Родителите му идват всеки ден до нас, вече не ми е приятно

• 6 182
  • 130
  •   1
Отговори
# 105
ако за мъжете в къщата чистотата и подредеността не струва и 5 пари ... и тя няма да се занимава ни със смет ни със сливи

# 106
ако за мъжете в къщата чистотата и подредеността не струва и 5 пари ... и тя няма да се занимава ни със смет ни със сливи

Този тип мъже делегират чистотата и подредеността изключително на жената, а за тях са джибрите, ракията и наздравиците.

# 107
Да, но ако не ги интересува чистотата и им е все едно в каква кочинка са , може би и нещ лека полека ще спре да я интересува и ще се опита да се интегрира в техните интереси или поне да ги подкрепи ? Ако им издържи на начина на живот .

# 108
Каза си вече авторката, Младия Герак си е свикнал на майчините гозби и бащина помощ. Така, че допискам, че на него всичко му е топ, плюс топла постеля. Проблема е във главата на авторката, не и понася живот като в Гераците.
И аз не бих приела да живея така, мизерии, кучета свекър нон стоп в двора.

# 109
  • Между гори и планини
И аз не бих приела. Не знам колко е стар старият бивш ерген, но мъжете на място не чакат на мама и татко да им припишат къща в лош квартал с тъмнокожи съседи, за да доведе булка .
Булката пък спала с чорапите като се омъжвала. Не видяла мама и татко какви са досадни, не видяла къде и с какви съседи ще живее, затворила си е очите за доста неща, а сега мрън- мрън .
Това да е за урок на всички жени които си мислят - аз ще го променя! Щом преди теб никой не е успял и ти няма да успееш! Както казах, жени много, но мама е една!
Аз бих си плюла на петите преди да има усложнения.

# 110
Както казах, жени много, но мама е една!
Буквално доказваш защо мъжът трябва да цени родителите си повече пред поредната киселячка.
Живеенето в близост до роднини непременно води до ситуации "между чука и наковалнята".

# 111
  • София
...
Същото си мислех.
Още нямат деца. Конфигурацията "стар ерген+тате" спокойно може да си я спести. Въобще не си заслужава изхабените нерви.

# 112
Както казах, жени много, но мама е една!
Буквално доказваш защо мъжът трябва да цени родителите си пред поредната киселячка.

Тук мъжът е Герак в дигитални времена - останал си е на джибрите и в боклука, но следи камерите 😄

Няма нищо общо с идеята да се уважават родителите.

# 113
Да де, ама тя се е набила при Гераците, не те при нея. Това е разликата. Всички да си променят начина на живот заради нея... е малко нахално и наивно. Със сигурност могат да подобрят нещата, но просто авторката изглежда по-териториална отколкото следва да бъде за една година живот там. Хората не се държат неуважително с нея, просто си вършат собствените си неща.

# 114
Можеш да уважаваш родителите си, без да живееш през един плет със тях.

Всеки умен мъж знае, че да му е щастлив живота, празни кайсииите и пълен стомаха, жена му трябва да е спокойна. На Герака от нашата история жена му е нервна и мрънкаща. Няма да ги бъде.

# 115
Да де, ама тя се е набила при Гераците, не те при нея. Това е разликата. Всички да си променят начина на живот заради нея... е малко нахално и наивно. Със сигурност могат да подобрят нещата, но просто авторката изглежда по-териториална отколкото следва да бъде за една година живот там. Хората не се държат неуважително с нея, просто си вършат собствените си неща.

Прав си затова, че тя се набила сама, защото няма опит. И затова се налага майка й  да й обяснява.

Но и този млад Герак хич го няма. А по-неуважително от това тяхно поведение едва ли има - боклуци, джибри и постоянно мотане..
Не знаят ли какво значи млада булка?

Дописвам: Една година е цяла вечност.

# 116
Те хората са си селяни, свекърите. За тях едва ли има драма, даже са щастливи че се е появила някоя да се задоми с техния мамин златен.

Проблема е в аторката. Тя се е насадила на пачи яйца.

# 117
Да, ама май не й се тръгва.

# 118
Това е друга тема. Ще си помрънка, па ще стане и ще ошета из двора.
Съдба.

# 119
  • Между гори и планини
Както се казва - каквото човек сам си направи, не може и най- лошият му враг.
Ей сега ще сняг забръска и свекъра няма да студува на двора .

Общи условия

Активация на акаунт