Мнение за онкологията в Дева Мария

• 143
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте. Началото на юли месец диагностицираха майка ми с рак на яйчниците 3 стадий с асцит. Това не и първи път, който се среща с болеста, вече два пъти е оперина заради рак на гърдата, отново злокачестевен и двата пъти. Освен това има и в костите, и на други места. Първият път се оперира и лекува в Бургас и не беше доволна, затова отиде в София вторият път. Сега отново се лекува в Бургас, поради ужасното отношение от лекарите, които я лекуваха в София и защото трудно да се движи с асцита. Докторите в КОЦ решиха да и пуснат червената химия преди да и направят операция, за да се намалят метастазите и да се спре събирането на вода. Химия изобщо не и повлият добре, и още от първата вливка, тя свали драстично килограми, нямаше никаква енергия и не усещаще никакво подобрение, освен това не и сложиха екджева за костите, въпреки че ги питаше всеки път когато трябваше да ходим в болницата. Като отиде за втората тя беше много слаба, много трудно ходеше и без никаква енергия за каквото и да е било. Отново и вляха химия, въпрече че кървните маркери показваха хемоглобин 105. Предписаха и 12 инжекции за да и се вдигне хемогловина. За тях ходихме два пъти, защото ни пратиха да ги вземем в последният ден от месеца, когато не може да се дават лекарсва. Освен това и бяха дали лисче, на което пише, че ще и правят вливане след 15 дена. Беше се стресила много и казваше, че ако направи третата химия направо да си вземе букета. След втората химия килограмите и спаднаха на 46 заедно с водата от астцита(около 2 литра). Освен това заради химия може да яде около 300грама супа на ден и около две лъжици елда с доста вода за закуска.В деня в който трябваше да отиде тя звънна на лекаря който я лекува и му каза,че няма да дойде за химия, а той и каза че са се объркали колеги и че е на 21дена не на 15, каза и да взима дексометазон и да яде половин шоколод за да си вдигне килограмите. От 10 години майка ми не яде сладко, което го прави невъзможно да яде повече от 2 парченца шоколад на ден, да не говорим за цял шоколад. Направи си миналата седмица изследвания отново за да види колко и се качил хемоглобина, до това време бяха и бити 8 от 12 инжекции и хемогловина и се е вдигнал от 105 е станал 108. Тази седмица звънна на доктора и той и каза, да дойде другата седмица за да и вливат и химия, когато каза че няма да я издържи, той и казал че малко по малко ще бъде всяка седмица и че ще и сменят химията. Когато го попитала за операция, и затова че не събира повече вода той и казал че ще третират главното заболяване рака на гърдата. Това я отказа тотално да се лекува там и реши да си запиши час за консултация в Дева Мария, но когато погледнах сайта да запиша час видях, че има няколко онколози и нямаме идея на кой от тях да запишем час. Ще съм много благодарна, ако можете да ми препоръчате кой от тях е добър и знае какво върши, защото вече нямам никаква надежда, че има някой който може да и помогне.

# 1
Ходене по мъките е това. Като че ли често лекарите остават безчуствени към пациентите си и карат нещата по шаблон без да се коригира терапията спрямо нуждите на отделния пациент.
Имам познати ходят в Панагюрище и са доволни. Друга позната е в Аджибадем Сити клиник и там даже и смениха медикамента за химио, защото не и понасяше. При следващите вливки имаше оплаквания, но леки. Така че и за там има добри отзиви.
За Дева Мария не мога да кажа, нека се включат и други хора, за да изберете най-добрто за майка ви. Пожелавам ви да намерите съвестни лекари.

Общи условия

Активация на акаунт