Родителите му идват всеки ден до нас, вече не ми е приятно

• 6 158
  • 130
  •   1
Отговори
# 120
  • До хладилника, който обичам
Не знам защо я жалите толкова, може спокойно да е от съседната селска махала, чакайте първо да я чуем.

# 121
Както казах, жени много, но мама е една!
Аз бих си плюла на петите преди да има усложнения.
Буквално доказваш защо мъжът трябва да цени родителите си повече пред поредната киселячка.
Живеенето в близост до роднини непременно води до ситуации "между чука и наковалнята".
Ако мъжът е мъж на място, дори и да живеете с родителите му, до такива ситуации не се стига, защото се казва, говори, какво, защо и се поставят граници овреме.

# 122
Свекърът си е свикнал явно да си идва на приказки със съседа и да си ползва това място като вила. Поставям се на неговото място, сигурно ще му е доста неприятно да разбере, че го гонят от неговия си имот. Да не бяха приписвали имота! Изглежда, това момче е единствен син и така или иначе щеше да го наследи един ден.
Такива истории са поучителни за това, какви грешки не трябва да прави човек с имотите си.

# 123
  • София /Абсурдистан
Такива истории са поучителни за това, какви грешки не трябва да прави човек с имотите си.
Много вярно.

# 124
  • София
Както казах, жени много, но мама е една!
Аз бих си плюла на петите преди да има усложнения.
Буквално доказваш защо мъжът трябва да цени родителите си повече пред поредната киселячка.
Живеенето в близост до роднини непременно води до ситуации "между чука и наковалнята".

Киселячките видно са такива заради непораснали и неотделени кандидат мъжлета,  някои от тях прехвърлили 40-те все още ергени.

# 125
Ако мъжът обича повече мама, а на жена си гледа като на поредната киселячка, съвсем заслужено ще си остане с мама. Да е жив и здрав.

# 126
Старецът виси цял ден там ,джибрите смърдят отвратително и събират мухи,оси,пчели...човекът си е свикнал така.
Няма да са само джибрите.По-възрастните хора на село имат навика да трупат в двора всякакви боклуци,които ,,един ден може да потрябват,,...
Кучето е само повод да седи свекъра там.

Авторке,оправи го този двор.Някаква настилка,градина,барбекю...Всичко да е лъснато,да му е неудобно на човек да освини и да няма място за джибри и боклуци.

Ама ние не сме на село, просто сме в края на града. И дворът беше ужас като дойдох. Някакви жалки опити за отглеждане на домати ( които не се поливаха от стиснатост). Сега има райграс, туи, рози и т.н. само асмата му остана и май и тя ще си замине, защото нищо не го спира. Днес домъкнал една кофа с пясък да чисти кучешки акита, вместо да опъне маркуч.
Извинявам се много, ама щом свекърът ти е длъжен да чисти на кучето, нямаш претенции за методите му и ще търпиш джибри и присъствие. Ако искаш да сте самостоятелни, къщата, дворът и кучето са изцяло ваша грижа и отговорност. Впрочем за пръв път чувам някой да трябва да "пази" и "възпитава" куче по цял ден. Обикновено това го прави също стопанинът му. Щом така постъпват при едно дворно куче, страх ме е да си помисля какво би било ако се появи бебе.

# 127
  • София
Аз пак се чудя как Ариел, с "перфектната връзка", напълно "независима", дава съвети.
Малко поне да се усети.
Не виждам драматичен проблем. Да се махнат джибрите и да се говори с човека.
Тепърва ще имат нужда от него. Като са на почивка, някой това куче трябва да гледа.
Похвалил се на съседа, че децата са добре, ей на, басейн си взели.
Не влиза и не цапа в къщата, останалото с леки дипломатични мерки може да се разреши.

# 128
Аз пак се чудя как Ариел, с "перфектната връзка", напълно "независима", дава съвети.
Малко поне да се усети.

В сравнение с връзката на авторката, моята е "перфектна" защото виждам родителите на мъжът ми максимум веднъж месечно и то след като са се обадили предварително - нали разни чуждестранни порядки.Trollface

# 129
Малко поне да се усети.

В сравнение с връзката на авторката, моята е "перфектна" защото виждам родителите на мъжът ми максимум веднъж месечно и то след като са се обадили предварително - нали разни чуждестранни порядки.Trollface
Те чуждестранните порядки не винаги са толкова куул. Не спомена дали там е възможно да ти купят цяла къща за тяхна сметка, щото е малко вероятно. Не защитавам модела на взаимоотношения на авторката, просто отбелязвам.

# 130
Малко поне да се усети.

Те чуждестранните порядки не винаги са толкова куул. Не спомена дали там е възможно да ти купят цяла къща за тяхна сметка, щото е малко вероятно. Не защитавам модела на взаимоотношения на авторката, просто отбелязвам.

Разбира се, че е малко вероятно, но както има една приказка: "Няма безплатен обяд".
Ако ми купят (на мое име и на мъжът ми) къща много ясно, че всичко ще ни излезе през носа.
Пред тази "реалност" и да ме занимават с глупостите си предпочитам цял живот да съм под наем.
Ама всеки си има приоритети естествено.

Общи условия

Активация на акаунт