Арас Булут Ийнемли и Мелис Сезен след "Deha" * Приятели и колеги * Тема № 9

• 7 985
  • 309
  •   1
Отговори
# 300
Аз също нямам претенции.Но ако бъде Серенай, ще се радвам много.🥰

Ако е актриса с повече опит - Арас и тя ще се допълват и ще обединят таланта и опита си.
Ако пък е някоя по-неопитна, Арас ще й помага, ще я води и пак ще видим добри изпълнения.
Само дано има химия, че без нея, ще търсим в нейно лице Мелис, Дамла, Дилан...
Вярвам,че се изчаква подходящ момент.
В момента има пренасищане откъм дизита и не знам колко би било удачно.
Има и нови проекти, които вече са на екран, също и такива които предстоят да започнат.
Чакаме, а търпението ще се възнагради.🤗

# 301
# 302
Здравейте!୧⍤⃝💐

Тази снимка се разпространява в инстаграм като нова↘️

Доста атрактивен фен на Арас.🤭

Мелис се наслаждава на почивката си в Бали.🥰↘️

Там е и мениджърът й, Уфук Ергин.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 12:53 от bebè ∞

# 303
Това момиче ме съмнява много да не използва нещо съжелявам ама не може да имаш такава енергия и да си толкова превъзбуден.

# 304
Здравейте, момичета!

Мелис Сезен превзе Бали! Танцът ѝ в басейна под дъжда предизвика сензация.

Мелис Сезен танцува под дъжда по време на ваканцията си в Бали. Много обсъжданите подробности за танца в басейна и ваканцията на актрисата са в нашата новина.

MAGAZİN
Дата на публикуване: 24-01-2026 13:13
След успешното си изпълнение като героинята „Имре“ в сериала „Деха“ , Мелис Сезен си взе почивка и се отправи към екзотичния остров Бали, за да се отпусне. Известната актриса, известна с активното си присъствие в социалните мрежи и жизнерадостното си поведение, отново привлече всички погледи с танца си под тропическия дъжд.

Не й пречеше дъжда, тя танцуваше в басейна.
Известна със страстта си към танците, Мелис Сезен не наруши правилата в омайната атмосфера на Бали. Въпреки внезапния порой, красивата актриса не позволи това да развали удоволствието ѝ и скочи в басейна, следвайки ритъма.

Естетически моменти: Сезен, която споделяше естетически приятни пози под капки дъжд със своите последователи, бързо се превърна в едно от най-обсъжданите имена в социалните мрежи.

Естествена и свободна: Актрисата, която привлече вниманието с естествения си вид без грим, получи голямо възхищение за онези моменти, в които просто се наслаждаваше на момента.

„Енергичен“ изблик от последователи
Видеото на Мелис Сезен, което бързо стана вирусно, беше залято с хиляди коментари и харесвания. Последователите ѝ похвалиха житейския поглед и безграничната енергия на актрисата със следните думи:

„Само да можехме да живеем живота си толкова свободно и радостно, колкото тази жена.“ „Продължавай да танцуваш, Мелис, енергията ти е полезна за всички!“ „Невъзможно е да не се чувстваш щастлив, докато гледаш, това наистина успокоява душата.“

Нови проекти на път след празниците
Мелис Сезен, която презарежда енергията си в Бали, според съобщенията е на път да започне преговори за проекти за новия сезон след завръщането си от почивка. Сезен, която е в полезрението на марките благодарение както на красотата, така и на очарователното си поведение, изглежда вероятно ще остане в светлината на прожекторите още известно време с публикациите си, свързани с Бали.

Това момиче ме съмнява много да не използва нещо съжелявам ама не може да имаш такава енергия и да си толкова превъзбуден.
Диди, приемам написаното от теб като шега.
И аз съжалявам, но не мога да си представя, че всички енергични и експанзивни личности са такива, защото "използват нещо". Та Мелис винаги си е такава - лъчезарна, непокорна, изпълнена с енергия и жажда за живот.

melisssezen
Бали, Индонезия

✨🤍✨ 🌼🌟
Отвъд думите, с безкрайна благодарност 🤲🏻👁️
✨🦋✨

# 305
Не ме разбирай погрешно много я харесвам дори! Но не се майтапя за съжаление и искрено се надявам да няма общо с такова нещо.  Чакам да пишете за сериала и с Елчин и Озан няма да вземам тази привилегия!

# 306
Диди, за съжаление имам доста примери около себе си за хора употребяващи наркотици.
Енергията им е само докато са под въздействие, после са като смазани.
Разбирай,че като ги отпусне, те с дни са зле психически и физически.
Превъзбудата изчезва и на нейно място идва човек - призрак.
Не могат да бъдат продуктивни в нищо, самите те не искат да се показват пред хора. Истинския свят на наркотиците е доста жесток и реалността е доста различна от това което се показва и говори.
За това и съм предубедена към набеждаването на гилдията в Турция.
Да, съгласна съм че част от тях взимат по време на партита с цел забавление, да разпуснат. Понякога може от претоварване, или депресия.
Но активни работещи хора, които са с толкова интензивен начин на живот, не могат да си позволят да употребяват в ежедневието си постоянно.
Много бързо ще ги съсипе това.
Да не говорим как се отразява безсънието, а употребата е придружена с такова.Към него се прибавят и сънната парализа, която повечето употребяващи получават, паник атаки, и състояния за които мога да говоря много.
Тези хора не са щастливи и усмихнати, губи се искрата в тях.
 Така че, не вярвам Мелис да взима нещо, по скоро си е такава.
Аз имам такива приятели и благородно им завиждам за енергията.Те даже са от тези здравословно живеещите, тренират всеки ден броят калории и полезни мазнини.
Не мисля, че трябва да се притесняваме за нея. Аз се възхищавам на енергията й, иска ми се да можех и аз, поне малко да притежавам подобна.🥰

# 307
Пак казвам много я харесвам не искам думите ми да бъдат изопачени по друга линия.

# 308
Неее, в никакъв случай, Диди🙃
Просто обменяме мнения.✌︎㋡
Не се съмнявам, че я харесваш.♥️
Аз споделям опита и познанството си отблизо общуване с употребяващи хора.
Нормално е да имаш съмнения, често се случва за по-енергичните от обичайното хора, да се мисли така.
Просто обсъждаме, в което няма нищо лошо.🙂

# 309

2026-та по Нетфликс

Познавам те

Общи условия

Активация на акаунт