🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 19 472
  • 426
  •   14
Отговори
# 75
Доволна съм, че се завърнаха Оля и Георги. Гледат ми се сериозни стратегически играчи, а не красиви, мили девойки.

# 76

Антоне, г-н Стефанов, моля ви се, вие да, нали?!

Ко речи?! Ко?

# 77
Ако досега беше хванат предател, един от двамата можеше да влезе като предател. На този етап не виждам причина другите да имат подозрения към новите.

# 78
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Владо се е взел за някакъв самоназначен класен ръководител, много ми е нелеп.

# 79
Владо като е изключително покрусен да си заминава, дразнещ ми е.

# 80
И мен ме дразни тук този мъж.

# 81
Владо като е изключително покрусен да си заминава, дразнещ ми е.

Дразнещ е, но всъщност се оказа прав. Тактиката им беше грешна. Добре че продукцията се смили и им пусна и вторият човек.

# 82
  • София
Жалко за красивата Диляна. 😢
Макар Оля да е по-интересна за играта.

Защо се съмняват в Гъмов, след като влезе последен на закуска? Това не трябва ли да е жокер, че предателите са се съмнявали в него за убийство???

# 83
Не може ли Жорката да се обедини с Невена и да изхвърлят Бачора? Joy

# 84
Бачорски да го гонят.

Аз обичам злодеи, ама тоя е пълен комплексар, никаква харизма.
Жорката ме радва.

# 85
  • София
- Оля е по-полезна за играта, което не пречи да е лелка (възпитание ми пречи пък на мен да продължа по-саркастично);
- магьосника! къде ти е акълът, бре? влиза една, сяда ти в колата и ти просиш щит - при това НЕ за себе си, а за друг (партньори детективи сте се водели), Фал;
- ако Бачорката понапъне - точно Гъмов ще е следващият отровен и като Невето се репчи, ще плъзне и нея по списък (а другите бая ще се маят защо?)

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 22:09 от EmBrother

# 86
Бачора нещо се опитва да манипулира Жоро ли? 😂😂😂 Опитва се да обработва грешния човек. Жоро може да е малък, но се е доказал като изключителен играч и стратег.

# 87
Георги не осъзнава ли, че както Бачорски го уговаря да махнат Невена, така после ще действа да махнат и самия него? Абсолютно не трябва да поддава.

# 88
Бачорски да ходи в Ергенът 5. Там ще е слънцето, краля и всичко най... не тук.

# 89
  • София
Георги не трябваше да е така директен с Бачорски, че е тук да спечели на всяка цена.
Защото сега ще си сложи сам мишената на гърба. Бачорски видя себе си в него... Ама в по-софт вариант.

Общи условия

Активация на акаунт