ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИТЕ профилите борят, а майките им тихо си говорят

• 14 193
  • 337
  •   1
Отговори
# 315
  • Сф
Момичета, понеже ви чувствам близки и минахме и минаваме през какво ли не ,бих искала да остана в темата до заветния бал. После не знам, продължават ли наборните?
Не мога да коментирам , но се преместихме в друго училище. Моята продължава да следва мечтите си , справи се и продължава напред.
* Ако може Нинка да ме махне от " нашия списък" за следващата тема или веднага Stuck Out Tongue Winking Eye
Добре сме, не ни мислете много много. Даже сме много добре. Искам и да благодаря на всички, които винаги са ни подкрепяли и тук и на лични!
Приятна среща и наздраве довечера Simple Smile !

# 316
  • София, в момента в любимото ми село Железница
PureLove, стискам палци за новото ви начало! Отчетни има и след завършване на 12 клас. Мога да ви махна от списъка при правенето на нова тема. Сега няма как. Успех!

# 317
  • Mars Hotel
Пюрче, дано да е за добро и всичко при вас да се нареди повече от успешно! Нямам търпение за довечера, носете си клюките! Smiley

# 318
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Laughing

# 319
Етърнити, благодаря за отговора.

Пюрче, успех и късмет, всичко ще ток и жици. Сега е важно детето да намери своето, да се чувства добре и да върви напред и нагоре. Ако се сещам правилно, където и да сте, се надявам и вие да сте намерили своя правилен път. Продължавай да пишеш тук, дори и след като мине дванадесетокласната.

Аз да си помрънкам пак, развалих нещо пералнята. Реших да и правя профилактика, след като я направих, върнах всичко кое където си беше. Да ама, пущината не ще да тръгне да пълни вода, направих проверка на възможните места, но явно нещо ми обягва. В момента съм в дилема, дали да я пратя на майстор или да се купи нова. Горката, изкара малко над 6 год., изнамерих и фактури, касова и гаранционната, и кво да видя, купена през 25.05.2019 г., оказа се кучи марка. И цялата таз работа, само защото миришеше както тя, така и дрехите след като са изпране. Та ся ще умувам кое от двете ще е най - удачно.
А сърдитка вчера си направиха среща с по - голямата част от момичетата от класа. Изкарали са си чудесно, прибра се доволна и щастлива, дори обвислят дали да не направят традиция за срещите по нататък. А в училище нещата са немам думи, поредната учителка дето не я слуша главата, и снощи като ми разказваше, не знаех дали да се смея или да я съжаля женицата. Положението не е никак розово.

# 320
  • София
Пюр, успех желая на наборката. Да е щастлива в новото училище!

# 321
  • Майничка
Пюр, здраве и късмет! 🍀

# 322
  • София
Пюрче, желая успехи и спокойствие на девойката в новото училище! Както се казва "Ново начало - нов късмет!"

Тони, съчувстам ти за пералнята. Без всичко друга мога, но без този уред, не. На мен преди време също ми миишеше пералнята и се оказа, че като смених течния препарат с другамарка и всичко се оправи. Тогава измих всичко, до което успях да стигна, включително и цикъл с препарат, но миризмата остана. Аз лично не смея да разглобявам частите, както дават по клипчета в нета. Следвам максимата - Щом работи , не се пипа.

# 323
  • Бургас
Пюрче, много се радвам за девойката! Нека й е на късмет  новото училище! Да намери верни приятели там!
А, ти пиши, не ни забравяй!

Момичета, весело да си изкарате довечера! И да ни покажете снимки! Ще вдигна наздравица довечера за ваше здраве!

Тони, викай майстор!

# 324
Пюрче, успех! И в моята глава се въртеше да го местя, но се отказах. Дано е за добро!

# 325
  • Mars Hotel
Леле, съвсем забравих да ви кажа! Дано не е късно - в ресторанта се плаща само в брой.

# 326
  • София
Има ли кодово име за довечера? Резервация на бг-мамите? Или банда разгневени дами? Или жени след ръба на нервна криза? Клуб на анонимните...майки на единадесетокласници?
Как да ви открия, дами (ако не се виждате/чувате от входа, пък някой вземе, че ме пита?)

# 327
Приятна срещичка ви пожелавам, на тези дето ще ходят! Simple Smile

Тони🍀, на моята пералня профилактиката ѝ е с една програма. Пуска се все едно ще пускам обикновена пералня и задължитело с малко прах за пране. В твоя случай аз бих викнала майстор. Очевидно нещо не си е на мястото и няма причина да я сменяш. Вярвам, че бързо ще ти я оправи. А в бъдеще може би и ти просто пусни някой от циклите с прах за пране и може да не миришат на лошо дрехите след това при пране. Може би е вариант, по някога просто да се перат дрехите с прах за пране вместо с течен. Може би тогава няма да се стига до момент на миризма. Мои размисли. Wink

# 328
  • Бургас
Купонясвате ли, момичета? Да не ни забравите, ей!

# 329
Момичета, надявам се да сте си изкарали приятно, да е имало много веселие и запомнящи се приятни мигове.

Имсче, какво ли не пробвах, не се махаше. Аз клипчета за пералнята съм гледала само за маншона. Един път го махнах, измих го и го върнах на мястото му.  Сега просто крещеше - почисти ме отвътре, не ме притеснява да отварям и почиствам, но за сефте ми се случва да не иска да пълни вода. Само бучи едно такова, както да се задави кола и не ще да запали. Или е мотора или е релето. Майстор няма как да викна у нас, пространството ще му е малко, а и майка ми не се чувства добре в момента. Превоз също нямам, съседите пък ходят на работа, и няма кой да викна за свалянето.
Иначе пералнята си е необходимост номер едно.

Вяра, тази пералня е обикновен модел, няма много екстри, няколко пъти я пусках да си направи почистването, с какво ли не, но уви за кратко се маха миризмата и после пак се връща. Като я отворих, по барабана такава мръсотия беше полепнала, чак на нагревателя имаше боклуци, самия барабан едвам го почистих.

Ми ще видя какво ще реша. Сега първо да си почина, че хванах мускулна по всички крайници.

Най после на мойта днес и подсказвали, имаха тест по БЕЛ, учителката им я нямаше и бяха със тази по РЕ, българичката пък пратила линк на нея да го прати на децата, и те да направят теста, пък тя след това щяла да им пише оценките, да ама оценка няма.

Чакам утре или през почивните дни, да каже някоя от вас, как е минала срещата.

Общи условия

Активация на акаунт