ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИТЕ профилите борят, а майките им тихо си говорят

• 9 895
  • 222
  •   3
Отговори
# 195
  • София
Здравейте, и аз бих дошла евентуално, ако се разберем от другата седмица натам ( тази няма да мога).

# 196
  • в очите на дъщеря ми
Здравейте, и аз бих дошла евентуално, ако се разберем от другата седмица натам ( тази няма да мога).
Тази и аз не мога с Ковид съм.🤒

# 197
  • София
Тази и аз не мога с Ковид съм.🤒

Мамзелче, бързо да оздравяваш!

# 198
Мамзел, бързо оздравяване и без long ковид!
Какви са ти симптомите и колко дни е карантината?

# 199
Нинка, права си, върнах се назад, ама то аз от съм запомнила в края, а не от началото на месеца. Ма то ко да съ прай, не прощава, казва си думата туй ЕГН.

Мамзелче, бързо да се оздравееш, че на срещи да може да одиш. Откъде го спипа туй чудо, и то баш сега? Дано го изкараш леко.

# 200
  • в очите на дъщеря ми
Мамзел, бързо оздравяване и без long ковид!
Какви са ти симптомите и колко дни е карантината?
Няма карантина, от петък започна леко дразнене  в гърлото и запушен нос, през нощта ми беше много зле и ме втрисаше, обаче се оказва, че у нас термометър няма, та не знам колко беше Т., но имах със сигурност. От събота се започна, кашлям ужасно и носът ми с нищо  не се отпушва. Днес не можах, да отида на работа  и викам на ММ отивай за тест и той светна,( теста де, не ММ) почти съм без обоняние и честно все ме кара да си легна. Аз Ковид за сефте карам...та...

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 21:31 от Мамзел Нитуш

# 201
Мамзелче, викаш, светна, аааа, ама ти си светнала преди него. Шегувам се, не знам дали имаш сили да съ усмихнеш. Но пък дано и другите да не светнат покрай теб, че отрано ще е коледа и нова година у вас.
Дано домочадието да не прихване от теб, а ти се дръж, до дни ще си на крака. Не се давай на таз гадина долна.

# 202
И ние сме болни цялото семейство. Само че е друг вирус. Правих тест и е отрицателен за ковид, грип А и Б. Обаче съм с жестоки болки в гърлото, ушите, синусите...абе цялата ми глава е като напомпана вече трети ден. Надявам се вече да се оправим, че ми писна. А мъжът ми е с световъртеж. Набора гърло и хрема и пак са гладни и трябва да ги обгрижвам.😂🤘

# 203
  • София
Бързо да се възстановявате всички! Преборвайте тези гадини!

# 204
Татунче, нищо не каза ся, може ли наквиз работи, я се стягайте и се оздравявайте бързо.

Почна се с масовото разболяване, и е неизбежно, все ня6ой някога ще го настигне тая проклетия. Само да се надяваме, че ако нъ докопа, да се разминем леко.

Роузи, браво на теб, втори тур през седмокласната, я кажи, как е хавата там. Буйстват ли от сега или го карат лежерно все още мамите. То за децата съ знай, сега все още им е като на шега.
Ти само се дръж, не изпускай нервите, детето ще се справи блестящо като му дойде времето.

# 205
  • Бургас
Бързо оздравяване на всички болни!

# 206
  • София
На всички болни желая бързо възстановяване !
Татунче, хич не ти е лесно, мила. Младежта и болна, пак си е гладна. Да се оправяш бързо!
Мамзелче, дано домашните не прихванат.

Бройте и мен за среща. Ако може
 без 11.11. и петъците.

# 207
Днес сложихме ваксината. Довечера от 19 е на тренировка по бокс. Дали е удачно днес да ходи на тренировка, като се има предвид,че е много интензивна, дрехите му са вир-вода.

# 208
  • София
Съжалявам за късния отговор.
Според неговата ЛЛ не е удачно. ЛЛ винаги ни казва при ваксина никакво мокрене на мястото 24 часа. Без силови упражнения/блъскане и т.н. Ако мястото се подуе да се слага компрес от риванол и вода 1/1.
На моят нищо му нямаше от ваксината, дори и убождането не се забелязва.
Болничките, оздравявате ли вече?

# 209
Нашата каза реванол- не. Правел алергии. Спорт и вода.

Общи условия

Активация на акаунт