🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 14 043
  • 341
  •   15
Отговори
# 285
Жалко, че участва Даниел, а не Атанас Бачорски. Даниел от мерак да се покаже навсякъде и всичките си магарии да покаже само ми заприлича съвсем на Бай Ганьо. Не предател, нито злодея на сезона, а един лаком ганьовец.

# 286
И аз нямам спомени да се изпращат писма до оцелели. Даже мислех че е наша иновация. Може и да има но със сигурност не е масова практика.

Забравих да отговоря -> не го излъчват никъде, както не излъчват "викат ме на синхрон" , част от процеса е, а не от предаването.
Но в Надкаст твърдят, че е масова практика навсякъде, причните ги споменах.  
При нас се е наложило да го излъчат иначе няма да стане ясно, защо паднаха подозрения от Неве.

Заглавията на епизодите 1 § 3 са думи на Неве. Епизод 2 "Браво, предатели, браво!" е на Мирелка.
Благодаря за пояснението, но ние коментираме излъченото, а какво става зад кадър можем само да гадаем и спекулираме - сигурно в някои версии е така, в следващия пост пък се цитира друг бивш участник който разказал че сутрин ги събирали във фоайето и пускали на групи като само убития викат в специалната стая и той вече си знаел защо. Вероятно има различни практики и механизми, но почти никъде не се излъчва нито самото получаване на писмо от оцелял, нито дискусии между участниците на тази тема след това

# 287
  • София
Голяма ''мистерия'' с тези писма, но ми се подреди картинката.
То аз писах и по време на епизода. Може да ми прегледате градацията на мненията в тази насока.
Та, според мен това е един огромен ГАФ на бТВ. И сега се опитват да го заметат под килима със своя официоз, Надкаст. Лошо няма, но малко уважение към интелекта на Бг мама, моля. Ние тук доматите не ги ядем с колците.

Туджарка, не знам за Индия, по-скоро са ти снесли инфото от бТВ и са ти казали, импровизирай там нещо. 😛😎

Как така изведнъж тези писма ей така ще изчезнат? Замислете се. Как? Ами много просто. Гаф на продуцентите, които осъзнават огромната си грешка и режат всичко от монтажа за първите епизоди след гафа с Глория и Неве. И това ей така увисва в сюжета без последствие. Не се обсъжда занапред изобщо, защото са забранили на участниците да обсъждат тези писма. Все едно несъществуват. Тера инкогнита.
Може би тези, които държат правата са разбрали и са им стъпили на главите или те самите са осъзнали какъв гаф са направили, а това шоу има много строга библия. Но не се учудвам, че най-заблудената цивилка Глория се разпищя, че има писмо. Grinning Просто трябваше да си предупредят участниците в началото, а не да се опитват да създадат съдържание от това.
Ей, велики сме! Направихме първи сезон и разкрихме нещо, което се пази в тайна от зрителите по цял свят. 😀
А именно -> абсолютно всички участници до един получават писмо на столчето до тях, че не са убити. Само че това не се показва и не влиза в сторилайна. Това се прави само и единствено с целта, да ги стресират допълнително и да го има шок елементът на неочакваното - какво пише в писмото. Че ти се е разминало или че си убит. Така и реакцията след това ще им е по-истинска. И до там. Нищо повече от това.
Следователно и Неве не е излъгала изобщо, а си е казала истината. За това и позна всичко така детайлно. Просто не е излъгала. Няма сюжет с тези писма. Те не играят роля. Те са само за да плашат участниците. Иначе ако писмо получава само убития, то той още като го види ще знае, че е убит. Друго си е да отвориш писмото и да не знаеш какво ще пише в него (е, освен ако нямаш щит). Дори и предателите получават такива писма. Абсолютно всички участници.
Реално казаното в Надкаст е вярно, но според мен на Туджаров са му подшушнали от бТВ. Никаква Индия няма тук. Или Цецо или Рачо.
Толкоз.

# 288
  • España
Ами….не знам какво стана с писмата , но си мисля, че Неве можеше да извади още дивиденти от този сюжет , разсъждавайки пред другите в посока : “Ахааааа…. значи на конклава предателите са набелязали трима за убиване , които получават писма : двама са спасени, а единият си отива! Значи , аз и Глория сме били другите потенциални жертви !”. Нещо в този дух ….така има шанс да отмести подозренията от себе си на този етап .

# 289
Да и аз мисля, че не е излъгала Неве, защото на синхрон каза, че хората са видяли, че не лъже!
И съм сългасна, че е гаф, защото участниците ни не са разбрали, че и предател може да получи такова писмо и писмото нищо не доказва (т.е. не им е обяснено добре)

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 12:22 от Одри ♡

# 290
Не мисля че всички получават писма, след Глория и Неве щеше да настъпи верижна реакция, а не да разследват къде и как. Просто гаф, опит да се ъпдейтне формата

# 291
  • София
Не, просто е изрязано и са им казали още тогава да спрат да коментират.

# 292
Diavolo, анализираш с голяма убеденост, но позволи ми да не се съглася. Не мисля, че е вярно. Не мога да твърдя за всички сезони, но в тези, които съм гледал не получават писмо. Внимателно погледни още веднъж британските версии, например третия сезон. При тях има една голяма особеност - има камера насочена към вратата на стаята, от която влизат. Още като отворят вратата и видят, че има поставен плик на стола, веднага им се променя реакцията, даже си казват "ех, убиха ме" преди да седнат. Това е категоричен знак, че не всички получават писма.
Мисля, че само при първото убийство бях гледал някъде още един да получи същото като на Глория писмо, тоест това е инцидентен похват за повече стрес в началото.
Очевидно е, че при нас не получават всички писма - Глория като го каза, другите не гледаха сякаш са "да, бе, и ние също", нищо изрязано няма в тези кадри. Няма смисъл да търсим тайни и продуцентски гафове, някои неща се виждат добре и от екрана.

# 293
И защо предателите ще получават писмо, това няма никакъв смисъл?

# 294
  • София
Бях помолил нейде из темата, ето че Сони ги е сложила - лявата (понеже е повече "анфас") си е подходяща.
Играта на цивилките досега - снимка

Много по-добра е даже от тази:
Скрит текст:

# 295
Аз също мисля, че Дяволо не е на прав път. Просто Неве излъга. Синхроните не ги ли правят в същата стая? Колко му е на Неве да направи описание на стаята.

# 296
И защо предателите ще получават писмо, това няма никакъв смисъл?

За да не стане ясно по писмата кой е предател ....

# 297
  • София
Добре, няма смисъл да споря.
Това е моето мнение и съм абсолютно сигурен.
То реално и в Надкаст го казаха, ако не вярвате на мен, чуйте ги тях.
Демидж контрол. Само че е напълно безсмислен, защото така както се чудехме как така изчезнаха от сюжета, така бързо щяхме и да ги забравим. Не е станало нещо кой знае какво. Излишно разлаяха кучетата.
За мен този въпрос е приключил и забравям за писмата, защото никога повече няма да ги чуем/видим.
Но гафа си е гаф.

# 298
За мен това от Надкаст най-много нареди парченцата с пъзела. Дори си мисля, че Неве наистина е получила такова писмо, защото не обърка нито един от детайлите.
На случаен принцип писмо са получили Глория и Неве, обсъдиха ги (може и други да е имало, но не е било важно за сюжета и не е влязло в монтажа). Във втори епизод са други, но няма смисъл да го обсъждат или поне да ни го показват, защото вече всички чуха какво пише в тези писма и не е знак за нищо.
Предвид, че на епизод се случват толкова много неща сериозно ли очаквате да ни показват някакви безсмислени писма?

# 299
Скрит текст:
Голяма ''мистерия'' с тези писма, но ми се подреди картинката.
То аз писах и по време на епизода. Може да ми прегледате градацията на мненията в тази насока.
Та, според мен това е един огромен ГАФ на бТВ. И сега се опитват да го заметат под килима със своя официоз, Надкаст. Лошо няма, но малко уважение към интелекта на Бг мама, моля. Ние тук доматите не ги ядем с колците.

Туджарка, не знам за Индия, по-скоро са ти снесли инфото от бТВ и са ти казали, импровизирай там нещо. 😛😎

Как така изведнъж тези писма ей така ще изчезнат? Замислете се. Как? Ами много просто. Гаф на продуцентите, които осъзнават огромната си грешка и режат всичко от монтажа за първите епизоди след гафа с Глория и Неве. И това ей така увисва в сюжета без последствие. Не се обсъжда занапред изобщо, защото са забранили на участниците да обсъждат тези писма. Все едно несъществуват. Тера инкогнита.
Може би тези, които държат правата са разбрали и са им стъпили на главите или те самите са осъзнали какъв гаф са направили, а това шоу има много строга библия. Но не се учудвам, че най-заблудената цивилка Глория се разпищя, че има писмо. Grinning Просто трябваше да си предупредят участниците в началото, а не да се опитват да създадат съдържание от това.
Ей, велики сме! Направихме първи сезон и разкрихме нещо, което се пази в тайна от зрителите по цял свят. 😀
А именно -> абсолютно всички участници до един получават писмо на столчето до тях, че не са убити. Само че това не се показва и не влиза в сторилайна. Това се прави само и единствено с целта, да ги стресират допълнително и да го има шок елементът на неочакваното - какво пише в писмото. Че ти се е разминало или че си убит. Така и реакцията след това ще им е по-истинска. И до там. Нищо повече от това.
Следователно и Неве не е излъгала изобщо, а си е казала истината.
Скрит текст:
За това и позна всичко така детайлно. Просто не е излъгала. Няма сюжет с тези писма. Те не играят роля. Те са само за да плашат участниците. Иначе ако писмо получава само убития, то той още като го види ще знае, че е убит. Друго си е да отвориш писмото и да не знаеш какво ще пише в него (е, освен ако нямаш щит). Дори и предателите получават такива писма. Абсолютно всички участници.
Реално казаното в Надкаст е вярно, но според мен на Туджаров са му подшушнали от бТВ. Никаква Индия няма тук. Или Цецо или Рачо.
Толкоз.

Все още не съм гледала Надкаст, мисля за това, което си написал, но не ми звучи вероятно. Преди закуска всички получават писма, правилно ли разбирам? Обаче останалите участници не бяха ли изненадани, че Глория (и Неве) са получили писма или аз нещо не помня правилно, хм... Не виждам логика да е пращат писма на предателите, може просто да им се покаже стаята и писмото, останалото е излишно.
Да не би да имаме писмо гейт Simple Smile Трябва да се изясни този въпрос от участниците и/или продукцията.

Общи условия

Активация на акаунт