🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 2 (23.09 - 30.09) 🎭

• 13 069
  • 332
  •   8
Отговори
# 330
По темата за Бачорски и синхроните: някой си е направил труда да преброи синхроните на всеки участник от ирландската версия, прилагам графиката в скрит текст. Участници с по 12-14 синхрона на епизод стигат до под кривата круша, а последните останали имат между 0 и 4 синхрона систематично през цялото предаване. Не казвам, че е "Библията", но е добре да се има предвид.
Ако някой има време и му се занимава, не е лоша идея да се направи такава графика и за нашата версия. Накрая ще е интересно да се видят резултатите.

Скрит текст:

# 331
  • София
Да, Неве на синхрон каза че лъже. Тъпо беше това с писмата и може да е гаф, но обяснението ми е странно. Както и да е.
Синхрони броеше една съфорумка, но за други предавания. Не съм я срещала в тази тема.

# 332
  • София
Точно калто Адоралова казва е, точно това казаха в Надкаст и точно Неве изрично каза, че е решила да излъже.
Разбирам страстта по конспирации, но тук за това просто няма дори намек за конспирация Simple Smile

Хареса ми статистиката за синхроните на стигналите напред! Дано и с Бачорски така!

Общи условия

Активация на акаунт