Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 441

• 8 712
  • 205
  •   4
Отговори
# 180
  • Варна

Благодаря, Мариянка, много са готини, ако разберем и какво говорят
ще е супер !
Много стилни всички !

# 181

Аслъ много хубава, по-хубав от списанието. Енгин също е хубавец

# 182
  • Пловдив

Екипът. Като вземат да слагат надписи - развалят хубавите видеа или снимки. Но, каквото такова.

Още снимки и още едно видео - Енгин и Аслъ говорят: https://x.com/expelliamuss/status/1976372945443561535
Във видеото Енгин казва: Бях толкова щастлив да бъда част от този проект и чрез него срещнах някои наистина прекрасни хора. Чувствам се щастлив и когато го гледам. Наслаждавам му се много всеки път, когато го гледам.
Ако Бог е дал, пътят и пътуването му ще бъдат красиви.
Благодаря на всички, които допринесоха за това да бъда част от този проект.

Присъстващите на гала вечерта са изгледали 1 епизод на сериала "Стари пари".

Тази снимка ни я пусна Netflix Türkiye и написа: Прекрасен екип, прекрасна вечер.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 00:11 от mariana51

# 183

Добро петъчно утро!
Много хубави неща сте сложили!

# 184
Много много ми хареса Аслъ, отдавна не бях виждала толкова стилна жена на  такова събитие , и като облекло,грим, прическа и излъчване най-вече😍 особено пък от турските, които все някакви изгъзици и голотии показват да се правят на интересни. Направо за 40годишна ги сложи  в малкия си джоб прехвалените манекенки-актриси👌

# 185
  • Варна
Добро утро!

много готини, Аслъ наистина прекрасна !

Енгин блестящ, много нестандартен костюма, красота и класа !

# 186
Тук към тоя костюм имам много въпроси 🤔🙄😂,но пък добре стои в раменете👌😉

За тоя в дясно имам още повече въпроси 😜 но какво ти разбирам аз от мода 🤡

Туй Илкнурчето ли е , добре се е справила сега 🙂👍 Нямам инстаграм, не виждам коя е песента на Боб Марли

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 08:57 от araselia

# 187
  • Варна
Тук към тоя костюм имам много въпроси 🤔🙄😂,но пък добре стои в раменете👌😉

За тоя в дясно имам още повече въпроси 😜 но какво ти разбирам аз от мода 🤡

Туй Илкнурчето ли е , добре се е справила сега 🙂👍 Нямам инстаграм, не виждам коя е песента на Боб Марли

Араселия Yellow Heart
Недей .... Stuck Out Tongue Closed Eyes с въпросите си, това е мода Smirk

Да, Илкнурче се появи, бяхме се затъжили за нея Simple Smile

# 188
Аниста, аз затуй си трая 😇, нащу нали е 👌 😉

Да отдадем дължимото и на колежката ,и тя е много стилна 👍

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 10:18 от araselia

# 189
  • Пловдив

Добро утро в ден петък, да оправим прическите и продължаваме да сме в очакване.
Снощи еуфорията бе голяма, днес да видим кога ще пуснат епизодите на "Стари пари" в платформата. Преводи ще има, но и търпение ни трябва. По памет, Нетфликс май ги пуска наведнаж и то на всичките си платформи по света на съответните езици.

Днес ни бе обещан и трейлър с ден и дата на "Плодородни земи". В очакване сме и за него, ако инфото е вярно.

ДОПЪЛВАМ СЕ: https://x.com/netflixturkiye/status/1976543220969488885
Netflix Türkiye написаха: Невъзможно е да не се увлечете. „Прекрасна вечер“/"Стари пари" вече е достъпна само в Netflix.

Последна редакция: пт, 10 окт 2025, 10:28 от mariana51

# 190
Успех на сериала ! Flowers Four Leaf Clover

# 191
Здравейте:)
Благодаря на всички за новините, снимките, всичко:)

Мариана, специална признателност🤍

Ето и на мен какво ми излезе:

https://youtube.com/shorts/e83GfSawj_g?si=afAOV2huojtxK_B_

# 192
Чакаме трейлър

# 193
  • Пловдив

Статия от днес: https://www.hasretgazetesi.com.tr/enfes-bir-aksam-galasinda-engi … -medyayi-salladi#

Енгин Акюрек разтърси социалните мрежи със стила си на премиерата на "Прекрасна вечер"!

Стилът и харизмата на Енгин Акюрек плениха публиката на премиерата на новия сериал на Netflix „Enfes Bir Akşam“. Премиерата на сериала е на 10 октомври 2025 г.

Премиерата на дългоочаквания нов сериал на Netflix „Enfes Bir Akşam “ се състоя във великолепна обстановка. С участието на Енгин Акюрек и Аслъ Енвер , сериалът ще се излъчва премиерно на 10 октомври 2025 г.

Енгин Акюрек блесна на премиерата

Един от най-запомнящите се изпълнители на вечерта беше Енгин Акюрек. Черният му костюм, семплият, но впечатляващ стил и харизматичното му присъствие привлякоха погледите на премиерата. Стилът на Акюрек се превърна и в актуална тема в социалните мрежи, като феновете изразиха възхищението си с коментари като „Харизматичен както винаги“ и „Става все по-красив с времето“.

Голям интерес за "Прекрасна вечер"

Продуциран от Netflix, сериалът се откроява като един от най-амбициозните проекти на сезона със своята завладяваща история. Съчетавайки драма и романтика, „Прекрасна вечер“ разказва историята на два различни свята, сблъскващи се чрез съвпадения в съвременния градски живот.

Аслъ Енвер и Енгин Акюрек споделят проект за първи път

Дългоочакваната продукция бележи първия път, в който Аслъ Енвер и Енгин Акюрек работят заедно по един и същ проект. Екранната химия на дуото вече получи похвали в социалните мрежи, а кадри от премиерата на сериала са споделени хиляди пъти.

„Enfes Bir Akşam“ ще има премиера едновременно по целия свят в Netflix на 10 октомври 2025 г.

# 194

Време е за следобедно кафе с приятели.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт