Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 1 157
  • 66
  •   1
Отговори
# 60
Нямаш грешка Лори при това не е и фигурант

Ще намеря епизода на Аркато после с хубаво качество.

# 61
Еми, на Арас мисля че в Опасни улици му е първото излизане на екран даже.
Защото това се случи малко преди ролята му на Мете във филма Времето лети.
Сега погледнах в турската уикипедия, в българската също, пише си че е участвал 2009 година в Опасни улици.
Аз съм гледала абсолютно всички филми с него. Като Мемо в Чудо в клетка - Блестящо се представи. Как успя да изиграе мъж с умствени увреждания, то просто талант та пръска...🤌🔥❤️
С Чаатай наистина бяха страхотни като братя Йълмаз. На мен също много ми се искаше да се появи поне за няколко епизода в Ешреф Руя, но като приятел на Ешреф де... Щеше да е странно да ги гледаме като врагове иначе.
Нищо де, по отделно пак се справят чудесно и двамата. Важното е ,че са страшно близки приятели и Чаатай беше неотлъчно до Арас на погребението на баща му.
На сестра ми й излязло инфо за някакъв нов филм с Арас - Korkak ? 🤔
Ааа, какво са направили с хубавата му коса?!😱
Благодаря за инфото, Лори! Аз не успях да открия нищо за нов филм с Арас - Korkak. Ако е истина скоро новината ще гръмне.
А Мемо в "Чудо в килия №7" ме остави без дъх. Гледах няколко пъти филма и максимално се наслаждавах на таланта на Арас.
Уникален е - огън момче!

Арас: „Мисля, че най-големият талант на един актьор е неговата отдаденост на занаята му.
Що се отнася до нашата работа, мисля, че трябва да признаем важността на колективното творчество. Например, има сценарий, който е написан много целенасочено, но режисьорът обяснява своята визия, кара актьорите да изразят написаното, но от различна гледна точка, и може да се появи съвсем различно произведение. Ето защо казвам, че това е колективно усилие. Разбира се, мисля, че основата е историята, която разказваме.“

Интервю за списание L'Officiel Hommes Turkiye - Зима 2024 (01.01.2024)

# 62
Еми, аз също се рових много и не откривам инфо за този филм. Но както казваш то ще си гръмне. 🙃
Ама аз продължавам да се чудя за косата.😏Има толкова хубава коса Арас, да не му я пипат! 😒🫣
Сестра ми знае перфектно турски език и тя ми казва когато попадне  на нещо ново и интересно.
Понякога  я питам за някоя друга реплика, когато се съмнявам че са я превели правилно. Да не говорим,че доста често дори имената на филмите не ги превеждат правилно.
Споделям мнението ти за уникалността на Арас бей.🤌🔝❤️
Виж, в Ямата на Арас му разказаха играта откъм визии, беше нужно да напълнява и отслабва, вкараха го в лудница, държаха го в плен,там го смазваха и издигаха постоянно. По време на снимките той дубльор не искаше , чупи крак, чупи ръка, какви ли контузии не си докара.Чак мъжо ми казваше: Това момче го попиляха. Там откъм визии е истински хамелеон, понякога се чудех как му се връзва на Гьокхан аби (сценариста).
Нещичко за всички почитатели на братя Йълмаз.🫶

# 63
Епизода с участието на Арас

Бирсен не е писала нищо ново за проект на Арас тъй ,че на хвърчаща информация не вярвайте.

# 64
Епизода с участието на Арас

Бирсен не е писала нищо ново за проект на Арас тъй ,че на хвърчаща информация не вярвайте.

Оле, златна си, довечера като заспят домашните ще го изгледам да си го припомня. Имам бегли спомени за епизода. Благодаря много!🤗
Аз и на Бирсен не вярвам кой знае колко, да не казвам че първо от нея прочетох че в Сърцебиене главен герой ще бъде Арас.
Беше качила тази информация на стори.
Тъкмо си викам, ахаа нашето момче ще е в някаква изцяло любовна история, а то главен герой се оказа Керем Бюрсин.
После рязко изчезна всякаква информация свързана с това. А моя приятелка също й беше видяла сторито, именно тя ми каза да погледна.🫣
Значи докато не сподели Арас в своя профил, не им вярвам на информацията.
От него лично да разберем ще е друго.🙃

# 65
Някой фейк профил да не е ,че има няколко нейни фейк профила?
Героя на Керем се казва Арас иначе.
Дизито на Мел има годишнина ама аз като не съм го гледала съм нулево ниво относно него.

# 66
Някой фейк профил да не е ,че има няколко нейни фейк профила?
Героя на Керем се казва Арас иначе.
Дизито на Мел има годишнина ама аз като не съм го гледала съм нулево ниво относно него.

Знам, че се казва Арас героя, гледам филма. 🙂
Този профил следвам отдавна, той ми излиза като официален в Инстаграм:

Общи условия

Активация на акаунт