🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 28 344
  • 472
  •   1
Отговори
# 60
Бачорски си мисли, че играе в собственото си риалити, дано тази вечер светнат лампичките на някои или Георги  го издъни с Неве и го предадът,но силно се съмнявам.
Искам Коджабашев да се върне.

Мда, доста е влезнал във филма.

# 61
Бачорски яко е яхнал метлата, ама от високо най-хубаво се пада.

# 62
  • София
И никой не се усеща и не му вдига мерника?!? Бачорски си плете добре обаче - собствената кошница. Но не ми е приятен. (Дали ще го гледаме и в "Моята кухня" - по инерция? Simple Smile)

# 63
  • На морето!
Големи са шматки, ще освободят Диляна, която абсолютно никаква работа няма да свърши.

# 64
Той Бачорски новият Карамазов го раздава. Все той да каже, той е водещ, палач, приятел, любим и никой, никой не го подозира.
Антоне, г-н Стефанов, моля ви се, вие да, нали?!

Може да не свърши, но е красива. А Оля е лелка.

# 65
  • Stockholm
Аз по време на рекламите искам да ви уведомя, че Владо Карамазов е най- атрактивният водещ, абе направо Мистър Трейтърс, сравнявайки го с водещите от всички други държави Blue Heart

# 66
Аз пък искам Оля да влезе и да вдигне нивото. Тя поне ще разсъждава. Тия са много кухи лейки. Жалко, че не слушат Владо, а Бачорски

# 67
Диляна би била женската версия на Тино. Joy

# 68
А да и тя е пропуснала онзи важния оборот в раздаването.

# 69
Добре, нормално ли е никой да не го подозира Бачорски? Защото на мен ми е странно, той е доста натрапчив и определено си е съмнителен.

# 70
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Oсвободиха Коджебашев и друго не ме интересува. Точно той е за такъв тип стратегически игри.
Ако трябва да избирам Оля или Диляна, предпочитам Оля,защото вече имаме образа красива,наивна участничка в лицето на Мирела.

Интересна игра.

# 71
Диляна ми е по-симпатична, ама… какво да се прави

# 72
УРА Оля! И Диляна ме кефи, но за такава игра предпочитам си Оля!

Добре, нормално ли е никой да не го подозира Бачорски? Защото на мен ми е странно, той е доста натрапчив и определено си е съмнителен.
Сигурно го подозират

# 73
Доста драматично...
Оля и Диляна с 1 монета разлика???
От двете май по-добре че Оля ще е вътре...за Георги беше ясно.
За Диляна ме е яд, щеше да е интересно да е вътре!

Уфф, и двамата ще са Праведни, поне единия да беше Предател!

# 74
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много добро решение взеха да освободят Коджабашев и Оля, Диляна за мен няма капацитета и уменията да я играе тази игра.

Общи условия

Активация на акаунт