ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИТЕ профилите борят, а майките им тихо си говорят

• 20 746
  • 472
  •   1
Отговори
# 390
  • Mars Hotel
Честит рожденик на Нинка! Да е здрав, успешен и много щастлив!

CC1, гласувах и аз. Успех на девойката!

Днес е последен ден преди ваканцията и за мен, и за щерката. Освободих я за понеделник и вторник, защото наистина имаме нужда от почивка вече.

# 391
  • Бургас
Набора снощи ми заяви, че искал да ходи в сервиза и през ваканцията, (дните, когато ще  работи сервиза), че станало интересно много - имали много работа и правели различни неща! Щял да научи нови неща! Ами, съгласих се! Когато иска да ходи! Стига и шефа му да е съгласен!

# 392
И младежът подметна да го освободя за понеделник и вторник, но го отрязах. Имаме планирани пътувания през април, май и юни, та е по-добре да си пазим дните по семейни причини за времето, когато наистина ще са ни нужни. Отделно може да се случи и някое здравословно неразположение, което не изисква ходене на доктор. Ще се поразходи до училище в понеделник и вторник. Предпразнично няма да ги тормозят с изпитвания и контролни.
Някога много харесвах точни тези дни в училище. Говорехме си, включително с учителите, на най-различни теми, които ни интересуват.

# 393
Нашите в понеделник ще си разменят подаръци предполагам,че повечето деца ще са там.Във вторник има запазен час за зъболекар от преди две седмици и ще го пропуснем.Нямам търпение да си починем малко.Не знам кой има повече нужда от почивка той или аз.😀

# 394
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Благодаря, Светлица!

Набора реши тази година да не празнува, но отиде на банкет с клуба по катерене.
Черпя ви с питката, която сам приготви!

# 395
  • Бургас
Ауууу,Нинка, голямо браво на набора! Разкошна питка е направил!

# 396
Лелеее, тая мома дето ще го вземе, ще е голяма късметлийка!

# 397
Нинка, браво на младежа! Аз...такова...имам една свободна девойка, която освен яйца на очи друго не може да готви и с удоволствие бих я пратила да се запознае с твоето момче 😆

# 398
Нинка, честито на набора, на патерици, да е жив и здрав.
Питката е топ, идвам да си похапна, дано не сте я свършили.

Мойта няма да е кандидат - снаха,нали не ще да поглява в тази посока, та ще си я дундуркам у дома. Може да готви някои неща, но още е мноооого далеч от готварството. Поне няма да остане гладна, все ще забърка някой бъркоч, стига да не я мързи.

Утро, туй със закъсняването, май отдавна е тоз проблем доколкото си спомням. Не губи надежда, ще дойде момента в който ще тръгва и пристига,дори по - рано от уговореното. Имай търпение, и най - вече железни нерви. Интересно, как не им пишат закъснения. При нас и секендата цепят, и пишат закъсненията, ако е 5 и повече мин. направо отсъствие.

Сърдитка поне не закъснява, такси ще хване, пак навреме ще е там. Случи се веднъж заради алармата да не стане навреме, че като скочи като ужилена, последните пари за такси ги даде. Не успях да и дам навреме, да и се намират, добре, че поне не е от тези дето пилеят за щяло и нещяло. В този ред на мисли, давам определена сума, и все и остава една част от нея.
Най - после ще може да спи колкото си иска.

# 399
Нинка, здрав, щастлив, благословен да е набора, много късмет и сбъднати мечти! Благодаря за почерпката, обожавам питки и всякакви теста!

# 400
  • София
Честит да е набора, Нинка! Да е много здрав, да му върви по мед и масло, да катери успешно всякакви върхове - и по планини, и в учението, и навсякъде, символичен РД - хляба в ръцете и да катери смело нагоре!
Гласувах за спортистката, наборите навсякъде да подкрепяме, в случая много заслужено!
И при наборката днес последно ще учат и ваканция здравей! Хубави празници да имате - да сте здрави и много смях и радост да има и в къщите Ви, и в пътуванията Ви!

# 401
Най после успях и аз да гласувам, макар и в последния момент. Късмет и желая на наборката.

И аз да пожелая сега - да си изкарате приятно  и без инциденти празничните дни. Да посрещнете новата година с много хубави моменти.

Мойта днес разбра, че от нейния клас само 8 деца са били на училище. Едното момче уж щяло да иде, ама не, и той си останал у тях.
Нас пък миналата седмица ни подмокриха едно хубаво, добре че, поне при нас нямаше големи поражения, но влагата няколко дена беше ужасна. Но пък за сметка на това, от първия етаж, макар и за кратко ползваха уредите за барабан. И туй доживях да чуя.

# 402
  • София
Честито Рождество, момичета! Бъдете здрави и благословени!
Как е ваканцията? Почиват ли наборите? Ние сме влезли в празничния маратон - "у нас гости, ние на гости" и уж тук само кафе, там само греяно вино и пак имам чувството, че само ядем. Поне се наспиваме сутрин и вече започва да чувствам някакво стичане на натрупаната умора от мен. Още малко и ще кажа - готова съм, презаредих Simple Smile
Надявам се, че добрият старец е бил щедър на подаръци - материални и духовни и сега сте в блаженно безвремие Simple Smile

# 403
  • Бургас
Честито Рождество и от нас!
Ваканцията върви лежерно, мързеливо и спейки до късно!
Когато работи фитнеса ходят с брат си да тренират, на лостове, лапи. Играят на плейстейшъна. Спят до късно. Хапват си стабилно!
За училище и дума не се казва.
Пълен релакс!

# 404
Честита Коледа! Бъдете живи и здрави и много щастливи!
Аз почивам, почивам... Толкова съм изморена. И наследниците почиват.

Общи условия

Активация на акаунт