🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 11 830
  • 323
  •   27
Отговори
# 255
Аз към снощния епизод имам само една забележка. Как така се стигна до изгонване на Тома? Казаха, че се държал подозрително, но реално показаха ли ни такова поведение? Чудя се нещо ли изтървах или е пропуск в монтажа.

След като махнаха маските след избора на предателите дрънкаше, че има нужда от прегръдка или някой да го държи за ръка (по спомен, нещо такова беше), на мен лично ми направи впечатление и то както виждах, че не е предател. После на първата кръгла маса много настървено предположи Боби за предател. Така го видях аз - превъзбуден или нарочно привличащ внимание, не мога да преценя, но и в двете ситуации се чудех защо се държи така объркващо за своите без да е предател. Дори помислих да не е някаква къртица на продукцията, макар че в това предаване едва ли е нужно.
Аз се радвам, че отпадна той, а не Гъмов.

# 256
Накъртва вече Бачорски наистина. Хем ми е безразличен та мен. Не показват разговори на другите, нямат синхрони. Жалко.

Те всички се пазят и не показват нищо. Все едно ги е страх да не се изложат ли не знам. Трети епизод направо ми беше скучен. Особено с това, че само Бачорски дават.

И това, което безкрайно ме дразни - на всяка кръгла маса, което име се каже първо - той е изгонен. Някои от участниците изобщо не знам имат ли 1 минута ефир в разсъждение. Само ги дават на кръглата маса да дават име - в повечето случаи, което са чули в началото на събранието. 😆

Предаването ми харесва, но не и участниците и монтажа.

# 257
  • España
Това:

Оля за завръщането си:

Малко като това :

# 258
След втора седмица съм още по-доволна. Дори у нас става голямо събитие като има епизод, а ММ до сега не е гледал реалити формати и не му харесваше. Този обаче си го гледаме заедно - спорим и предполагаме. Много ми е малко по 2 часа на седмица , но именно малкото епизоди го превърнаха в събитие. Моите впечатления:
Даяна дразни много - досадна, шумна и със самочувствие до небето. В началото я съжалявах, че е някак непозната сред тях, но тя се постара да я запомнят….с лошо. И сега предположенията й бяха крайно нелепи - Силвия предавате?!? Сериозно!!!
Бачорски сте го разкостили, няма да го дъвча и аз. Просто много силно се надявам да не ни насочват към това, че е победител. С този прекрасен каст, това ще е престъпление!
Ех, Владо Николов. Моето голямо разочарование, като дългогодишен волейболен фен ми е много болно за слабото му представяне. За мен той винаги е бил Капитана, но нещо лидерските му качества са дълбоко ръждясали. Как пък един път не успя да го обедини и най-малкото да ги накара да го чуят. Сега нацели много добре с Бачорски, ама някак пак не го отразиха особено. Жалко, имах големи очаквания.
Много се радвам, че вкараха Георги от ОСН100Г. Гледах онзи формат и въпреки леката му шизофрения си остана в съзнанието ми като добър играч. Радвам се, че не е предател, като праведен има повече потенциал. Същото важи и за Оля. Тази хаотична праведна групичка има нужда от свежа мисъл. Нямам търпение за следващата седмица и ако скоро ще гори Предател искам да е Бачорски, че да има шанс да видим и останалите участници.

# 259
Не харесвам, че Бачорски е на всяка манджа мерудия т.е. във всяко предаване се бута, но за мен си е точно за предател. Хлъзга ги яко другите и му играят по свирката поне за сега. Ще го призная обаче, ако влезе и в Ергенът 😃

# 260
Според мен нищо не е нацелил Владо Николов с Бачорски, просто му се издразни, че му провали треньорската тактика и затова гласува за него.

# 261
  • София
Владо Николов просто много е сбъркал формата този път, да се чудиш и на продукцията защо го е избрала. Това не е Фермата все пак. Там някак му се получи.
Не е и ИВ - игрите нито са толкова тежки, нито кой знае колко сложни като правила. Те не са там отбор, че някой да трябва всеки път да ги сплотява (то и е безумно да се очаква след първия ден, когато всеки се съмнява в почти всеки). Не е и Къртицата, че да има саботьор на битките - така че, добри идеи дава до тук за самите битки, но напълно ненужни.
Като зрител много искам да го махнат, ако обаче съм предател ще го пазя докрай. Няма кой да го предложи на масата, а той пази имидж та няма да играе като праведен добре, а изгодно за имидж, и преди финала чак да го махна.
Бачорски и според мен до тук го дават много, не защото е най-умният и добрият стратег, а защото другите за сега предпочитат да си траят. Дали заради пазене на реноме, дали заради яснота каква е играта и се пазят да не влезнат в полезрението на предателите.
Като цяло ми харесва и не само се надявам на още сезони, а ми се иска БТВ - може и да не е в основната им телевизия, но по някой от другите им канали, да излъчат някой друг чужд сезон през зимата и пролетта. Така хем ще им излезе по-евтино, хем ще повишат аудитория евентуално за бъдещ сезон 2.

# 262
  • Другата България
Според мен нищо не е нацелил Владо Николов с Бачорски, просто му се издразни, че му провали треньорската тактика и затова гласува за него.
Той си го каза. Възможно най-тъпия мотив. Нищо не е нацелил.

# 263
Оля не ми е позната от екрана, много соц, много поза, лелче със самочувствие.
 Жалко, че не върнаха Диляна вместо Оля  очаквам да ме дразни с грозни рокли и пластмасови бижута, и с много патос.

# 264
Това за мен е номер 1 предаване в българския ефир евър. Жалко само, че са ни малко калпави праведните, иначе щеше да е жестоко.
В този ред на мисли може ли феновете на формата да препоръчат топ 3 най-интересни сезона от всички англоговорящи такива досега?

Аз мога да препоръчам в тази последователност: Ирландия с1, Австралия с2, САЩ с3, Великобритания с1. Според мен най-прехвален е Великобритания с2, не знам защо масово толкова много се харесва.

Много благодаря!
Не знам само с ирландския как ще се справя 😂

# 265
Не е толкова зле, има английски субтитри, повечето говорят съвсем разбираемо, само някои имат по-тежък акцент. Аз днес го загледах и вече съм на четвърти епизод. Така имам какво да гледам докато дойде време за нашенския епизод. Започвай го смело.

# 266
  • España
Всъщност Бачора , макар и да играе добре играта , се надявам “да му обуят обувките” 🤪 в скоро време . Това , което би му “откъснало главата” е най-вече голямата му самонадеяност и его , обикновено този тип хора , толкова се опияняват от “успеха си” , че в един момент губят чувството си за реалност и лесно биват разобличени ! Пък и този вайб на “селски бек” на мен ми идва в повече .
Неве прекалено театралничи , но все пак ми е интересно какъв отпор ще даде на другите двама Предатели. Най-добре би било да се съюзи с Жоро и да ритнат Бачорски ( дано се усетят) , но пък тя сякаш го подценява Жорката… лошо за нея…
Жоро, от своя страна, е на теория най-подготвеният Предател , но дали , защото е още доста млад , езикът на тялото,  например, доста го издава.
Иска ми се на последния конклав да са ги накарали да изберат още един Предател , това би раздвижило динамиката между тях и определено ще стане още по-интересно !
Ааааа….и Праведните да вземат да излязат от “стадния модел” и на кръглата маса да имат по-обосновани доводи при гласуването , а не така урбулешката да пишат имена по табелите си !
Приятно съм изненадана от Анна-Мария , която принципно не харесвам и Гъмов , а Глория ми е поредното разочарование .
Залагам доста на Коджабашев -Повелителят на кокосовите глави ! Оля не ми е позната , но и личи , че е добре подготвена за играта ….сякаш….дано да надуши Бачора ….така по приятелска линия 😉!

# 267
Не е толкова зле, има английски субтитри, повечето говорят съвсем разбираемо, само някои имат по-тежък акцент. Аз днес го загледах и вече съм на четвърти епизод. Така имам какво да гледам докато дойде време за нашенския епизод. Започвай го смело.

Подкрепям. Много се радвам, че има и други гледащи ирландския сезон. Откъм заснемане и ефекти не е чак толкова зрелищно, но развитието на сюжетът е един път. Според мен е най-силният сезон, а имам доооста изгледани сезони опит с този формат. Hug

# 268
Все забравям да кажа, че портретите много ми харесват - рисувани ли са, снимки с ефект ли са - не знам, но са много хубави!
Епизодът ми хареса, познах за Силвия, но промото го подсказа леко. Тома ми беше гръм от ясно небе, признавам си. Явно е имало нещо, което да наклони везните към него, но какво ли?
Не съм изненадана от това, че някои хора не си повториха гласа от предната вечер - това между другото ме е дразнило в чуждите издания, които съм успяла да гледам. Както и да е, много добре върнаха Оля и Георги К., тъкмо ще имат време да наблюдават, а според мен доста са видели вече. Хубав ход и от тяхна страна да дадат тайно щитовете.
Това са си мои разсъждения защо не показаха повече от конклава, не е спойлер, но все пак го скривам:

Скрит текст:
Може би затова не ни дадоха какво стана на конклава, защото ще отстрелят Тино като следващата безгласна буква, обаче Тино има щит и така ни пазят интереса? Или както някой друг спомена, може да няма убийство, а нарочване. Ще видим.

Бачорски какво толкова се кани на Георги, та нали всички (хайде, повечето) са там, за да спечелят? Георги не трябваше да се заявява така самоуверено, трябва да замазва очите и на колегите си предатели, защото това, което в момента става с тях, не е окей. Да му беше казал “искам да победим ние”, “ние да стигнем до финала” - да говори в мн. число, да поддържа идеята за екип… Трябва да мислят няколко хода напред, а те гледат да се самоизядат и се заплашват. Не ми харесва моментът от промото за новия епизод, в който Неве казва да жертват един от тях - това пък защо е нужно? Да видим докъде ще го докарат, интересно ми е.

# 269
  • София
На никой от играчите не му направи впечатление, че и двамата убити са артисти 🤔 Дори Неве можеше да го изиграе “ Те убиват артисти, ние гоним Гъмов / когато му се спрягаше името/ - аз ли съм следваща?” 😂

Общи условия

Активация на акаунт