🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 8 579
  • 261
  •   47
Отговори
# 225
Добре де, ама сега като го вкараха тия двамата е ясно, че те не са предатели, защото предателите вече са избрани. И на някой мнението, че Мирела е номинирала Боби, а Боби Мирела става ясно, че и те не са предатели и така 4ма стават абсолютно ясни, че не са предатели

Също така не ми стана ясно ще се избере ли още предател? Защото какво става ако сега ги надушат и ги изгонят следващите три пъти? Кой ще се събира на конклава?

Повтарям се от вчера Blush, но няма гаранция, че новите влизат като праведни. Въпреки това, ако беше изгонен предател, шансът един от новите да влезе като предател щеше да бъде по-голям.
Още е рано, но на по-късен етап е много често да се захапят предател срещу предател на кръглата маса. И когато единият е изгонен и признае, че е предател, тогава много праведни започват да се усъмняват в другия. Така че и тук изобщо не може да бъде гаранция, че Боби и Мирела са праведни.
Другото вече е писано, но ще обясня. Ако бъде изгонен предател на кръглата маса и останалите предатели са повече от 1, тогава на конклава имат възможност или да убият както обичайно, или този път да вербуват един от праведните да се присъедини към предателите. Праведният получава анонимно писмо и без да знае кои са предателите, може да реши да се присъедини или да откаже. Ако е останал само 1 предател, задължително трябва да вербува, като този път предателят се разкрива пред избрания праведен и му заявява, че или трябва да се присъедини към него, или трябва бъде убит, тъй като вече знае, че е предател.

# 226
Бачорски почна да се държи арогантно и като слон в стъкларски магазин. Толкова напорист и нападателен, че силно се надявам това да му изиграе много лоша шега, да се обърне срещу него.
Но като гледам, другите са или наплашени от него, или направо слепи за всички червени флагове около него.

Надявам се просто да се правят на умрели лисици и да си траят засега, а не да са чак толкоз заспали.

Дано Жорката не го отнесе, че с тия откровения при билярда, Бачорски много му вдигна мерника.
Ще ме е яд, ако замине. Той ми е много интересен за гледане.

Супер много се радвам за Георги от ОСГ. Залагам на него, дано не ме подведе Grinning
Очаквам силна игра.

# 227
  • Другата България
Без да съм гледала чужди формати, ако бях аз изобщо не бих се правила на “умряла лисица“, напротив - директно бих отстреляла силните играчи, които са заплаха и трудно манипулируеми, защото “стадото“ по принцип се води по-лесно. Това относно Бачорски, сега буквално той е “овчарят“, а хора, които могат да го разобличат....дремят.

Относно уинър едита му, същото си го помислих, заради монтажа до момента - основно гледаме него.
Но пък от друга страна не искам да вярвам, че толкова явно ще ни наврат победителя в очите още от самото начало. Напротив - повече ми се ще това да е съвсем целенасочено, нещо като “хитрата сврака с двата крака“, тоест - да се намери човек, който да го бутне. Много се надявам това да е Невена, за момента надеждите ми за Жорката се изпариха, но Невена, ако се завърти около Гъмов, с когото са си дружки, може да се получат нещата.
Или който и да е друг от мислещите дотук, за съжаление не са много.....

Последна редакция: ср, 24 сеп 2025, 12:01 от Merri_An

# 228
Колкото и да не харесвам Бачорски, очаквах къде къде по-добра игра от него. Супер пренавит ми е, абсолютен селски тарикат и страшен подмазвач. Посочва Гъмов като предател, обаче задължително да му погали егото, отделно като говореше с Георги, как пак извъртя "ама аз съм много искрен, бля, бля, мислех да те изпържим с Неве, ама вече те харесвам", въобще не харесвам такива хора, въпреки че е игра, можеш да си брилянтен предател и без такива лицемерни, подмазвачески истории. Играта е още в началото и той иска да гонят Неве?! Добре, че Георги не се съгласи, но Бачорски си го нарочи. Май, май мислеше, че Георги ще му е като пионка, която да си манипулира и да не трябва да се съобразява с него, но не уцели. Общо взето напълно съм съгласна с всеобщото мнение за Барочски и лошата му игра.
Неве се издъни в началото, но очаквах, че ще има повече последствия. Мислех, че всяка сутрин един ще получава писмо, че е спасен и щеше да е много, много подозрително щом първата сутрин двама са получили, защото следващите сутрини е само един. Ще видим дали следващит сутрини ще има отново такова писмо, но ако има, дано на някой му светне лампичката защо първата сутрин са получили двама. Но ако трябва да избирам, сто пъти избирам Неве пред Бачорски.

# 229
Бачорски явно иска да го играе неориентиран и нямащ реална представа кои са предателите, както и ако някой бъде изгонен на кръглата маса и съответно е праведен, на неговата съвест да е чиста. Но втория път беше в повече, дано не му изиграе лоша шега.
Жалко, че Неве остана. Когато и да си ходи, все ще е късно.
Трябваше да убият Владо, ето че вече започва да номинира Бачорски.
Предателите рано-рано се запукаха, динамиката помежду им е по-интересна, отколкото нелепите предположения и догадки на останалите.
Хубаво е че Георги и Оля се завърнаха, имам надежди те да са от хората с по-правилна мисловна дейност.

# 230
  • София
Аз очкавах да се държи като праведен и да преговаря с нея за щит.
Супер се издава.
Аз също очаквах да направи това, обаче... Така хем щеше да хвърли успешно прах в очите на тези, които бяха около него, хем щеше да изгърми единия щит, ако му го беше дала Оля. Но както казах, много самонадеяно играе и вече изобщо не си прави труда да заблуждава, че е праведен. Rolling Eyes
За съжаление си мисля, че тези, които го подозират, няма да го гласуват точно заради облагите, които биха извлекли да са около него след предаването. Дано греша, де!

Много силно начало за Коджабашев, радвам се, че влезе. От праведните засега харесвам него, Ева, АМ, Мая, Антон, може би Глория.
АМ показа в другито предаване, че има някой на горния етаж, така че очаквам да се развихри. Тя милата още в "Ергенът" се опитваше да играе стратегически, просто там не беше мястото за това. Grinning

# 231
От Видин , мъжа на Искра държи хотел на центъра , точно до домът ми , ,, Старият град ,, се казва хотела.

Lizi:) Simple Smile, от къде са Искра и Даяна?

# 232
Не знам как Бачорски стана такъв лидер сред участниците, че да се допитват всички до него. Сигурно го считат да мъдър, защото често сипе мотивиращи общи приказки за любов и кариера в социалните мрежи. Иначе държанието му е доста нахакано, надменно, откровено злобен, нападателен и безцеремонен е най-вече към Невена, но пък и какво да се очаква от човек, станал известен с това, че изневерява на бременната си жена.

# 233
Бачорски си иска точно пионки за предатели, той си го каза на Георги при билярда. Да отстранят Неве и на нейно място да си изберат някой послушко.

Аз също харесвам Анна-Мария, Мая, Ева. Глория в началото повече мисъл и логика показа, но после нещо се загуби. Или е от монтажа, не знам.

# 234
Над и Аут -кастите са на лице:

# 235
  • На брега на реката
От Видин , мъжа на Искра държи хотел на центъра , точно до домът ми , ,, Старият град ,, се казва хотела.

Lizi:) Simple Smile, от къде са Искра и Даяна?

Искра Онцова не е от Видин!
Родом е от село Софрониево, Врачанско  и там е живяла до завършването на 8-ми клас след което, средното си образование завършва във Враца.
По-нататък, не зная.
Тя не е семейна, но има син, които върви по нейните стъпки. Баща му е починал отдавна / това го прочетох в нета вчера/.
Не зная дали има мъж до себе си в момента и дали той е от Видин, но тя категорично не е!

# 236
На мен не ми харесва накъде отива играта.
Още на еп 3 установявам как правят winner edit (само мои догатки,разбира се) на Бачорски и го представят като супер умният,знаещият и можещият участник,който коли и беси.

Ммм, съвсем не значи, че няма да изгърми към средата. Дори е много вероятно.

# 237
Надкаст е (както винаги) много интересен. Имат теория, че Мая подозира Бачорски, но не ни го казва и на синхрон, защото така се чупи концепцията на предаването.
Който е гледал повече други сезони сеща ли се за такъв случай - някой да се досети (правилно или не) за предател, да го споделя на синхрони, но да не го обявява и гласува? На мен всъщност ми се струва супер логично това да се случва, защото ако не повдигнеш "обвиненията" в правилния момент, може ти самия да изгърмиш. Не знам защо Надкаст така мислят и ми се струва, че надценяват Мая.
Според мен тя колкото и да е стратег, в главата ѝ Предателите са "лошите" и тя не допуска, че някой от "групата на готините" може да е "лош".

# 238
Да, често срещана стратегия е някой да се прикрепи към предполагаем предател с идеята той да го пази на конклавите. Аз също мисля че случаят с Мая е точно такъв макар че може би е по-скоро въпрос на интуиция отколкото на логически обосновано убеждение

# 239
Може дори да не знае, точно кой е предател в групичката, ама като види, че оцевляват някак си се сеща, че трябва да има. 

Мен ми хареса в началото Надкаст, че обясниха това с писмата "Браво, ти оцеля". Във всеки един сезон, всеки ден имало такива писма, дават ги на различен борй хора, включително на предатели. Това било за да не знае убития че е убит автоматично, като види писмо и да има натурална реакция.

Общи условия

Активация на акаунт