"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 027
  • 838
  •   1
Отговори
# 180
От къде да го знам какво иска. Всичките пъти излизахме да говорим за памперси. Уж. Crazy И като засегна темата ... той я отмята. Crazy Онази вечер му отказах среща, обясних му, че е несериозен и след малко се обади с въпросните цени. Joy Joy Joy

Ети, последния път, когато бях в Доганово, Дунчев каза, че остават обувките и чантата. Абсолютно съм сигурна, може би след това са се намерили, не знам. Rolling Eyes

ДА БЕЕЕЕЕ-точно ей сега ми звънна Дунчев-имало е обещание да се вемат обувките от тези дето шият роклята ама няма да стане-в събота ще дойде Ели в софия на проба и заедно ще й изберем обувките-а ще й ги купя Wink-споко
обаче има един проблем-айде от сега да се разберем ще има ли кой да отиде в деня на бала в доганово да я изпрати-аз не мога-сестра ми също иа бал тогава и ще съм в бургас-няма начин ooooh!-а не ми се ще да я оставим без наше присъствие-кой ще може????ВЕСЕ??? Praynig

# 181
Сестра ми също има бал, но на 25.05. Wink
Пък и дори да мога да ида ... което е наистина малко вероятно, как да стигна до там сама?! Crazy

# 182
  • София
За кога става дума?

# 183
Кой номер носи Ели някой най накрая да каже, че ми писна - имам 36 номер чисто нови официални кожени обучки с висок тънък ток остри - специално за абитуриентка, нема ли да и станат - купувани са за 120 лв от колежката ми - перфектни са, тамън за случазя
и кога и е балааааааааа

# 184

Опа... Crazy

Усещам, че наша Ели може да се уреди с моторен ескорт  Wink

Ама, трябваше да предвидим като тоалет къса кожена рокля и дълги кожени ботуши  Party

# 185
И аз имам едни черни,кожени,остри,с весок ток,перфектни,37 номер май бяха newsm78

# 186
  • София
Казвайте датата, че баш в края на май голяма група отиваме с моторите на море - дано не съвпаднат датите де.

# 187
датата е 23 или 24 newsm78
обувките трябвало да са сребристи Crazy

ама Крис-можеш ли да ги снимаш обувките и да ги покажеш-може пък да й харесат
в крайна сметка аз съм отделила пари за подарък и ако не са обувки ще купим нещо друго-което е по-добре-а тя да си реши-на мен ми е все тая

# 188
  • София
Ние пътуваме на 19 или 20 и до 27 ще сме извън страната. Дунчев дали не е уговорил нещо с Оги?

# 189
виж тук ЕТИ - http://www.obuvki-bg.com/damof.php?start=20, НОМЕР 227182 - подобни, без джувка отпред и с по тънък ток

# 190
как да стигна до там сама?!
Явно пак ще се  примолим на кумата
Ама гледката и емоцията ще си заслужава
И да се похваля , че скоро и аз ще се сдобия с автомобил , малко ще потреним и сме готови за чести посещения

# 191
Балът на Ели е на 24.05. Peace
Алооуу, кръстницата ... що не знаеш?! Heart Eyes
37 ще са й малки ... носи мисля 38 и нагоре номер. Peace

Жени,  Hug  bouquet!

# 192
Момичета, в Трън има един абитуриент - Тошко. Питах го, има си всичко за бала, ама на мен ми се ще да му занесем някакъв подарък - все пак, май е единствения, който е избутал до средно  Shocked
Нещо, дето ще му върши работа и после, след напускането на дома. Идеи  newsm78

# 193
  • sofia
Момичета, в Трън има един абитуриент - Тошко. Питах го, има си всичко за бала, ама на мен ми се ще да му занесем някакъв подарък - все пак, май е единствения, който е избутал до средно  Shocked
Нещо, дето ще му върши работа и после, след напускането на дома. Идеи  newsm78

нееееееее,ама ще помислим.А той какво каза?

# 194
Той е от отворковците  Mr. Green
Ама е готин.

Нищо не каза, не съм го питала. Днес ще ти обясня защо.

Общи условия

Активация на акаунт