🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 12 730
  • 325
  •   19
Отговори
# 270
Неве си играе ролята добре - за мен умишлено дават всичките ѝ грешки, за да е изненада като първи отпадне друг предател. Иначе 100% Жорката и Бачорски също правят такива - няма как да снимаш по 12-14 часа на ден и да не се изпуснеш поне малко.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 10:42 от Lilly_85

# 271
На никой от играчите не му направи впечатление, че и двамата убити са артисти 🤔 Дори Неве можеше да го изиграе “ Те убиват артисти, ние гоним Гъмов / когато му се спрягаше името/ - аз ли съм следваща?” 😂

Да, прави им и впечатление и буквално това каза Неве на закуска около влизането на Гъмов "мислех, че аз съм следващата".

# 272
Как играе жената-чудо. Измисля си някаква хипотеза, пляска я на масата, след това е много учудена, че не било така.
Като влезе Гъмов и като излезе Томата:

Има вероятност да я оставят дълго като хем безопасна, хем полезна да прокарва "идеи".

# 273
Разговорът на Бачорски с Оля беше пълна аматьорщина, само липсваше директно да си каже, че е предател, но просто не беше представен по този начин от монтажа. При Невена наистина сякаш нарочно всяко нейно недодялано изпълнение получава свръх акцент да видим колко е недодялано, докато издънките на Бачорски са сгънати набързичко. Надявам се наистина да сте прави и да се цели някакъв обрат в сюжета, където всъщност Неве да обърка сметките на другите двама и това да е опит зрителите да бъдат заблудени, но по-скоро си мисля, че монтажът е доста прозрачен и цели да ни покаже колко зле е Невена без акцент върху издънките на Бачорски и Георги, които не липсват.

# 274
За първи път гледам предаването и вече съм му фен.Много интересни участници,особено Гъмов, смея се много с него.Направили са добър избор на предатели,защото и Неве и Бачорски са индивидуалисти и ще става патаклама.Забелязах,че всеки епизод има име и засега това са думи на Неве,което ме навява на мисълта,че тя ще е главен герой.Нямам търпение за следващата седмица,много къси ми идват епизодите.

# 275
  • На морето!
Значи ако продукцията чете- искаме поне 2 епизода, за да можем да следим сюжета по-детайлно. Искаме повече ефирно време с праведните и времето на предателите да е разпределено поравно между тримата, а не само Бачорски. Ще е хубаво да виждаме и какво се случва след игрите, коментарите по време на игрите, след тях и разговорите по колите и терасата.
Мерси!

# 276
И аз нямам спомени да се изпращат писма до оцелели. Даже мислех че е наша иновация. Може и да има но със сигурност не е масова практика.

Забравих да отговоря -> не го излъчват никъде, както не излъчват "викат ме на синхрон" , част от процеса е, а не от предаването.
Но в Надкаст твърдят, че е масова практика навсякъде, причните ги споменах.  
При нас се е наложило да го излъчат иначе няма да стане ясно, защо паднаха подозрения от Неве.

Заглавията на епизодите 1 § 3 са думи на Неве. Епизод 2 "Браво, предатели, браво!" е на Мирелка.

# 277
Сега изгледах третия епизод. Ами продължава да е смес между Traitor и нашенски Биг Брадър. Направо ме хваща срам, като знам, че тези епизоди се качват с английски субтитри в чуждите сайтове, как ще гледат и какво ще си мислят. Всичко е на лична основа, караници, мазане на ски, котенца, пързалки, това как изобщо се превежда на английски не знам. Но пък си давам сметка, че това предаване у нас с каквито и да е участници все така ще се получи. В БГ натюрела има нещо заядливо и крайният резултат винаги ще е да се хапят един друг.

Относно синхроните на Бачорски мисля точно обратното - лавинообразния им брой аз разчитам като знак, че няма да спечели, даже и че няма да остане до края. Имаше такъв случай с предател от втория британски сезон и там така изглеждаше, а друго стана. Обратното също е вярно и трябва да се следи - в ирландския последните останали към края дали изобщо имаха синхрони в първите 4-5 епизода, почти не.

По въпроса за писмото преди закуска - не съм чувал всички да го получават. Бивш участник в чужд сезон е разказвал друга история: след пристигане с колите ги настаняват в чакалня, после ги разделят на малки групи и ги пускат на закуска, а един го водят в стаята за синхрони където получава писмото, че е убит. То се вижда особено ясно в британските сезони, още като отворят вратата и видят писмо на стола, знаят какво е написано и имат реакции преди да седнат. Т.е. другите нямат писма.

Някой пита за препоръки за чужди сезони - много е субективно, всеки харесва различни версии. За мен интересни са трети и първи британски (в този ред), втори новозеландски, ирландския.

# 278
Къде гледате ирландския и другите чуждестранни епизоди? В youtube гледам само някакви кратки клипчета..

# 279
  • София
Това предаване наистина стана шоуто на Бачора Simple Smile Силно се надявам да изгърми този селски тарикат, не мога да го гледам. Не е толкова добър, издава си се и още как, най-вече като подценява останалите. На втори пореден съвет се държи по един и същи начин "аз насочих другите срещу теб, но ти ме разчувства, бля-бля-бля, няма да гласувам срещу теб". Това не може никой да не го е забелязал. Надеждата ми е в Оля. Не я знам от преди предаването, но има проблясъци. Много ме изкефи как дръпна Бачора и си личеше, че той очаква щита, но не позна. Даже се опитваше да разбере на кого го е дала - пак греда. Браво, Оля.
Залагам, че всичките трима предатели, които гледаме, ще изгърмят преди финала и някой нов ще спечели. Под нов имам предвид влезлите вчера. Нашите продукции много обичат такъв сценарий.

# 280
  • София
Не знам, може би аз си въобразявам, но имам чувството, че имат някакви предарителни уговорки някои с него, дали за пари, дали за реклама, каква друга причина може да има да вървят така по него.

# 281
Къде гледате ирландския и другите чуждестранни епизоди? В youtube гледам само някакви кратки клипчета..

Има линк на първата страница, в първия пост.

# 282
Това предаване наистина стана шоуто на Бачора Simple Smile Силно се надявам да изгърми този селски тарикат, не мога да го гледам. Не е толкова добър, издава си се и още как, най-вече като подценява останалите. На втори пореден съвет се държи по един и същи начин "аз насочих другите срещу теб, но ти ме разчувства,

Докосна!    Laughing

# 283
Разцъквах си из ФБ. Мира с анонс към Маските падат с Деси Стоянова.

# 284
И аз нямам спомени да се изпращат писма до оцелели. Даже мислех че е наша иновация. Може и да има но със сигурност не е масова практика.

Забравих да отговоря -> не го излъчват никъде, както не излъчват "викат ме на синхрон" , част от процеса е, а не от предаването.
Но в Надкаст твърдят, че е масова практика навсякъде, причните ги споменах.  
При нас се е наложило да го излъчат иначе няма да стане ясно, защо паднаха подозрения от Неве.

На мен ми е странно защо го изиграха така все едно писмото го получи само вторият обсъждан за убийство? Участниците на този етап не са знаели за съществуването на тези писма, с цел да видят реакциите им? А са им казали вече от втори ден, че всъщност на случаен принцип няколко човека ще ги получават? Иначе идеята няколко човека да получават писма, за да се хване реакцията на убития, е доста добра, доста нови неща научаваме за предаването благодарение на българското издание, което много ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт