ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИТЕ профилите борят, а майките им тихо си говорят

• 14 196
  • 337
  •   1
Отговори
# 300
Аз всъщност не знам дали и кога си е взела шофьорския изпит. Напълно възможно е да са я късали няколко пъти и на паркиране.

Листовките и аз ги взех от раз без нито една грешка, но кормуването от втория път, че се стреснах и като ми каза да завия на дясно, аз завих на ляво или обратното, че не помня. Помня само че се бях стреснала. Шофирането подобно на теб почнах и се спрях. Поднових едва преди 7 - 8 г, когато ММ взе кола автоматик, защото много държеше и аз да шофирам. Сега карам, но рядко. Ако съм сама, все си мисля че ще се загубя и че няма да улуча на къде да карам. То вече има навигатори, но ...

В училището на моята във вторника ще има тим билдинг за момичетата. Организира се с цел да се запознаят, че нали във всеки клас има по 1 - 2 момичета и така се запознават. Моята ще е доброволец-организатор. Нали сега е от големите какички. Прави се по време на часовете - отцъствията им се извиняват. Играят на бързи игри на маси и се завъртат, все едно са на бързи срещи, но едновременно по 5-6 сядат и се забавляват играейки на нещо, междувременно си говорят и така.

# 301
При теб е имало кой да те окуражи, затова си почнала да караш. А туй с мисълта, че може да се изгубиш когато си сама, е присъщо и за мен. То не че няма да се оправим, ама самата мисъл малко е стресова.
Ехаааа, туй с опознаването е много яко, добра идея е, дано и в други училища го или почнат да го практикуват. И не само за момичетата но и за момчетата.

Мойта в четвъртък вечер седна да прави презентация, че в петък трябваше да я представи. Отивам да видя какво е сътворила, и какво да видя, без първия слайд, всички други бяха с вякакви картинки а надписите бели на черен фон. Накрая взе да променя и първия слайд, добре че, все пак не го остави и него в черната гама. Викам и - туй някви некролози ли са, на погребение ли ще го презентираш или намекваш нещо на учителката. Направо шок и ужас, от мързел да го направи разчупено, тя сътвори тая безумица. Тъй като този час е последният в час по програма, нямах търпение да разбера какво е казала госпожата. Свършва часа и ми се хвали веднага, че на госпожата и харесала презентацията. Аз ако бях, направо щях наново да я накарам да я направи. Таз мойта не стига, че е сръдлива, ами пак почна да мързелува. Да са живи и здрави децата, пък дано с времето мойта и такива като нея, да променят туй си качество.

# 302
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Е приключи РС. За пореден път се чудя, защо си го причинявам. Знам де, но добре, че имам още една и приключвам с тази пародия.
В кратце - класната, преподавател по ЧЕП, каза че знаят езика и повърхностно се занимават. Относно бал, пари и т.н нямаше представа, че се организират и събират пари...ще провери. А за стажовете знае, че са 2 седмици и да питаме зам. директора като мине.
Посети ни гостожата по БЕЛ. Обясни ни контролните, че са по формат на ДЗИ и има какво да работят. Поименно каза, кои деца работят в час и кои не.
Госпожата по руски каза, че не ги интересува езика и дисциплината е нулева и тя си тръгна.
След 30 минутно чакане някой да ни удостои с честа да дойде се появи зам.директора, който води и специален предмет. Бързо и стегнато обясни какво, кога къде и аз си тръгнах. Така де следващия автобус ми е след повече от час. Няма какво толкова да ми кажат, ако въобще някой се появи.
Оплаках се. Още на по винце в четвъртък.

# 303
  • при моите любими
Нашата родителска е утре, но реших че няма да ходя. Беше ми интересно само да говоря с учителките по профил химия и биология, но биоложката им казала, че на този етап няма много какво да говорим, но към края на годината е хубаво да се види с родителите, за да се обсъди приблизително нивото и какво да се предприеме в 12 клас. При нас родителската не е обща, а се ходи по кабинетите на учителите и се разговаря лично. Затова реших, че ще си спестя висенето пред кабинетите за празни приказки. На някоя друга родилка мога и да отида.

# 304
Нинка, голямо висене е паднало докато дойде зам. директора. Ехеее, по БЕЛ доста напредвате. Обече за РЕ, напрау трепи.

Сидонче, то щом е така, наистина не си струва много - много да ходиш, според мен, логично е те да идват, но само според мен. На тях пък явно им се вижда по - удачно, вие да ходите.

Мойта пък днес правиха контролно, пак се изяви, дано заради тия подсказвания, не и метнат нарчето, че освен на нея, и на тези дето подсказва. Да видим като ги провери госпожата, какво ще е.
Аз да си помрънкам мъничко, омръзна ми от тез съседи, как съ не спряха, всяка вечер стане ли 23:00 - 23 и нещо и се почва, то не е тропане, не е къртене, чукане, удряне, аааа бееее, всякви ремонтни дейности. Аман от тях, като почнат, карат го докъм 01 и нещо. Все си викам - айде, ще приключат, няма да правя забележки, ама не. Ще потърпя още малко и ще се развихря, така както аз си знам.

# 305
Тони ,какви са тези ремонти по тези часове 🤔😱 Много търпеливи сте явно.При нас се спазват часовете по конец иначе бабките звънкат в МВР-то 😂😂😂
Родителска при нас има само в началото на годината и повече не се правят.Много се надявам в края на годината да направят една ,но силно се съмнявам.

Последна редакция: ср, 26 ное 2025, 07:39 от boksii

# 306
  • София
Добро утро,

помагалото по БЕ, което дискутирахте по-назад го сканирах в ПДФ формат. Който желае, да ми напише мейл на лично, ще го изпратя.

Ако утре се чувствам добре, ще се дотътря на срещата. Не съм се записала, че не знаех как ще се развият нещата, но предполагам все ще ме сместите на масата Wink

Хубав ден!

# 307
Бокси, хич не питай. Лошото е, че предимно е само в една от стаите, като на моменти ( явно в определени вечери ), се мести ремонта в друга стая, но туй не пречи да се прехвърлят обратно в обичайната. То и аз бих се обадила, но ефект ме съмнява да има. Вашите баби там мноу опасни, но са прави жениците, на тая възраст не могат да търпят шум. То и ние, ама си траем, с надеждата.

Етърнити, а по Лит. имаш ли?

А бееее, туй мойто направооо, немам думи, одеве правили теста по АЕ ООП, решила пак да подсказва, пише ми - мислех, че няма да ни го даде ( предния час трябваше да правят, но отсъстваше мин. седмица уч - ката ), уж се справих, подсказвах на Т....., беше мойта група, помогнах и на Р.... и Г.... . Та си викам на акъла, ми да беше станала пред дъската и от там на всички да им подсказва. То и без тва по ИТ и Инф. прави това, като каже на един, той пък на другия, тя през това време ако види възможност подсказва и на другите. Класната преди дни им казала, Н.... повече няма да ви помага, да ви подсказва, сами ще си ги правите нещата. Ако имаше някъде където да я сложа сама, щях да я пратя там. Тя сърдитка за нея си не знае, на другите помага, само БЕЛ и Мат. по принцип са по средата и чат - пат нагоре. Като цяло вече успеха и е добре, не мога да се оплача, нали вече ги няма другите предмети, та сме дооооста по - спокойни.

Аз отсега да ви пожелая за утре, че не знам дали утре ще успея - да си изкарате чудесно, хапнете и пийнете и зарад нас, най - вече за мен.

# 308
При нас вчера са теглили жребий,кой на кого да подарява подарък за Коледа.На моя му се е паднало да подарява на  момиче за което нищо не знае.Мислите ли ,че е подходящо да и вземем колие с кристал Сваровски ?Видях в едно магазинче по 25лв. много ми харесаха ,колко са нежни и мисля ,че много ще и отива.

# 309
  • при моите любими
При нас вчера са теглили жребий,кой на кого да подарява подарък за Коледа.На моя му се е паднало да подарява на  момиче за което нищо не знае.Мислите ли ,че е подходящо да и вземем колие с кристал Сваровски ?Видях в едно магазинче по 25лв. много ми харесаха ,колко са нежни и мисля ,че много ще и отива.
Да, защо не. Всички момичета харесват бижута. А само като идея, моята дъщеря от томбола в училище обикновено получава ваучер от ДМ или Лили. Тя е доволна. Винаги има какво да си купи от там.
А синът ми - ваучер за кино с пуканки. Нещо такова беше. Влиза в бюджета на подаръците. Мисля че всички киносалони предлагат подобно ваучери.

# 310
Бокси, добра идея, стига да обича да се кичи, ще е чудесен пждарък.

Сидонче, явно други идеи не им хрумват на децата, и най удобно е ваучер, така поне едното дете ще си избере какво да си купи според нуждите,другото ще си избере филма който иска да гледа.

Мойта не обича да носи бижута, обаче в края на седмицата, от един сайт, в последния момент на черния петък реши да си купува бижута. Беше си ги набелязала две от нещата, третото го мярна, огледа го и реши, че може и него. Докато се чудеше дали да ги поръча, видя че, ако поръча три неща ще получи подарък кутийка. Ми за тези цени които бяха я навих да си ги вземе. Една гривна, обеци и колиенце. За гривната искаше да е само сребро, но и казах, че ако е на една и съща цена като тази със златното покритие, да вземе със сребро и покритието. Завчера си ги получи, прибра се, и веднага реши да си ги сложи, в началото и беше странно, защото не е свикнала да носи. Да видим колко време ще изтрае да ги носи.

# 311
  • Бургас
Днес организирано от училище са ги водили в Пожарната ! Харесало им е на наборите!
Разказвали и показвали са им за професията и е доволен.

# 312
Нинче, родителска тази година за първи път пропуснах. А на малкия изпратих мъжа. И на него му е за първи път. 🤣 Писна ми да си губя времето.

# 313
  • Някъде по Дунава
Нинче, родителска тази година за първи път пропуснах. А на малкия изпратих мъжа. И на него му е за първи път. 🤣 Писна ми да си губя времето.
И аз така Simple Smile

# 314
  • София
Тони, нямам тестова книжка по литература. Не знам дали изобщо е имало поначало  в комплекта.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт