🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 10 110
  • 284
  •   17
Отговори
# 195
  • София
Според мен ще дадат обсъждането на предателите. Просто спряха дотук с конклава и в началото на епизод 4 би трябвало да ни го дадат.
А може наистина и директно да ни покажат убития и чак след това да ни дадат ретроспекция какво са обсъждали.

# 196
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен не ми харесва накъде отива играта.
Още на еп 3 установявам как правят winner edit (само мои догатки,разбира се) на Бачорски и го представят като супер умният,знаещият и можещият участник,който коли и беси.
Не ви ли прави впечатление от монтажа на целия епизод как всичко се върти около него като главен герой,а другите - някакви си там статисти,които да запълват времето. Дори тези играчи,които се аргументират и има голям резон в думите им,са показани между другото.
АМ например знае играта,разчита я,я реално да дават нещо от нея? 1 минута на епизод евентуално.
И други играчи са в нейната лодка с по 1 минута монтаж,докато при Бачорски,то разговори,то игри,то синхрон след синхрон.
Ако Бачорски изглезе победителя,значи да знаете,че съм права. От еп 3..
Ако съм в грешка, то ще обявя на общослушание ,че съм най-скапаната нефокустничка в Република България.

Не знам,загубвам интерес,защото още отсега ги преценям накъде ни водят нас,зрителите. Аматьори.
Изгледала съм 6-7 интернационални сезона,такъв фокус около един играч не е имало.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 08:31 от Adoralova

# 197
Това, че не дадоха обсъждане на убийство в конклава ме навежда на мисълта че следващото убийство няма да е обичайно, т.е. примерно Карамазов ще влезе при предателите и ще им съобщи,  че трябва да номинират трима (може и измежду тях) от които след това да убият един а останалите ще трябва да познаят кой е той (има такива епизоди в чужди продукции).
Но все повече се убеждавам, че всичко се развива по предварително написан сценарий:
1.Елиминират се най-безличните, а най-шумните и дразнещите (Бачорски, Даяна, Искра..)но които правят шоуто минават между капките.
2. Забелязват и обсъждат всякакви незначителни детайли - кой отпил вода, отвърнал си очите, употребил първо вместо трето лице но така и никой никога в никоя продукция(поне които съм гледал, а те не са малко) не забелязва  очевадния факт, че заради съспенса последният влязъл никога  не е предател - Гъмов пак отнесе няколко гласа на вятъра.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 02:17 от spidrer

# 198
Мога да си представя Бачорски да се добута до финал, благодарение на коалицията си, но да го оставят да стигне до парите не мога да си представя, че някой там би го допуснал. Само някаква лична изгода от реалния живот би ми обяснило да му пуснат победата.

# 199
Като гледам промото , май Жоро предателя ще изгърми другия епизод. Аз го харесвам него най- много от тримата предатели. Въпреки ,че не съм го гледала в други предавания.
Бачорски , започна да играе мръсно , нещо започва да не ме кефи , а съм му фен попринцип ,но много мръсно започва да играе и то според мен на липна основа.
Неве ми е странна , още не мога да я разбера, много театралничи , според мен.
Интересно , какво ще стане в следващия епизод.
Новия дето влезе днес , според мен е много умен, ще се адаптира бързо и ще започне да забелязва много неща , според мен той ще е от лидерите и ще хване някой предател. И него не съм го гледала в други предавания.

Ако Даяна е мишена следващия епизод ,ще е много тъпо , защото ще е на личностна база, то си и личи , че просто е дразнеща и не е предател .
И двете ми съгражданки са леко дразнещи (Даяна и Искра) , което ме разочарова, ако бяха от борчетата в предаването щях да ги подкрепям, защото сме си от един град. Ама много дразнещи ,за момента не виждам хубави черти , за които да се хвана и да ги подкрепя. .

# 200
Да и мен ме дразни това, аз искам да видя другите, как мислят и разсъждават, а не да слушам само “котенца, бесене, колене, обувам обувките на еди си кой” дано се поправят с монтажа и да виждаме повече от праведните.

# 201
  • На брега на реката
Lizi:) Simple Smile, от къде са Искра и Даяна?

# 202
На мен не ми харесва накъде отива играта.
Още на еп 3 установявам как правят winner edit (само мои догатки,разбира се) на Бачорски и го представят като супер умният,знаещият и можещият участник,който коли и беси.
Не ви ли прави впечатление от монтажа на целия епизод как всичко се върти около него като главен герой,а другите - някакви си там статисти,които да запълват времето. Дори тези играчи,които се аргументират и има голям резон в думите им,са показани между другото.
АМ например знае играта,разчита я,я реално да дават нещо от нея? 1 минута на епизод евентуално.
И други играчи са в нейната лодка с по 1 минута монтаж,докато при Бачорски,то разговори,то игри,то синхрон след синхрон.
Ако Бачорски изглезе победителя,значи да знаете,че съм права. От еп 3..
Ако съм в грешка, то ще обявя на общослушание ,че съм на скапаната нефокустничка в Република България.

Не знам,загубвам интерес,защото още отсега ги преценям накъде ни водят нас,зрителите. Аматьори.
Изгледала съм 6-7 интернационални сезона,такъв фокус около един играч не е имало.

Съгласна съм. Нещо целият епизод гледахме как нещата се въртят около Бачорски и не ми допада изобщо.

# 203
  • София
Мен също в този епизод това ме отблъсна, стана си one man show на Бачорски, отврат.
Аз изобщо не смятам, че той е добър играч, не съм видяла досега някой чуден ход от него, на масите се държи абсолютно неадекватно, съвсем права беше Неве на конклава.
Пък да говори колко е отвратен, че Жорето иска да победи на всяка цена и да обяснява как това не е неговото, след като предишния ден обясни, че ще думне и брат и жена, ако са в играта, направо се изхилих с глас. В смисъл, пред зрителите говориш все пак, ние поне за ден-два назад имаме памет и спомени. Joy
Играта му на Бачорски е - вижте колко съм интересен, непредвидим и луд. В никакъв случай не е стратегическа, както е в неговата глава.

Голямо браво на Оля, че устоя на атаката му да каже на кой е дала щита.

# 204
  • Бургас
Adoralova, и аз мисля като теб и за съжаление мисля, че ще си права и че Бачорски ще бъде победител. То синхорни, то стратегии, то го изкарват най-умния и най-големия стратег.
Не мога да разбера тези хора вътре, подмазват ли му се или ги е страх от него?

# 205
И аз съм на мнение, че май Бачорски получава монтаж на победителя. Хем сякаш е прекалено рано за това, хем се сещам, че и Зоран от вече многократно коментирания сезон на Сървайвър: Скрития Идол също получи абсолютно същия монтаж в идентична ранна фаза на сезона. Зоран не беше чак такъв селски тарикат, но пак монтажът го изкарваше най-умният, най-хитрият, най-дейният още от първата минута, а другите поддържащи герои в неговия сезон, както се получава и сега.

Самият Бачорски може поне да си затвори плювалника, защото ако ме питате, тоя коментар дето го е изтупал във фейсбук страницата на предаването си е откровен спойлер, което ме навява на мисъл, че не може да е чак толкова умен. Може да не казва конкретно какво ще се случи, но няма никакво съмнение, че скоро няма да бъде изритан, щом директно ни казва, че тепърва започвала играта му. Поне да имаше оправданието, че го е написал на собствената си страница, но това да го изсереш на коментар в страницата на предаването е пълно малоумие.

# 206
  • София
Без да харесвам Бачорски, не мога да отрека, че му отива тази роля. Странно ми е как Коджабашев (ура, че влезе) не го надуши. И по принцип, че досега никой не му е сложил мишена. Може би и аз не знам как точно е правилно да се играе тази игра.
Нещо не ми е ясно - как ще "сготвят" Неве? Нали се зарекоха в началото, че се пазят и не се издават. Или нещо не съм разбрала.

# 207
Adoralova, и аз мисля като теб и за съжаление мисля, че ще си права и че Бачорски ще бъде победител. То синхорни, то стратегии, то го изкарват най-умния и най-големия стратег.
Не мога да разбера тези хора вътре, подмазват ли му се или ги е страх от него?
И двете. Бачорски е наистина голям инфлуенсър и момичетата примерно биха имали голяма изгода от близки контакти с него. Сторитата му се гледат ежедневно от над половин милион души, а профила от над 60 мл. за 30 дни, а може и много повече.
Той показава статистики постоянно. Снимка с някого от останалите в негов профил ще им донесе последователи моментално и оттам възможности за реклама.
Аз също смятам, че го бутат към победител.
Жорката се прецака жестоко като му сподели, че иска да спечели. Направо си сложи примката. Мислех го за по- умен, но младостта си казва думата и не удържа да се похвали. Е Котенцето, само чака такива похвали. Как някой ще иска пред него победата, той брат си и жена си ще обуе още първи епизод, та Жори?!
Нещо ако Коджабашев го спъне?

# 208
Със всеки епизод Неве ми става все по-антипатипна. Много злобно през повечето време, като я даде камерата- усмихва се насила...
И за пореден път се издаде - не бяха влезли само Гъмов и Силвия. И тя "ауууи, Силвето в няма " . Без да я пита никой. Как не я засече Глория, толкова е наблюдателна.
Радвам се че махнаха Силвия, абсолютна пешка. Много ми бяха дразнещи нейните синхрони, може би защото и в живота не харесвам такива хора , които са мега инфантилни, всичко приемам лично, навътре. Все жертви. И сега " аз ще си остана такава и в живота, наивна, мрън мрън".

# 209
  • София
Eто ви една друга гледна точка:
Бачорски ще е следващият отстрелян 😉
Дават прекалено много него. Както Силвето…
Вече се усещат - и за билярда, и за говоренето.
Антон и Ева сякаш се отдръпнаха, но не значи, че не внимават, но гледат да нв се набиват на очи. Както и АМ - много добре се представя досега.
Владо май влиза в час. Жалко, че другите не го слушат или по-добре 😂
Симпатизирам на Неве и Жорката като предатели, Ева и Мая пт праведните, а от новите - Коджабашев 😉/ Яд ме е за Диляна - доста е умна и за разлика от общото мнение, мисля, че ставаше за играта/.

Общи условия

Активация на акаунт