Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 8 149
  • 314
  •   1
Отговори
# 300
Аз също нямам претенции.Но ако бъде Серенай, ще се радвам много.🥰

Ако е актриса с повече опит - Арас и тя ще се допълват и ще обединят таланта и опита си.
Ако пък е някоя по-неопитна, Арас ще й помага, ще я води и пак ще видим добри изпълнения.
Само дано има химия, че без нея, ще търсим в нейно лице Мелис, Дамла, Дилан...
Вярвам,че се изчаква подходящ момент.
В момента има пренасищане откъм дизита и не знам колко би било удачно.
Има и нови проекти, които вече са на екран, също и такива които предстоят да започнат.
Чакаме, а търпението ще се възнагради.🤗

# 301
# 302
Здравейте!୧⍤⃝💐

Тази снимка се разпространява в инстаграм като нова↘️

Доста атрактивен фен на Арас.🤭

Мелис се наслаждава на почивката си в Бали.🥰↘️

Там е и мениджърът й, Уфук Ергин.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 12:53 от bebè ∞

# 303
Това момиче ме съмнява много да не използва нещо съжелявам ама не може да имаш такава енергия и да си толкова превъзбуден.

# 304
Здравейте, момичета!

Мелис Сезен превзе Бали! Танцът ѝ в басейна под дъжда предизвика сензация.

Мелис Сезен танцува под дъжда по време на ваканцията си в Бали. Много обсъжданите подробности за танца в басейна и ваканцията на актрисата са в нашата новина.

MAGAZİN
Дата на публикуване: 24-01-2026 13:13
След успешното си изпълнение като героинята „Имре“ в сериала „Деха“ , Мелис Сезен си взе почивка и се отправи към екзотичния остров Бали, за да се отпусне. Известната актриса, известна с активното си присъствие в социалните мрежи и жизнерадостното си поведение, отново привлече всички погледи с танца си под тропическия дъжд.

Не й пречеше дъжда, тя танцуваше в басейна.
Известна със страстта си към танците, Мелис Сезен не наруши правилата в омайната атмосфера на Бали. Въпреки внезапния порой, красивата актриса не позволи това да развали удоволствието ѝ и скочи в басейна, следвайки ритъма.

Естетически моменти: Сезен, която споделяше естетически приятни пози под капки дъжд със своите последователи, бързо се превърна в едно от най-обсъжданите имена в социалните мрежи.

Естествена и свободна: Актрисата, която привлече вниманието с естествения си вид без грим, получи голямо възхищение за онези моменти, в които просто се наслаждаваше на момента.

„Енергичен“ изблик от последователи
Видеото на Мелис Сезен, което бързо стана вирусно, беше залято с хиляди коментари и харесвания. Последователите ѝ похвалиха житейския поглед и безграничната енергия на актрисата със следните думи:

„Само да можехме да живеем живота си толкова свободно и радостно, колкото тази жена.“ „Продължавай да танцуваш, Мелис, енергията ти е полезна за всички!“ „Невъзможно е да не се чувстваш щастлив, докато гледаш, това наистина успокоява душата.“

Нови проекти на път след празниците
Мелис Сезен, която презарежда енергията си в Бали, според съобщенията е на път да започне преговори за проекти за новия сезон след завръщането си от почивка. Сезен, която е в полезрението на марките благодарение както на красотата, така и на очарователното си поведение, изглежда вероятно ще остане в светлината на прожекторите още известно време с публикациите си, свързани с Бали.

Това момиче ме съмнява много да не използва нещо съжелявам ама не може да имаш такава енергия и да си толкова превъзбуден.
Диди, приемам написаното от теб като шега.
И аз съжалявам, но не мога да си представя, че всички енергични и експанзивни личности са такива, защото "използват нещо". Та Мелис винаги си е такава - лъчезарна, непокорна, изпълнена с енергия и жажда за живот.

melisssezen
Бали, Индонезия

✨🤍✨ 🌼🌟
Отвъд думите, с безкрайна благодарност 🤲🏻👁️
✨🦋✨

# 305
Не ме разбирай погрешно много я харесвам дори! Но не се майтапя за съжаление и искрено се надявам да няма общо с такова нещо.  Чакам да пишете за сериала и с Елчин и Озан няма да вземам тази привилегия!

# 306
Диди, за съжаление имам доста примери около себе си за хора употребяващи наркотици.
Енергията им е само докато са под въздействие, после са като смазани.
Разбирай,че като ги отпусне, те с дни са зле психически и физически.
Превъзбудата изчезва и на нейно място идва човек - призрак.
Не могат да бъдат продуктивни в нищо, самите те не искат да се показват пред хора. Истинския свят на наркотиците е доста жесток и реалността е доста различна от това което се показва и говори.
За това и съм предубедена към набеждаването на гилдията в Турция.
Да, съгласна съм че част от тях взимат по време на партита с цел забавление, да разпуснат. Понякога може от претоварване, или депресия.
Но активни работещи хора, които са с толкова интензивен начин на живот, не могат да си позволят да употребяват в ежедневието си постоянно.
Много бързо ще ги съсипе това.
Да не говорим как се отразява безсънието, а употребата е придружена с такова.Към него се прибавят и сънната парализа, която повечето употребяващи получават, паник атаки, и състояния за които мога да говоря много.
Тези хора не са щастливи и усмихнати, губи се искрата в тях.
 Така че, не вярвам Мелис да взима нещо, по скоро си е такава.
Аз имам такива приятели и благородно им завиждам за енергията.Те даже са от тези здравословно живеещите, тренират всеки ден броят калории и полезни мазнини.
Не мисля, че трябва да се притесняваме за нея. Аз се възхищавам на енергията й, иска ми се да можех и аз, поне малко да притежавам подобна.🥰

# 307
Пак казвам много я харесвам не искам думите ми да бъдат изопачени по друга линия.

# 308
Неее, в никакъв случай, Диди🙃
Просто обменяме мнения.✌︎㋡
Не се съмнявам, че я харесваш.♥️
Аз споделям опита и познанството си отблизо общуване с употребяващи хора.
Нормално е да имаш съмнения, често се случва за по-енергичните от обичайното хора, да се мисли така.
Просто обсъждаме, в което няма нищо лошо.🙂

# 309

2026-та по Нетфликс

Познавам те

# 310
Здравейте, момичета!

Чакам да пишете за сериала и с Елчин и Озан няма да вземам тази привилегия!
Диди, аз откривам само това за новия сериал на Мелис.
Ти ако разполагаш с повече инфо, сподели го.

ПОЗНАВАМ ТЕ / НОВ СЕРИАЛ 2026г

Сценарист: Тугба Доган
Режисьор: Мерт Байкал
Производители: Pelin Dishtaş,
Каан Курбаноглу
Продуцентска компания: Bombon Studio
Платформа: Netflix @netflixturkiye

В ролите: Елчин Сангу (Фунда), Мехмет Озан Долунай (Илкер) и Мелис Сезен (бавачката на Назлъ)

Джемал Хюнал, Ефе Ташделен, Арбил Табур, Нергис Йозтюрк, Мине Алебер, Ада и Аря Йоздемир (децата на Фунда и Илкер).

@netflixturkiye
Официално прессъобщение:

🎞"Познавам те"

Жанр: Психологически трилър
Дата на излизане: 2026 г.

Тази психологическа драма проследява Фунда, художничка, която си взема почивка след раждането. Тя най-накрая намира бавачката, която търси, но мистериозната и обезпокоителна природа на новата бавачка, Назлъ, започва да променя живота на Фунда и съпруга ѝ Илкер завинаги.

С участието на Елчин Сангу, Озан Долунай и Мелис Сезен.

Това, което започва като обикновено трудово споразумение, се превръща в опасна игра на лоялност и желание.

@mergostyling
Играехме страстна игра, така че всичко е черно на бяло. Ще се видим на стрийма, с любов 😍🙂‍↔🧿

🎞„Познавам те“
Елчин зад кулисите #SeniTanıyorum.

Ozan Dolunay & Melis Sezen 😎

Лека, спорна и емоционална нова седмица ви пожелавам!

# 311
# 312
Здравейте, момичета!

Като няма нищо ново от Арас в архивите се съхраняват стари, но безценни интервюта.

Арас Булут Ийнемли: Не се държа грубо или агресивно с никого.

ИНТЕРВЮ С АРАС БУЛУТ ИЙНЕМЛА за Hürriyet Cumartesi

24 октомври 2017 г. Хакан Гендже
Той дебютира на екрана на 19 години и е запомнен като актьор благодарение на популярни сериали. Арас Булут Ийнемли, който играеше предимно бунтовни герои, сега казва, че е узрял и е намерил мир в живота си. Срещнахме се с Ийнемли за новия му сериал „Чукур“...

Pencil2 Започнал си да се занимаваш с актьорско майсторство, когато си бил почти на 19. През годините си се превърнал от невинно дете от квартала в очарователен млад мъж...
Арас: - Чакай, чакай... Пораснах, нали, Хакан? Скоро ще навърша 30.

Pencil2 Не, нещата не могат да бъдат чак толкова зле...
Арас: - 27.

Pencil2 Връщайки се към въпроса: до каква степен се отразявате в образите на очарователни млади хора, които играете напоследък?
Арас: Разбира се, има част от мен във всеки герой, който играя, но не съм корав човек, аз съм фен на Бешикташ (смее се)! Израснах в Бешикташ, с местната му култура. Завърших Анадолската гимназия в Бешикташ. Имам по-голям брат, който е с 11 години по-голям от мен, и научих много от баща си и него; не се държа кораво и не влизам в конфликти с другите, не обичам да се бия.

Pencil2 Те казват "Çarşı her şeye karşı" ("Чарши (фенове на ФК Бешикташ) срещу всички"). Но не е ли този бунтарски дух във вените ви?
Арас: - Той винаги е наблизо!

Pencil2 Разкажете ни за духа на Чарша...
Арас: „Тук става сложно. За мен духът на Бешикташ е уникален. Не мога да го обясня; трябва да го преживееш. Но сега гледам на спорта по различен начин, отколкото преди.“

Pencil2 Как?
Арас: „Казвам: слава Богу, че съществуват Фенербахче, Галатасарай, Гьозтепе и други отбори. Защото разнообразието ни прави това, което сме.“

Pencil2 Тази толерантност разпростира ли се и върху вашите колеги? Например, можете ли да кажете: „Добре е, че съществуват Къванч Татлъту и Чаатай Улусой“?
Арас: „Давай, обсъдете и тези теми (смее се)!“ Разбира се. Хубаво е, че всички са тук. В края на краищата това е естествена част от живота ни. Дори гледката на фен на един отбор, който аплодира друг, ме трогва дълбоко сега.

Pencil2 Какво друго ти се случи, докато порасна?
Арас: Узрях, успокоих се. Например, през последните три-четири години се научих да приемам нещата такива, каквито са, и започнах да приемам хората такива, каквито са. Никой не е длъжен да разбира някого на 100%, аз просто продължавам да живея живота си, казвайки си: „Те са такива, аз съм такъв“ и това ме прави щастлив. Ценя и грешките си и уроците, които съм научил от тях.

Pencil2 Обикновено сте играли герои, които се изправят пред житейските предизвикателства. Колко труден е вашият собствен живот? Има ли трудности?
Арас: — Като всички останали. Но за мен най-важното е надеждата… Надеждата винаги е там и винаги трябва да я има, защото е най-ценното нещо, което ни помага да продължим напред. Майка ми винаги казваше: „Ако имаш мечта, върви и я осъществи; винаги има надежда, винаги ще има препятствия.“ Накратко, „никога не се отказвай“…

Pencil2 По-големият ти брат е актьор, по-голямата ти сестра е телевизионна водеща и актриса за озвучаване... Талантът ти наследен ли е?
Арас: Чичо ми е театрален актьор, а чичото на майка ми също е актьор... Мисля, че ситуацията с брат ми и сестра ми се разви по-логично и естествено от моята. При мен всичко се случи малко по-късно.

Pencil2 Срещнахме се с теб в реклама с Берен Саат. Дали онова срамежливо момче от рекламата е можело да си представи в какво ще се превърне сега?
Арас: - Всъщност, преди тази реклама, снимах за телекомуникационна компания. Режисьор на рекламата беше Зейнеп Гюнай Тан. Тя ме покани на прослушване за „Безценно време“. Връщайки се към въпроса, на прослушването казах на сестрата на Зейнеп: „Не знам дали мога да го направя, но искам да се опитам да се докажа.“ Когато прослушването приключи, тя ме поздрави и ми пожела късмет. Но дали си го въобразявах? Не знам. По това време учех за авиоинженер. Имах други планове, но това ме доведе тук. Честно казано, все още използвам знанията и математиката, които придобих тогава, в работата си.

Pencil2 Притеснявате ли се от перспективата да добавите името си към Шампионската лига?
Арас: Никога не съм използвал това определение. Нека просто кажем, че когато работата ни е успешна и добре приета, отговорността се увеличава. Има тревожни моменти, но има и положителни аспекти. Предпочитам да не се спирам на тях. Бог ми е показал път и аз се опитвам да го следвам. Разбира се, винаги знам, че има нещо по-добро някъде там и се стремя към него.

Pencil2 Имаше време, когато живееше живота си, като си устройваше „диви купони в бара всяка вечер“...
Арас: Не, изобщо не си спомням (смее се). Разбира се, имаше моменти, когато излизахме. Ах, младост!

Pencil2 Преди две години казахте: „Срамежлив съм. Дори не мога да гледам дълго човека пред мен.“ Промениха ли се възгледите ви за връзките между мъжете и жените оттогава?
Арас: Разбира се. Все още съм срамежлив, но с времето се научаваш да общуваш и да взаимодействаш по-добре с другите.

Pencil2 Разкажи ми за любовта...
Арас: „Любовта е процес на себепознание. Във всяка връзка се сблъскваме с нашите жертви, нашите ограничения и нашите слабости. Присъствието на любовта ни обгръща и лекува. За мен любовта е емоцията, която ми помогна да открия себе си, да узрея и да се развия.“

Pencil2 В едно интервю казахте: „Мисля, че сексуалността е преди всичко свързана с либидото.“ Все още ли поддържате това мнение?
Арас: Да. Сексуалността е свързана с либидото, аурата и енергията. Мисля, че това е свързано и с факта, че си вършиш добре работата.

Pencil2 Между другото, имаш ли високо либидо?
Арас: - Какво мислиш? Справяме се (смее се).

Pencil2 Трейлърите на новия сериал, датата на излъчване, кадрите зад кулисите и дори актьорският състав напомнят на „İçerde“...
Арас: Основното е сюжетът. Точно както аз разбрах разликата след като прочетох сценария, зрителите ще видят, че историята е различна от първия епизод.

Pencil2 Каква е разликата?
Арас: „Чукур“ разказва историята за събирането на едно разбито семейство. Съдържа и много силна любовна история. Какво означава да си любим, син, баща, майка, брат, по-голям брат? Точно когато си мислиш, че си намерил свободата, оставяйки всичко зад гърба си, се връщаш при тези, които си изоставил... Това е сценарий, който изобразява всички тези конфликти чрез силни герои. Той е и пълен с надежда. „Чукур“ е името на квартал в сериала, а в този квартал царят доброта и взаимна подкрепа. Моят герой, Ямач, е някой, който е бил отхвърлен от баща си и иска да покаже своята уникалност, за да бъде забелязан.

„Ямач, героят, който играя във филма „Чукур“, е рок певец в нощен клуб. Музиката е много важна за мен. Обичам да слушам рок музика. В подготовка за тази роля, след дълга пауза, отново започнах да слушам Guns N' Roses, Led Zeppelin и Aerosmith.“

Pencil2 Това история за излизане от дупка ли е?
Арас: Какво имате предвид под думата „яма“? Ямата може да бъде върхът на планина. Понякога човек се чувства сякаш е в блато, но в действителност това е неговият връх. Там той открива и разпознава себе си. А понякога си мисли, че е на върха, но в действителност е съвсем другаде. Това, което чувстваш вътре, е много по-важно от това, което виждаш.

Pencil2 Трейлърът показва скачане по покриви и битки. Използвате ли дубльори?
Арас: - Предпочитам сам да правя каскадите, като работя с координатор на бойни действия и хореограф.

Pencil2 Имали ли сте някога наранявания?
Арас: Разбира се. Миналата година си счупих ръката по време на репетиция. Снимах така три седмици. (İçerde)

Pencil2 Случва ли се да се потопиш напълно в героя, който играеш? Как се вживяваш в ролята?
Арас: - Работя с учител по актьорско майсторство, а също така правя упражнения, за да изляза от образа.

Pencil2 Но това лято не можахме да се откъснем от характера си: зимни ботуши, дрехи...
Арас: - Понякога, ако видя дрехите на някой герой и ми харесат, не мога да устоя и започвам самият аз да ги нося.

Pencil2 Четох и коментари за това, че косата ти е „мазна“... Притесняват ли те тези коментари?
Арас: — Имаше ли подобни коментари? Във филма „Вътре“ Мерт беше улично дете, така че го направихме нарочно на снимачната площадка. Иначе тренирам и се къпя всеки ден, Хакан. Но моля те, не пиши това в заглавието на статията!

Pencil2 Какво ти се случва сега?
Арас: В момента работя върху подобряването на английския си. Откакто бях на 15 или 16 години, мечтаех да участвам в международен проект. Продължавам обучението си по аеронавтика в Техническия университет в Истанбул и искам да завърша. Винаги съм се интересувал от математика и физика. Аеронавтиката и инженерството бяха привлекателни, но точно така се разви пътят ми.

Източник: https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-cumartesi/aras-bulu … r-yapmam-40616960

# 313
https://x.com/Aras_Pollyanna/status/2017686241194430934?s=20

Сонгюл Йоден описа проекта Ататюрк като богато и значимо преживяване, споделяйки и красивото приятелство, което изгради с Арас и Сарп. 🤍 Ахмет Мюмтаз Тайлан се съгласи, казвайки, че е много добър и много му харесва. 💫

Поредна награда

https://x.com/Aras_Pollyanna/status/2017673739429687755?s=20

Като долар е нашето момчеееее... Heart

# 314
https://x.com/Aras_Pollyanna/status/2017686241194430934?s=20

Сонгюл Йоден описа проекта Ататюрк като богато и значимо преживяване, споделяйки и красивото приятелство, което изгради с Арас и Сарп. 🤍 Ахмет Мюмтаз Тайлан се съгласи, казвайки, че е много добър и много му харесва. 💫

Поредна награда

https://x.com/Aras_Pollyanna/status/2017673739429687755?s=20

Като долар е нашето момчеееее... Heart
Според Gençlere Sorduk:
#ArasBulutİynemli беше избран за най-добър мъжки актьор на 2025 г., докато #DEHA беше избран за най-добър телевизионен сериал на годината.🏆

Според TV100.com, известният френски актьор Samy Naceri изрази дълбокото си възхищение от таланта на Арас Булут Йинемли във филма „Чудо в килия 7“.
Samy Naceri изрази надежда за бъдещо артистично сътрудничество, което да ги обедини.
📷tv100.com

Общи условия

Активация на акаунт