджи ми стояха на компа въпреки ,че съм харесвала и Къванч след това ,че Сонгето нямаше успехи особени кариерни.

https://x.com/nissrinyy/status/1981479202474873051

# 140
Нинче, благодаря ти и аз за споделеното!🥰
Много е красива Мелис...🤌❤️
С тази червена рокля е огън огън.🔥💃❤️
И в тази реклама, енергията й е страхотна.Наслада е за очите.🤗

Турците наистина са много добри в рекламата, влиянието им е да ти се прииска да се възползваш от услугите и продуктите които рекламират.🙂
Именно за това Турция е толкова посещавана, определено има какво да се види. Евала на комшиите!🤩

Black Rose, вярвам ти, то наистина бяха големи вълнения.🥰 Ахх, Инджи и Мехмет🫶 Въпреки че тогава бях на вълна да се прибирам само да се къпя и спя, Перла ме върна вкъщи.🤭
 Така и не й потръгна на Сонгюл, според мен е много талантлива...

Jessy, непрежалими са, права си.
От новите филми, в колко от тях виждаме такава химия между образите на актьорите?
Толкова силна при това, че някак ти е трудно да повярваш, че тези хора не са заедно извън екран.🤭
Как се изиграва това, направо им се възхищавам.😍
Ако трябва да подредя екранните двойки, от новите филми според химията им , която на мен ми влияе, то ще са в следния ред:

Момичета, хубава и слънчева да ви е съботата!💞

Единственият човек, на когото вярвам на думите "Никога няма да те изоставя" е МАЙКА МИ!"

# 141
Здравейте, момичета!

Да започнем седмицата със слухове, пък може и достоверно инфо да получим. Hands Pray
Цитат
❗СЛУХОВЕ❗ от Бирсен Алтунташ: Тя предполага, че Арас ще се завърне с филм.

П.П. Феновете доловиха няколко фрази от интервюто, което Арас даде на представянето на книгата на Сонгюл Йоден:
„В момента чета нов проект... Може да се случи тази или догодина — нищо не е сигурно още... но е в процес на разработка.“

Цитат
Любовта към Арас Булут няма възрастова граница. Арас и Мерал Четинкая  

Танер Румели в "Magazin Haberleri tv100" 26 октомври 2025 г.

- Имаше СЛУХОВЕ, че Арас Булут ще играе брата на Ешреф. Какво мислите?
Танер: Честно казано, нямам никаква информация за това. Не сме получавали такава информация. Разбира се, хубаво е да обсъждаме подобни новини, вдъхновяващи неща. Но доколкото знам, няма нищо подобно.
- Би било хубаво, ако дойде, нали?
Танер: Разбира се, разбира се. Защото вече са работили заедно по един проект. Искам да кажа, Арас винаги е много добре дошъл наш приятел и добавя сила към всеки проект. Така че, разбира се, би било много хубаво, ако дойде. И аз бих се радвал.

Здраве, щастие и доброта ви желая през новата седмица!
Успешна да е и с много сбъднати мечти!

# 142
Привет, привет и от мен, мацкии!🌻🌷🤗
 Днеска го пишем дъждовно, но се надявам при всяка една от вас денят да е ползотворен и усмихнат!🙂🫶💞

Еми, мерси за споделените слухове!🙃
И аз попаднах на няколко такива.

Скрит текст:
Първо по повод спекулациите,че Арас щял да влиза в ролята на брат на Ешреф Тек. Феновете и на двамата веднага са се активирали:

Попаднах и на една фен страница, където са постнали разговор между Сонгюл и Арас на представянето на книгата й.

Момичета, не претендирам че е достоверен този разговор, но вече в няколко фен страници попадам на него.
Възможно е да е реален, тъй като завърша с типичната тактичност за Арас.
Не иска да отнема вниманието от Сонгюл, тъй като все пак са нейно събитие и той е отишъл да я подкрепи като колега и приятел. 🙃

Следващото е от една рускиня, живееща в Истанбул, която организира посещения на феновете на различни сериали, по местата където са се заснемали сцени от тях. Тя се е снимала с Арас два пъти и е разговаряла с него и по повод Чукур.

Според нея би трябвало да са започнали снимките на филма Чукур... Ще видим какво ще излезе от тази работа.

Малко новости от Мелис.

Главната актриса на Лейля Хали, Мелис Сезен на представянето на  tabii

От Бирсен:
ПОЗА ОТ ЛЕЙЛЯ  И НЕЙНАТА ЛЕЛЯ
📌#TRT #tabii'nin звездите от сериала Лейля Хали, Мелис Сезен и Санем Челик, позираха заедно в специалната зона, подготовена за проекта, по време на представянето на новия сезон.

Да споделя един момент от рождения ден на Арас бей.

Комшиите и те обичат да хвърлят салфетки явно... 🤭💃🕺

На партито на tabii, всички актьори бяха много елегантни и стилни.
Не мога да пропусна да ви покажа и друг любим актьор, който присъства,Ибрахим Челикол. Много го харесвам този господин...🥰 Надявам се един ден да си партнират някъде с нашия Арас. 🤗

"Ако те имат Жокер, то Чукур има Ямач"

# 143
Здравейте, момичета!  Animal Hatching Chick
Много ви благодяра за интересните и изчерпателни постове. Наистина всички бяха много стилни вчера на галата на Табии, предполагам, че са имали дрескод, защото май всички, които видях бяха в черно и семпло обекло.

Има вече и официален трейлър на "Лейла Хали", на мен малко ми напомня на филмче на Дисни, леко приказно едно такова. Свежарско и различно изглежда на фона на всички мрачни и тежки сериали. Simple Smile

И интересно послание: "Гладен ли си? Сит ли си? Този ресторант обслужва само СИТИТЕ. Мислиш ли, че можеш да се храниш в него?"

и плакати от сериала на Ертан и Дилан

Араси ни обнадежди, до края на годината не остава много, така че скоро ще узнаем явно какво е успяло да го изкуши да се завърне на екран. Blush А подкрепата му към Сонгюл е просто безценна и пореден повод за въхищение към личността му.

Лекичка ви желая!  Heart
Мелисчето си сподели снощи фенска редакция от тази сцена, знаем, че и на нея й бяха скъпи тези сладури...

# 144
И Джанан Ергюдер е била там

# 145
Merhaba, прекрасни момичета!💐

Jessy, много хубави неща си споделила, благодаря и за новия сериал с Дилан.🤗

Още от Мелис на партито.

Много ми харесва, може би ще се повторя, но е толкова земна, естествена и непринудена, че това и на снимки си личи.🥰🫶 Не скрива емоциите си, не позира изкуствено, абе душичка.💞

Стори от хубавицата:
Братче и сестричка❤️

Момичета, вчера баткото на Арас, Орджун Ийнемли, стана на 46 години.🎂🥳
 Да е жив и здрав, щастие в личния живот и успехи в професионалния!🤗

Ама какви бузки е заформил господина...😍 Сладур🤎

"Не искам да се обяснявам, а да бъда разбран.Искам човек насреща ми."

И поздравче към всички вас с една моя много любима песен от втори сезон на Чукур, където Арас я изпя и изсвири на китара.🔥🥰❤️

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 14:40 от bebè ∞

# 146
https://x.com/mosyomomento/status/1983243254351954197

- Слагаш колана той пази.... ;д

# 147
Това не можех да не го огифя.
Сладури!

# 148
Колежката Ероулу не я виждам с това дизи как ще се впишат
Уур Гюнеш се е отървал от националната и пробва в нормални води , Седа Бакан я харесвам аз много ми симпатична ама не го виждам дизито.

# 149
Добро утро приятели!
Насладете се на хубавото време, споделете мигове с любими хора и се радвайте на есенните лъчи .

Общи условия

Активация на акаунт