Gluco 1 на Неделя Щонова - някой има ли мнение

• 897
  • 3
  •   1
Отговори
Това ми е въпроса има ли някой впечатления? Проверих аптеките, които го продават онлайн, имат валидни регистрации, но самия продукт не го намерих регистриран никъде, нито като лекарствено средство, нито като хранителна добавка. Аз няма да го взема поне в близките три седмици, преди да се консултирам с лекар, а и в момента пия продължително време лекарство с доста странични ефекти за друг здравословен проблем. Но ще се радвам да получа някакви впечатления тук.

# 1
Скоро писахме за добавките на Д-р Щонова и отзивите, които лично аз намерих не са добри. Не вредят, но и не помагат.
Поинтересувах се от нейните продукти, разгледах състава, съпоставих цените и мога да кажа, че съставките ако струват общо примерно 10-20 лева, тя продава на 60 лева. Много стабилна надценка за нещо, което има аналози и лесно можете да си набавите сами. Жената е бизнесдама, не е практикуващ лекар.

# 2
Абсолютно не е моя човек. И с тоя приповдигнат патос, с който се обяснява, дори няма и да пробвам. Бизнес, бизнес и пак бизнес.

# 3
  • Бургас
Чудя се кой поне малко разумен човек би си помислил, че госпожа Щонова, която се кълчоти и показва къде ли не и повече я влече шоубизнеса, а не медицината, има умственият и финансов ресурс да разработи каквато и да е добавка…

Общи условия

Активация на акаунт