🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 17 135
  • 375
  •   5
Отговори
# 90
Георги не осъзнава ли, че както Бачорски го уговаря да махнат Невена, така после ще действа да махнат и самия него? Абсолютно не трябва да поддава.
Няма да поддаде, той мисли много трезво и няколко хода напред.

# 91
  • София
А още по-ценно за двамката "нововлезли" е, че свободни от всякакви стрессове - ще могат да наблюдават останалите! Това е мн.важен коз за мен.

Хаа!? Хвърли ли бомба на масата Владо Николов? Но почнаха рекламите. Вот за Бачорски - вот За или вот, че Е какъв? (И Владо не е за тази игра.)

Последна редакция: вт, 23 сеп 2025, 21:07 от EmBrother

# 92
Според мен Жоро е наясно, че Бачорски ще иска да намаже и неговите ски. Искам да видя как ще му противодейства.

# 93
  • София
И защо никой не коментира, че няма писмо този път.
Дори не се спомена думата писмо в епизода?! 😮

# 94
Според мен Жоро е наясно, че Бачорски ще иска да намаже и неговите ски. Искам да видя как ще му противодейства.
Жорката е мислещ!

# 95
  • София
Подведоха ни с промото.
Буря в чаша вода с Невето. Бачорски не очакваше Георги да реагира така остро и се отказа. Иначе е прав Георги, че да се хвърли предател още на втората вечер е твърде рано.

# 96
Айде, Владо каза Бачорски, той е следващия убит.

# 97
  • София
Май каза 'вот на доверие'
Т.е. обратното.

# 98
О не, това е публично, да не е луд?!

# 99
  • Stockholm
Каквото и да е, Жорката победи в спора с Бачорски, и то не за пръв път. Ясно му е, че няма да има прошка и за него, но прояви характер. Може би ще пробва да привлече Коджабашев в коалиция, но и това е нож с две остриета. Аз ако не знаех кой е предател, най-съмнителен ми е Гъмов, така че ги разбирам.

# 100
О не, това е публично, да не е луд?!
Той обезглавява всеки, който се усъмни в него, защитава се, чисти си пътя до наградата.

# 101
  • София
Браво на Жорката, че не се страхува да играе срещу силни играчи и пълнеше колбата на Коджабашев! Също така беше абсолютно прав, че Бачорски в стремежа си да разсее подозренията от себе си, с това хвърляне на имена в пространството нонстоп, прави точно обратното - много се набива на очи.
Неприятно впечатление ми направи и как Бачора обяви Георги за безскрупулен, при положение, че той самият каза, че ако е с брат си в предаването, първо него ще изгърми.

Страшно глупаво си изиграха играта всички. Прав беше Владо, че не мислят изобщо. Хубаво, че пуснаха и втори човек, но пари не успяха да прибавят. Ако продължават да са така безмозъчни, накрая финалистите ще се борят за едни 60-70 хиляди макс.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 00:07 от Reinа

# 102
  • София
Той Бачорски го гласи Владо от ден 1. Grinning

# 103
Какъв неприязън има само между Бачора и Неве, не е истина. 😬

# 104
Проверка доколко Владо Николов е лидер!

Общи условия

Активация на акаунт