Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално-тема 93

• 2 647
  • 63
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Аз затова не посмях да взема на зелено. Гледах няколко проекта, единият е на 500 метра от новото ми жилище, трябваше да е завършен и предаден пролетта на 2025. Ами не е.

# 61
Има и често разлики в размерите от по 20-30 см, които на пръв поглед не са много, ама биха могли да прецакат някоя стая. Едно е спалнята да ти е широка 300 см, друго е 270 см. Любимото ми е като има кухня по една стена и от ляво или отдясно прозорец, и от въпросните задължителни минимум 60 см, които трябва има до началото на прозореца, са оставени 56 или 55,  и кухненският плот стърчи, или трябва да се скосява или слага нещо плитко, а не винаги има място за такива упражнения. Та циганийки и в сгради на Артекс съм виждала. Вече като е изградено е друго.

# 62
  • София, Bulgaria
"Анекс към договор е допълнително писмено споразумение между страните по вече съществуващ договор, което цели да промени, допълни или измени негови условия, като права, задължения, срокове, предмет или други аспекти на договора, без да се налага подписването на изцяло нов документ. "
А на процеса му викаме анексиране. Може и да е брокерски жаргон или по-скоро на бранша, защото и адвокати го използват.

# 63
Схемата „Грийнлайф“ показва колко много хора сключват безумни договори и неглижират покупката на имот. Но виж, за нови ботуши ще обиколят пет мола и ще направят обстойно проучване.

И аз съм смаяна, че при наличието на информация, са се подлъгали. Чудя се дали ще могат да ги осъдят за преднамерена измама, след като това е втори подобен ход от страна на Грийнлайф.

Общи условия

Активация на акаунт