ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИТЕ профилите борят, а майките им тихо си говорят

• 14 193
  • 337
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Момичета, давайте идеи за коледни подаръци на съученици. На моя му се е паднало да подарява на момче и той иска да подари протеин. На мен ми се струва неподходящ подарък.

# 331
Тони, ще дойдеш ли да почистиш и моята перална? Извън шегата, пералната ми е с една година по - голяма от набора. Веднъж правих ремонт, към настоящия момент врътката за програмите е развалена, но мен ме устройва, защото пере с една "универсална" програма. От около година се чудя дали да не я пенсионирам, но след вчерашната смяна на душ колоната се отказах.

The only one, какво харесва това момче? Миналата година моят човек подари швейцарско ножче и беше голям хит. Тази година ще подарява на девойка. Единственото, което знае за нея е, че се интересува от мода. И от мен се очакват идеи, но съм блокирала.

# 332
Онли, и според мен, обаче пък ако това момче си пада по такива неща, и туй е вариант. Не знам как стои въпроса с цените на тези неща, но ако не са нещо скъпо, може да му добави и нещо дребничко.

Нелсче, идвам, тамън да ти я дооправя, ще стане като нова. Браво на твойта свекърва, доста издръжлива се е оказала. А копчето няма ли как да се оправи?  То ако се оправи пак ще можеш продължиш да си на тази програма.
Относно девойката, щом си пада по модата, не е задължително да е точно свързано с нея, може да и подари примерно - червило, молив, спирала или грим. Може и парфюм, или нещо от сорта. Ако тръгнеш да взимаш някаква дреха, не се знае какво ще стане, рисково е.

Мойта за РД на дружките от класа, първо разбираше кой какво харесва или иска, и после се купуваше. На нейния и подариха какво ли не - шампоан, балсам за коса, ароматна свещ, някакво си кво беше там за косата с брокат, и куп др. неща, вкл. и една ягодка която като и отвориш ципа отвътре изкача едно сладко зайче, и комплект парфюм с още две неща вътре. Нали аз не си падам по такива неща, та много не ги помня.

За подаръци може да се огледате в някой смесен магазин, онлайн сайт, или пък в - Лили, ДМ, Пепко, КИК, Синсей. Понякога изкачат добри попадения. Смесения магазин го споменах, тъй като при нас има един - Зеро, там има какво ли не, за хора и животни всякакви нещица.

# 333
Да ви разкажа, за да се посмеете малко относно подаръците. Още беше в началния курс - 2. или 3. клас, не помня точно. Решили да си разменят подаръци и на моето му се падна едно момиче да му подари. Тъй като имали пчелин, ми подари едно бурканче мед / среден буркан/. От любопитство докато го разглеждали, някой го беше блъснал и счупил на пода. Прибра се огорчен, че само той останал без подарък.
Тони, ще те викам, когато имам нужда от ремонт на пералнята.
Момичета, как мина срещата? ПоФалете се

# 334
Язък за хубавия мед, тя па що не му даде после друг, или му е дала?
Хич мъ не викай, сама ша Фръкна, щом е за разваляне, първа писта съм.

# 335
Апнахме, пийнахме, поприказвахме, посмяхме се... Приятно си изкарахме. Благодаря на Светлица за доброто попадение.

# 336
  • Майничка
Като измислите подарък за момче, кажете и на мен. От коледната томбола ми се падна младеж.

# 337
  • Бургас
Апнахме, пийнахме, поприказвахме, посмяхме се... Приятно си изкарахме. Благодаря на Светлица за доброто попадение.
Без снимки, не вярваме Simple Smile

Нашите няма да си разменят подаръци!
Но пък малкия ще имат кулинарен конкурс и големите ще ги оценяват! Та ще си похапнат добре!

Общи условия

Активация на акаунт