"ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ" - тема 12

• 40 730
  • 838
  •   1
Отговори
# 315
 Hug ЕДНО БРАВО и от мен, не знаех за този проект, но пък се радвам на всеки успех и крачка към подобряване живота на малчуганите  Hug

Плюшки мога и аз да заделя - свиркайте само къде и как.

На 1 ще се вкючим, най-вероятно с два броя младежи, защото утре завършваме успешно детска градина и сме във ваканция  Crazy

Сега отивам да се просвещавам натам насам, ча ме отняма доста време  Embarassed

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 316
Едно ГОЛЯМО БРАВО и от мен  bouquet  bouquet  bouquet
А за плюшени играчки и аз мога да поизровя малко,само казвайте дали трябват още Grinning

# 317
Момичета, искам и аз да се включа в движението ви. Чат-пат си правя лични благотворителни акции и ходим с мъжа ми и децата да носим разни неща на онзи дом, който е до Арена Запад, сещате ли се? Но с удоволствие ще се включа и в нещо по-организирано, предполагам, че така ще съм по-полезна. Кажете от какво конкретно има нужда. Сега събрахте ли вече плюшени играчки или трябват още? И изобщо с какво мога да помогна?

# 318
Момичета, искам и аз да се включа в движението ви. Чат-пат си правя лични благотворителни акции и ходим с мъжа ми и децата да носим разни неща на онзи дом, който е до Арена Запад, сещате ли се? Но с удоволствие ще се включа и в нещо по-организирано, предполагам, че така ще съм по-полезна. Кажете от какво конкретно има нужда. Сега събрахте ли вече плюшени играчки или трябват още? И изобщо с какво мога да помогна?
добре дошла Hug
за плюшените играчки да кажат видинчанки-ама май няма време newsm78-колкото са събрани-толкова-щото днес трябва да се пратят Sad
за друга помощ-можеш да следиш тук-постоянно ходим в някой дом,постоянно има нужда от разни неща.....

и защо не заповядаш на 1.06 в 10 пред парламента на протеста Hug

# 319
Eййй,  не съм влизала и сега виждам за плюшените играчки Crazy
Вчера се срещах с една мама,с която Зари ме свърза ,имат детски кът,който ще затварят и там има доста плюшени, точно се чудехме къде да ги носим,защото в нашите домове имат и не ги искат...
Ако трябват още, кажете..нови и хубави и големи са!!! Praynig Praynig

# 320
Миленка можеш ли да го организираш да ги пратиш по куриер днес, утре ще са там, дори с експерсна. аз съм приготвила няколко и сега ги пращам,но пътрво не са нови, второ са малко.
ХАЙДЕ който може днес по куриер да прати във Видин плюшени играки на адреса на lorys, ще го пращамна лични. Късено са се сетили видински девойки но не е невъзможно да им пратим.

# 321
както вече всички сте научили
 по случай празника на нашите и ваши деца
ДБМ звено Видин
организира Латино  вечер
Средства ,които ще бъдат набрани ще се разходват  за екскурзия на децата от ДОВДРЛГ в областта ,екскурзии под мотото "Опознай Родината !"
целта е и да споделим и изживеем  Първоюнската емоция  заедно с децата от домовете
и по този повод

Мила Дамаянти ,Иве ,
искаме да те поканим най-официално и учтиво да бъдеш  нашата водеща
на 01.06.2007!
Не ни отказвай ,моля те от името на цялата група !

Последна редакция: чт, 31 май 2007, 00:04 от lorys

# 322
  • край Дунав
Мила Иве, единодушно се съгласихме, че нямаме по-добър избор от теб.Ако се съгласиш да извършиш това богоугодно/и на нас/ дело, ние, видинската група от движение на българските майки най-отговорно ОБЕЩАВАМЕ да върнем жеста веднага, щом имаш нужда!ОБЕЩАВАМЕ автографи-за цялото ти семейство, деноношна охрана от нас или лицензирана фирма /по избор/, да те излъчат по нашите тв и по националната/обеден блок/.Ще те заведем до Баба Вида!!!Ще ти покажем и други работи/+печат за 100-те туристически обекта/!Ще организираме групово посещение на местния нощен ххл бар/ако се наложи/!А, забравих-може , докато вечеряш с отбрани деликатеси да ти свири саксофон на ухо или да ти пее певеца/малко е у лево-уточнението е за роднините/.Пиша в хумористичен стил, ама на нас не ни е смешно.Ще се съгласим на всичко-ти си нашият избор и понеже, все-пак сме по-в Европа, това да е твоя цивилизационен избор!С уважение и от името на цялата видинска група, която чака пред Дунав/та да се удави/-Скорпион

# 323
  • sofia
Мила Иве, единодушно се съгласихме, че нямаме по-добър избор от теб.Ако се съгласиш да извършиш това богоугодно/и на нас/ дело, ние, видинската група от движение на българските майки най-отговорно ОБЕЩАВАМЕ да върнем жеста веднага, щом имаш нужда!ОБЕЩАВАМЕ автографи-за цялото ти семейство, деноношна охрана от нас или лицензирана фирма /по избор/, да те излъчат по нашите тв и по националната/обеден блок/.Ще те заведем до Баба Вида!!!Ще ти покажем и други работи/+печат за 100-те туристически обекта/!Ще организираме групово посещение на местния нощен ххл бар/ако се наложи/!А, забравих-може , докато вечеряш с отбрани деликатеси да ти свири саксофон на ухо или да ти пее певеца/малко е у лево-уточнението е за роднините/.Пиша в хумористичен стил, ама на нас не ни е смешно.Ще се съгласим на всичко-ти си нашият избор и понеже, все-пак сме по-в Европа, това да е твоя цивилизационен избор!С уважение и от името на цялата видинска група, която чака пред Дунав/та да се удави/-Скорпион

newsm68 newsm68 newsm44
 newsm10 smile3501

AIDE IVE,OTIVAI Praynig

# 324
 Joyей тия видинчанки-за пореден път ме разбиват
ИВЕ-кога да дойдем да те изпратим официално на гарата Wink

# 325
  • sofia
Joyей тия видинчанки-за пореден път ме разбиват
ИВЕ-кога да дойдем да те изпратим официално на гарата Wink

що на гарата?От Видин може и ескорт да й пратят-4опър или двумоторен Crazy
Иве,моми4етата 4акат,не се подмотавай Peace

# 326
  • край Дунав
Ние можем и друго да уредим-направо транспортен кораб, катамаран или нещо такова, ако на Светла шефа даде...........

# 327
Иве не отказвайййййййййййййййй ( как ти завиждаммммммммм)

# 328
ABE KUDE E IVA??? newsm78

# 329
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Я ги тез моми видински - какви апели пращат Mr. Green Що бе девойки,на нас какво ни е - то и ние можем да водим,и хоро водим,и преговори водим, и протести водим Mr. GreenКвот кажеш,това водим Mr. Green ама вие Ивето,та Ивето................и да кажа - добър ви е изборът Grinning Laughing Laughing Laughing
Браво Laughing Laughing Laughing

Иве,не им разваляй удоволствието - пращаме те в командировка до Видин ,по спешност Joy Взимай любимият Влади, и бегом към Видин/да ги настаните в същият хотел,в който бях с моето фемили-добър е,и е на стратегическо място,пък току виж и трето данаян4е се появило hahaha/ hahaha

Иве,Видин е страхотен град,отивай ти,да не дойдат те,4е нали ги знаем какви са -ще дойдат и ще вдигнат София на крак Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт